- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi hayathayal
8 şubatta adet olmustum canmYerlesme kanamasi olabilir ne zamandi adet gunun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 şubatta adet olmustum canmYerlesme kanamasi olabilir ne zamandi adet gunun
peki ne yapmalıyım bu süreçte canım test negatif cıktıhamıle olma ihtimalın yuksek
8 martta olman gerekiyodu dmi kan tahlili yaptir8 şubatta adet olmustum canm
şubat 28 çekiyor mart 8 de olmamı etkiler mi 30 günde bir bazen 28 günde 1 oluyorum8 martta olman gerekiyodu dmi kan tahlili yaptir
beklıorm canm ama kendimi alamıorm neyse bilmek istiyorumbiraz daha bekle sonra kan ver inşallah hamilesindir cnm
Etkilese bile 1 iki gün etkiler iste bende subat 12 de oldu bakalim bende bekliyorum 1 hafta sonra yapcam testişubat 28 çekiyor mart 8 de olmamı etkiler mi 30 günde bir bazen 28 günde 1 oluyorum
ama bu kanama dedğimiz yani lekelenme nerde okuduysam hamilelik miş :Etkilese bile 1 iki gün etkiler iste bende subat 12 de oldu bakalim bende bekliyorum 1 hafta sonra yapcam testi
Evet hatta bak google yerlesme kanamasi yaz resimlere bakama bu kanama dedğimiz yani lekelenme nerde okuduysam hamilelik miş :![]()
bakıorm tutuyo :) ama malesef teste negatifEvet hatta bak google yerlesme kanamasi yaz resimlere bak
Bekle 1 2 gun daha hemen kan ver büyük ihtimal hamilesin :)bakıorm tutuyo :) ama malesef teste negatif![]()
ay hadi inşallah gidip kanda veremiyorum o negatif sonucu alcam dyeBekle 1 2 gun daha hemen kan ver büyük ihtimal hamilesin :)
Ben dayanamadim idrar testi yaptim negatif.ciktiay hadi inşallah gidip kanda veremiyorum o negatif sonucu alcam dye
bende yapmak istemiyorum neyse doktr randevum var orda cıkar ne olduğuBen dayanamadim idrar testi yaptim negatif.cikti