- 13 Eylül 2017
- 70
- 28
- 88
- 29
- Konu Sahibi hayathayal
-
aynı bende hatta ayaklarım ağrıyor geliyor yine bu ay da olmadı diye eşime bi güzel ağladım :)Tabiki kesmeyin canım ben de kesmişti hatta aglamistim bu ay da olmadı diye. Pedimi falan takmistim hazirlamistim akşama hamile olduğumu öğrendim.Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bi an önce
Cevab verdiğin için çok teşekkürler. Umarım ben de hamile olurummerhaba kesmemelisin ben kan ve idrar tahlili yaptım pozitif çıktı ama tüm belirtilerim adet belirtisi gibiydi bide yorgunluk ben kardeşim yeni evlendi orda çok yoruldum atamıyorum sanıyordum
Yaa ne güzel. Hayırlı olsun. Bende üzülüyordum adet belirtilerim başladı bu ay olmam diye. Bakalım olana kadar ümidim var artık:)Tabiki kesmeyin canım ben de kesmişti hatta aglamistim bu ay da olmadı diye. Pedimi falan takmistim hazirlamistim akşama hamile olduğumu öğrendim.Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bi an önce
Benim de adet günlerim. Karın ağrım bel ağrım ara ara gelip gidiyor. Bakalim inşallah adet olmamBana doktor yüzde yüz adet göreceksin dediği ayda hamile olduğumu öğrendim. Tüm belirtiler aynıydı. Ekstradan sadece idrara sık çıkma ve iştah artması olmuştu
Benim de adet günlerim. Karın ağrım bel ağrım ara ara gelip gidiyor. Bakalim inşallah adet olmam
ins canim tez zamanda sağlıklı gebelik verir insCevab verdiğin için çok teşekkürler. Umarım ben de hamile olurum
Kesmemelisin tabiki
Ben ilkinde 1 aylık hamileyken adet olmuştum
Üstüne görme diyorlar sanırım
İnşallah Allahım nasip ederInşallah bende öyle bir sürpriz ile karşılaşıriim
Ümidini kesme canim çünkü benimde bu ay ayni adet belirtileri gibi oldu. Bir doktora gittim 7 gün gecikmisti hamile olduğumu öğrendim 4-5 haftalıkAşırı kas ağrım vardi kramplarim vardi bel ağrım çoktu
Gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun canımKas ağrılarım derken nasıl ağrılardı tarif edebilir misin
Yerlesme kanamasi olabilir ne zamandi adet gununMeraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm
Meraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?