• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet sancıları başlayınca hamilelikten ümidi keselim mi ? :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayathayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
70
28
88
29
Selam tecrübeleri bayanlar ;)
Adet zamanım bu günler içinde. Bel ağrısı gibi bazı adet belirtilerim başladı. Hamilelikten ümidi keseyim mi bu ay? :( Yoksa adet belirtisi yaşayıp hamile olan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

merhaba kesmemelisin ben kan ve idrar tahlili yaptım pozitif çıktı ama tüm belirtilerim adet belirtisi gibiydi bide yorgunluk ben kardeşim yeni evlendi orda çok yoruldum atamıyorum sanıyordum

Tabiki kesmeyin canım ben de kesmişti hatta aglamistim bu ay da olmadı diye. Pedimi falan takmistim hazirlamistim akşama hamile olduğumu öğrendim.Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bi an önce
aynı bende hatta ayaklarım ağrıyor geliyor yine bu ay da olmadı diye eşime bi güzel ağladım :)

merhaba kesmemelisin ben kan ve idrar tahlili yaptım pozitif çıktı ama tüm belirtilerim adet belirtisi gibiydi bide yorgunluk ben kardeşim yeni evlendi orda çok yoruldum atamıyorum sanıyordum
Cevab verdiğin için çok teşekkürler. Umarım ben de hamile olurum

Tabiki kesmeyin canım ben de kesmişti hatta aglamistim bu ay da olmadı diye. Pedimi falan takmistim hazirlamistim akşama hamile olduğumu öğrendim.Allah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin bi an önce
Yaa ne güzel. Hayırlı olsun. Bende üzülüyordum adet belirtilerim başladı bu ay olmam diye. Bakalım olana kadar ümidim var artık:)

Bana doktor yüzde yüz adet göreceksin dediği ayda hamile olduğumu öğrendim. Tüm belirtiler aynıydı. Ekstradan sadece idrara sık çıkma ve iştah artması olmuştu

Bana doktor yüzde yüz adet göreceksin dediği ayda hamile olduğumu öğrendim. Tüm belirtiler aynıydı. Ekstradan sadece idrara sık çıkma ve iştah artması olmuştu
Benim de adet günlerim. Karın ağrım bel ağrım ara ara gelip gidiyor. Bakalim inşallah adet olmam :(

Ümidini kesme canim çünkü benimde bu ay ayni adet belirtileri gibi oldu. Bir doktora gittim 7 gün gecikmisti hamile olduğumu öğrendim 4-5 haftalık :nazar: Aşırı kas ağrım vardi kramplarim vardi bel ağrım çoktu

Ümidini kesme canim çünkü benimde bu ay ayni adet belirtileri gibi oldu. Bir doktora gittim 7 gün gecikmisti hamile olduğumu öğrendim 4-5 haftalık :nazar: Aşırı kas ağrım vardi kramplarim vardi bel ağrım çoktu
Gözün aydın sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım:nazar: Kas ağrılarım derken nasıl ağrılardı tarif edebilir misin

Aminnn canım inşAllah sagol tatlimm :nazar::KK200: Batma gibi böyle tek bi tarafta oluyodu her an olmasada hmen hemen her yarim saatte bi sanci degil kramp gibi oluyodu kasılıyordu

Meraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm

Meraba kızlar bende de adetime 3 gün kala kahve lekelenme oldu daha sonra adet oldum sandım bekledim ancak kahverengi lekelenmem gün için de de devamı gelmedi 3 gün bole sürdü ve lekelenmenin bittikten 2. günü idral testi yaptum malesef negatif peki negatifse neden adetm her zaman ki gibi gelmedi ilk defa bole bişey oldu ve anlam veremedm
Yerlesme kanamasi olabilir ne zamandi adet gunun

hamıle olma ihtimalın yuksek

Back