• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet sancıları başlayınca hamilelikten ümidi keselim mi ? :_

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hayathayal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
70
28
88
29
Selam tecrübeleri bayanlar ;)
Adet zamanım bu günler içinde. Bel ağrısı gibi bazı adet belirtilerim başladı. Hamilelikten ümidi keseyim mi bu ay? :( Yoksa adet belirtisi yaşayıp hamile olan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum.

Hala hamile değil misin bilmiyorum cnm. Ama benim regli sancim oldu hatta ped koydum 2 gün bekledim. Tehlike 5 gün kala çok az kahverengi bi akinti oldu dedim regli oluyorum bu arada bebek beklemiyorduk. Sonra korktum tabi iltihap diye düşündüm doktora gittim kist yoktu kan tahlili yaptı beta 758 cıktı. Reglime hala 2 gün varken baya yüksekti çünkü yumurtlama döneminden önce hamile kalmışım. Adetten 2 gün sonra . Şu anda 7-8 haftalık daha çok yeni ama sakın hamile kalamayacağım diye düşünme ve çocuk için birlikte olma. Ben 14 aylık evliyim hala düşünmüyorduk ama oldu. Nasip böyleymiş insallah sağlıklı şekilde gelir kucagimizia

Selam tecrübeleri bayanlar :KK66:
Adet zamanım bu günler içinde. Bel ağrısı gibi bazı adet belirtilerim başladı. Hamilelikten ümidi keseyim mi bu ay? :KK43: Yoksa adet belirtisi yaşayıp hamile olan var mı? Cevaplarınızı bekliyorum.
Ben 1 ay hic gecmeden yasadik ve o ay hamile kaldim

Canım gebelik belirtileri hemen hemen herkeste aynı ama adet için aynı şeyi söyleyemicem.. Hamile olduğumu yeni öğrendim şikayetlerim göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı, beyaz akıntı..
Ama benim adet belirtilerimde göğüs ağrısı kasık ağrısı olmadığı için ayırt etmem kolay oldu benim sadece bacaklarım ve belim ağrır adet olcağım zaman..
eğer adet belirtilerin ile gebelik belirtileri benziyorsa adetine bi iki gün kala idrar testi öneririm.. ben 4 gün kala testle öğrendim

Merhaba arkadaşlar. Ben hamile kaldığımda sadece kasık ağrım vardı ve göğüs hassasiyetim. Normalde de adetim o şekilde geldiği için uzun süre test bile yapmamıştım nasılsa gelir diye. Sonra idrar testinde çıkmıştı.

Back