Merhaba bayanlar iki doğum yaptim ikiside 7 aylik dogdular rahim agzi kisaligi yuzunden erken oldu ilk dogumdan 6 ay sora adet gordum duzene girdi ama hep sagip veriyordum emzirmiyordum ikinci bebegim suan 6 aylik duzenli emziriyorum 6 ay adet görmedim ocağın 21 de oldum ama ikinci adetini olmadım üstünden 1 hafta geçti şuan kokulu akintim var ve adet sancısı çekiyorum ve sabahları aşırı mide bulantisiyla kalkiyorum yasayan varmi varsa sonucu ne oldu simdiden tesekkur ederim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet problemi
- Konu Sahibi Aysince
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #adet gecikmesi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 33
- 34
Hamile ihtimali testle eledin mi acep?. Gebelik testi negatif ise iltihap olabilir. Elemediysen bir test yap bir bakem.Merhaba bayanlar iki doğum yaptim ikiside 7 aylik dogdular rahim agzi kisaligi yuzunden erken oldu ilk dogumdan 6 ay sora adet gordum duzene girdi ama hep sagip veriyordum emzirmiyordum ikinci bebegim suan 6 aylik duzenli emziriyorum 6 ay adet görmedim ocağın 21 de oldum ama ikinci adetini olmadım üstünden 1 hafta geçti şuan kokulu akintim var ve adet sancısı çekiyorum ve sabahları aşırı mide bulantisiyla kalkiyorum yasayan varmi varsa sonucu ne oldu simdiden tesekkur ederim.
Sizin buba benzer olayınız oldumu peki çok korkuyorum hamileyim dieHamile ihtimali testle eledin mi acep?. Gebelik testi negatif ise iltihap olabilir. Elemediysen bir test yap bir bakem.
Ilk doğumdan sorada aynı şekilde oldum ama düzenli olarak soradan adetim devam etti emiyo bebeğim sürekli ondan olabilirmi acabaHastaneye gitseniz iyi olur 6 ay uzun bir süre
- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 33
- 34
Yani akıntı çoğu kadın hamilelik öncesi yaşabiliyor. Zaten gecikmenin var . Eğer korunmadıysanız hamilelik ihtimali vardır zaten. Süt korur gibi bir şey söylendiyse eğer, sütün emzirmenin gebelikten koruyuculuğu kesinlikle yoktur. İlişki var ise geçerli doğum kontrol yöntemi kullanmıyorsanız ihtimal vardır. Test alıp deneyinSizin buba benzer olayınız oldumu peki çok korkuyorum hamileyim die
Siz bir doktora görünün en azından gerekli olanı size söylerler. Soğan kürüde işe yarıyor adet söktürmek için onu da deneyebilirsinizIlk doğumdan sorada aynı şekilde oldum ama düzenli olarak soradan adetim devam etti emiyo bebeğim sürekli ondan olabilirmi acaba
Geçen ay maydonoz suyu içerek hasta oldum ama bu ay olmadım akintim olunca midemde bulaniyor nette emziren annelerin hormonları süt ürettiği icin adet olmazsınız omurganızda düzensiz olur die o yüzden kafam karistiSiz bir doktora görünün en azından gerekli olanı size söylerler. Soğan kürüde işe yarıyor adet söktürmek için onu da deneyebilirsiniz
Geçen ay maydonoz kürüyle adet oldum korunuyoruz eşim çok dikkat ediyor adet sancılarım çok var ve akintim kokulu bi şekilde oluyor doktorlar düzenli emiyorsa bebeginiz hormonlar adet olmak yerine sut üretir diyorlar o yüzden hani dedim o yuzden olamayabilirmiyim acabaYani akıntı çoğu kadın hamilelik öncesi yaşabiliyor. Zaten gecikmenin var . Eğer korunmadıysanız hamilelik ihtimali vardır zaten. Süt korur gibi bir şey söylendiyse eğer, sütün emzirmenin gebelikten koruyuculuğu kesinlikle yoktur. İlişki var ise geçerli doğum kontrol yöntemi kullanmıyorsanız ihtimal vardır. Test alıp deneyin
Soruya cvp verme şekliniz enterasan gerçekten elemedim ama bebeğim sürekli emiyor hormonal bi durum olabileceği supesindeyimgeçen ay maydonoz kürüyle adet oldum siz yaşadınız mi yada yaşayan oldumu etrafinizdaHamile ihtimali testle eledin mi acep?. Gebelik testi negatif ise iltihap olabilir. Elemediysen bir test yap bir bakem.
- 27 Aralık 2020
- 815
- 1.245
- 33
- 34
Canım ben emzirirken adet olmadığımda hamile kaldığım için önce onu eleman daha mantıklı geldi bana. Psikolojik benimkisi Kokulu akıntı köpük beyaz gibi durumlar mantar ve lltihaba işaret. Her iki ihtimal durum için bir an önce doktora görürsen iyi olur. Tabi doğum sonrası adet düzesizliği olabiliyor.Yani gene doktor görmesi gerekir diye düşünüyorum. Korunursan en azından şüphede de kalmazsın. Yani mutlaka doktorun görmesi daha doğru olur diye düşünüyorum. Sağlıcakla kalSoruya cvp verme şekliniz enterasan gerçekten elemedim ama bebeğim sürekli emiyor hormonal bi durum olabileceği supesindeyimgeçen ay maydonoz kürüyle adet oldum siz yaşadınız mi yada yaşayan oldumu etrafinizda
Korunuyoruz hatta fazla ilişki durumumuz da olmuyor açıkçası en mantıklısı bi test yapip rahata ermekCanım ben emzirirken adet olmadığımda hamile kaldığım için önce onu eleman daha mantıklı geldi bana. Psikolojik benimkisi Kokulu akıntı köpük beyaz gibi durumlar mantar ve lltihaba işaret. Her iki ihtimal durum için bir an önce doktora görürsen iyi olur. Tabi doğum sonrası adet düzesizliği olabiliyor.Yani gene doktor görmesi gerekir diye düşünüyorum. Korunursan en azından şüphede de kalmazsın. Yani mutlaka doktorun görmesi daha doğru olur diye düşünüyorum. Sağlıcakla kal