Adet öncesi yaşadığımız kabuslar

Selam kızlar. Burada yalnizim yeni taşindik ailem arkadaşim kimsem yok. Eşim ve bebeğim. Adet olma günüm geldi ve ben 3 gündür sinirden stresten anksiyeteden bunalimdan çildiricam. Bu gece hiç uyuyamadim mesela ve mide bulantimda başladi. O kadar kötü hissediyorumki bi dağa çikip avaz avaz bagirasim var. Sizler regl olmadan önce ne gibi şeyler yaşiyorsunuz
En iyi ben bilirim diyebilirim adet sancısıni.10 gün önceden ben geliyorum der sağolsun.stres sinir.ağrı desen bayılma derecesinde.lisedeyken 2 kez bayılmıştım..acı eşigim o kadar yükseldiki hsg çektirdim rengim bile atmadı düşünün artık .narkozsuz bide.bitkisel ilaç kullanan arkadaslarim var.dayanabildigim kadar dayanıyorum. Yoksa ağrı kesici. Halalarımdada varmış. Iki ablam normal.bi bende var.25 günde hasta oluyorum. Bide gecen ay hangi gün olduysam bi sonraki ay bitmis olsa bile ağrı hissediyorum.tıbbi bi adı varmış unuttum şuan.eşim çok üzülüyor öyle olunca. Bişey de yapim diyip duruyo yazık : )

En iyi ben bilirim diyebilirim adet sancısıni.10 gün önceden ben geliyorum der sağolsun.stres sinir.ağrı desen bayılma derecesinde.lisedeyken 2 kez bayılmıştım..acı eşigim o kadar yükseldiki hsg çektirdim rengim bile atmadı düşünün artık .narkozsuz bide.bitkisel ilaç kullanan arkadaslarim var.dayanabildigim kadar dayanıyorum. Yoksa ağrı kesici. Halalarımdada varmış. Iki ablam normal.bi bende var.25 günde hasta oluyorum. Bide gecen ay hangi gün olduysam bi sonraki ay bitmis olsa bile ağrı hissediyorum.tıbbi bi adı varmış unuttum şuan.eşim çok üzülüyor öyle olunca. Bişey de yapim diyip duruyo yazık : )

Canım nasıl yani adet olmazkenden mi ağrın oluyor adet sonunda

Hepimizin ağır ve sıkıntılı geçiyomuş kızlar ama bu konuda durduk yere 3 gün girememe cezası vermişler yeni girebildim kulübe. Neden 3 gün ceza vermişler hiç anlamadım. Enteresan. Geç oldu dönüşüm kusurabakmayın. Hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz yani pms yi ama hiçbirimizin çözümü yok. Ne zor

Back