Adet öncesi yaşadığımız kabuslar

Missbohem

Bu dünyada huzur yok
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
1.002
734
38
41
Selam kızlar. Burada yalnizim yeni taşindik ailem arkadaşim kimsem yok. Eşim ve bebeğim. Adet olma günüm geldi ve ben 3 gündür sinirden stresten anksiyeteden bunalimdan çildiricam. Bu gece hiç uyuyamadim mesela ve mide bulantimda başladi. O kadar kötü hissediyorumki bi dağa çikip avaz avaz bagirasim var. Sizler regl olmadan önce ne gibi şeyler yaşiyorsunuz

Bende bi değişiklik yok hafif bi kasık ağrısı oluyor bir de canım tatlı çikolata daha çok istiyor..
Sizin bu bunalımı tetikleyen şeyler olabilir mi..
Eskiden nasıldı evlenmeden önce ?

Allah hepimizin yardımcısı olsun kadın olmak cok zor
Bitki caylari ise yarar mi acaba adet oncesi donem diye bi sendrom var ama pms

Allah hepimizin yardımcısı olsun kadın olmak cok zor
Bitki caylari ise yarar mi acaba adet oncesi donem diye bi sendrom var ama pms
Bendeki belirtiler pmsyi gösteriyo valla napicam hastaneye gitsem pms desem anlarlarmi acaba. Şimdi melisada içtim

Bende bazen karabasan gibi seyler goruyorum ama her seferinde degil. Bi de tabi gerginlik oluyor fazlasiyla.

Bende köpek gibi oluyorum ya. zavallı eşim.. ciddi anlamda çok çok stresli oluyorum..

Ben de aşırı bir duysallık oluyor, her şeye ağlıyorum. Ruhsal açıdan çok etkiliyor beni. Çok zor çook

Bendeki belirtiler pmsyi gösteriyo valla napicam hastaneye gitsem pms desem anlarlarmi acaba. Şimdi melisada içtim
Anlarlar canim ama çözümü nedir bilmiyorum ayda 1 kez olan birsey icinde ilac icmeye degmez sanki boyle sakinlestirici caylar yuruyus yapmak falan daha iyidir bence

O sakin ben gidiyor içimdeki canavar çıkıyor. Çoğu kez tutuyorum kendimi dişlerimi felan sıkıyorum sesim yükselmesin diye. Karın, bacak, bel ağrısı felaket zaten. Buna bir de baş ağrısı eklenince ben tuşuma basıp kapatıyorum kendimi. Eşim idare ediyor. Niyeyse hep de haftasonunu buluyor. :/ Çocuklara bakamıyorum o yönden iyi eşim olduğu için ama degerlendiremiyoruz haftasonunu da o kötü oluyor. Allah yardımcımiz olsun.

Adet başlangicina bide şunlar eklendi kizlar yeni geldi aklima idrar yolu enfeksiyonum vardi 3 aydir ilaçlarin gecirmedigi birde yutak borumda asit ve yanma

Çok imrendim doğrusu. Ben yıllardır aynı şekilde bunalıma giriyorum.
Hormonlardandır diye düşünüyorum doktora gittiniz mi adet öncesi hormonlara baktırsaydınız? Bunalım durumu da sıkıntılı hele çocuk varsa sinir katsayısı artıyor..
Rahatlatıcı bişeyler için çay tarzı..
Adet sancısı çekiyorum bende ya da adetken sinirli olabiliyorum ama adet öncesi olmuyor pek ya da ben hep sinirliyim farketmiyorum

Testere dişli aslanpençesi çayı için. Ben onu içtiğim ay nasıl geldi nasıl geçti anlamamıştım bile.

Ben herşeye sinirleniyorum yada ağlıyorum bir kere kapı gıcırdıyor diye ağladım ya hahahha eşimde yazık diyor ki sana yine gelmişler ama yine elimden birşey gelmiyor öyle duruyorum

Ben halsiz oluyorum, baş dönmem mide bulantım oluyor, her yerim ağrıyor sızlıyor. Yani adet öncesi sendromu yaşıyorum. Önceden böyle olmazdım. Doğumdan sonra oldum.

yok hormonlardan değil, nasıl anlatayım bilmiyorum yani normal sinirlilikten de farklı. Sanki böyle herşey üstüme üstüme geliyor , hayat anlamsız geliyor. Sancısı, bulantısı ,ağrısı zaten olmazsa olmazları Bu bunalım durumu başka bişeyle ilgili değil çünkü bittiğinde herşey normale dönüyor, hayat tekrar güzelleşiyor . Benim ev zaten aktar gibi bitki çayları vs. Bana yapılacak bişi yok sanırım,çünkü evlilikten öncesi sonrası hep aynı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…