Bendeki belirtiler pmsyi gösteriyo valla napicam hastaneye gitsem pms desem anlarlarmi acaba. Şimdi melisada içtimAllah hepimizin yardımcısı olsun kadın olmak cok zor
Bitki caylari ise yarar mi acaba adet oncesi donem diye bi sendrom var ama pms
Anlarlar canim ama çözümü nedir bilmiyorum ayda 1 kez olan birsey icinde ilac icmeye degmez sanki boyle sakinlestirici caylar yuruyus yapmak falan daha iyidir benceBendeki belirtiler pmsyi gösteriyo valla napicam hastaneye gitsem pms desem anlarlarmi acaba. Şimdi melisada içtim
Çok imrendim doğrusu. Ben yıllardır aynı şekilde bunalıma giriyorum.Bende bi değişiklik yok hafif bi kasık ağrısı oluyor bir de canım tatlı çikolata daha çok istiyor..
Sizin bu bunalımı tetikleyen şeyler olabilir mi..
Eskiden nasıldı evlenmeden önce ?
Hormonlardandır diye düşünüyorum doktora gittiniz mi adet öncesi hormonlara baktırsaydınız? Bunalım durumu da sıkıntılı hele çocuk varsa sinir katsayısı artıyor..Çok imrendim doğrusu. Ben yıllardır aynı şekilde bunalıma giriyorum.
yok hormonlardan değil, nasıl anlatayım bilmiyorum yani normal sinirlilikten de farklı. Sanki böyle herşey üstüme üstüme geliyor , hayat anlamsız geliyor. Sancısı, bulantısı ,ağrısı zaten olmazsa olmazlarıHormonlardandır diye düşünüyorum doktora gittiniz mi adet öncesi hormonlara baktırsaydınız? Bunalım durumu da sıkıntılı hele çocuk varsa sinir katsayısı artıyor..
Rahatlatıcı bişeyler için çay tarzı..
Adet sancısı çekiyorum bende ya da adetken sinirli olabiliyorum ama adet öncesi olmuyor pek ya da ben hep sinirliyim farketmiyorum
Deniycem canim çok sagol. Bide bi sorunumda aşiri kanamam olmasi pofffTestere dişli aslanpençesi çayı için. Ben onu içtiğim ay nasıl geldi nasıl geçti anlamamıştım bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?