- 20 Ağustos 2019
- 1.313
- 1.862
- 43
- Konu Sahibi Okyanus73168685
Rezene çayı için .Bende de adet sancıları oluyor gazdan dedi doktorlar.Günde iki fincan rezene demleyip içiyorum.Çok faydası oldu.Herkese çok teşekkür ediyorum verdiğiniz cevaplardan ötürü.
Ben bekarım 40 yaşındayım 35 kiloyum boy 163 gibi. Bu kadar Detay veriyorum ki hani bilesiniz tanıyorsunuz diye Şimdi şöyle bir şey doktorları defalarca gittim artık yani 2 ev gibi oldu hastaneler ancak kistin bir büyüyor bir küçülüyor Mesela bir bakıyorsun bir buçuk santim bir santim derken birden beş altı santim oluyor bazı Doktorlar ona diyor ki bu kist değil her ay döndü o yumurta ama çatlamadığı için büyümüş. Kistim küçük olsa da büyük olsa da bu ağrıları çekiyorum açıkçası kadın doğum bizlik bir şey yok diyor genel cerrahi yatıyor o kadın doğum atıyor vesaire pinpon topu gibiyim yani.
Iki kere kolonoskopinin kısası yapıldı Ama o yeterli değil dediler şimdi benden uzununu istiyorlar Ben çok zayıf olduğum için ve kan seviyemde hgb 8 Bundan dolayı erteliyorum ultrason film vesaire hep gaz çıkıyor. Dediğim gibi Ayın bir haftası sadece rahatım O da tetikte rahat.
Hani Kendimi hep şu şekilde teselli ediyorum işte işte çok zayıfım adetler ağır geliyor vs. Adet öncesi sonrası yumurtlama öncesi sonrası aşırı gaz oluyor.