Öncelikle mutlaka beslenmene dikkat et..sana iyi gelmeyen en basit yiyecekte olsa ondan uzak durmalisin..en basiti kafeini(demli cay,yeşil çay,kahve,kola vs)ve gluteni hayatından çıkar ve internette araştır kan grubuna Göre beslenme..sana yasak olan yiyeceklerden en az 5 tanesini bile hayatından cikarman bir ayda çok şey farkedicek..ben bunun örneğini bir ayda gördüm..hala hamile kalamadim ama kendimi çok iyi hissediyorum çünkü siskinligim yok,adetten önce göğüs agirim kalmadı ve adet agirim kalmadı..günde 2 litre su ve spor..detox yapabilirsin onlarda çok etkili..Selamlar ..
benim adet öncesi sendromu çok yoğun oluyor, yani nasıl desem vücudum ödem yapıyor özellikle karın bölgesi,karnım şişiyor, göğüslerim acıyor baskı yapıyor, midem bulanıyor, bazen başım ağrıyor ve bu neredeyse yumurtalamadan birkaç gün sonra başlayıp regliye kadar devam ediyor, regli ile birlikte hepsi bitiyor ve bu arada çok yoğun kanamam oluyor zaten rahim duvarım son zamanlarında çok kalınlasıyor (birkaç doktor kontrolü adete yakın denk gelmişti)
Velhasıl kelam bu belirtiler tıpta normal kabul ediliyor muhtemelen detaylı olarak doktora bunun için gitmedim ama en azından duvar kalınlığını falan kendileri gördüler ve bir sey demediler. Ama benim içimde bir şüphe oluyor acaba ters giden bir sey mi oluyor, hamileliğe engel mi oluyor gibi. Hormon tahlillerim normal çıkıyor. Bunun net sonucunu doktor verir elbette ama buradan da böyle bir durumu olan varsa bilgi almak isterim.
Böyle yaşayıp da gebe kalanınız var mı? Umarım vardır..
Hamile kalabilmişsiniz.. demek oluyor. İnşallah bu duruma bağlı bir sebep yoktur tekrar gebe kalırsınız siz de ben de .. bu belirtiler başlayınca moralim bozuluyor zaten bu ay da yok diye,Canım ödem ve baş agribi hariç hepsi bende de oluyor . Bazen yumurtlama günleri başlıyor bazen adetten 10 gün önce . Göğüslerim 2 katına çıkıyor resmen içinde taş var gibi oluyor. Hormonlarim normal 1 gebeligim oldu ama kalbi durdu bidaha hamile kalmadim 1 sene oldu. Rahim duvarı falan normal dedi hep doktorlar bi sıkıntı gözükmüyor
Evet pek dikkat ettiğim söylenemez ama hiçbir seyin aşırısını çok yemem ki, çay kahve bağımlısı değilim az az içerim ama gluten herkes kadar yogun tabi .. suyumu içerim çok ama sporu da hayatıma katmam lazım sanırım.Öncelikle mutlaka beslenmene dikkat et..sana iyi gelmeyen en basit yiyecekte olsa ondan uzak durmalisin..en basiti kafeini(demli cay,yeşil çay,kahve,kola vs)ve gluteni hayatından çıkar ve internette araştır kan grubuna Göre beslenme..sana yasak olan yiyeceklerden en az 5 tanesini bile hayatından cikarman bir ayda çok şey farkedicek..ben bunun örneğini bir ayda gördüm..hala hamile kalamadim ama kendimi çok iyi hissediyorum çünkü siskinligim yok,adetten önce göğüs agirim kalmadı ve adet agirim kalmadı..günde 2 litre su ve spor..detox yapabilirsin onlarda çok etkili..
Kardeş merak edip senin dediğin kan gurubuna Göre beslenmeye baktım baba herşey zararlı ölmemi istiyorlar galibaÖncelikle mutlaka beslenmene dikkat et..sana iyi gelmeyen en basit yiyecekte olsa ondan uzak durmalisin..en basiti kafeini(demli cay,yeşil çay,kahve,kola vs)ve gluteni hayatından çıkar ve internette araştır kan grubuna Göre beslenme..sana yasak olan yiyeceklerden en az 5 tanesini bile hayatından cikarman bir ayda çok şey farkedicek..ben bunun örneğini bir ayda gördüm..hala hamile kalamadim ama kendimi çok iyi hissediyorum çünkü siskinligim yok,adetten önce göğüs agirim kalmadı ve adet agirim kalmadı..günde 2 litre su ve spor..detox yapabilirsin onlarda çok etkili..
Öyle görünüyor ama bende hepsini yapmıyorum ben 0+ im mesela 5seyi çıkardım hayatımdan kafein,gluten,süt ürünlerinin hepsi,portakal (asidik meyveler).. et ağırlıklı besleniyorum,bol sebze meyve bitter çikolata papatya çayı vs..bir ayda 4 kilo verdim ki ben hasimotoyum kilo vermem çok zor..sende sana uygun olan 5 şeyi çıkar dene mesela haftalık uygula..her hafta bir şeyi yeme..3gun bile deneme için yeterli bence..kendi bunyeni daha iyi tanicak ve anlicaksin iyi gelmeyen besinleri..ben yogurtsuz yaşayamayan biriydim bu duruma geldim...demekki bana iyi gelmiyormus siskinligimin en büyük sebebi bu diye düşündüm..Kardeş merak edip senin dediğin kan gurubuna Göre beslenmeye baktım baba herşey zararlı ölmemi istiyorlar galiba
Inşallah hepimiz canım..azda olsa kafeinsiz kahve ic..maalesef günümüzde gluten içeren yiyecekler eskisi gibi değil bu yüzden de bunyelerimiz çok daha hassas ve sorun çıkarıyor..en iyi denemeyi makarna da yapabilirsin..bı gün normal makarna diğer gün glutensiz ye farkı goruceksin..normalinde olan şişkinlik ve midede yanma hissi glutensiz makarnada olmuyor hafifsin..bunu herkes deneyebilir..keşke ninelerimizin çağındaki kadar doğal beslenebilsek..maalesef organik hicbirsey yok ya da bulmak çok zor..ürün ilaclanmasa da toprakta olan ilaçlar yıllarca yok olmuyor..saksı degilki toragi degistiresin..o yüzden bunyelerimiz çok hassas ve stresli..Evet pek dikkat ettiğim söylenemez ama hiçbir seyin aşırısını çok yemem ki, çay kahve bağımlısı değilim az az içerim ama gluten herkes kadar yogun tabi .. suyumu içerim çok ama sporu da hayatıma katmam lazım sanırım.
bilgiler için teşekkür ederim, biraz düzenleme yapayım hayatımda inşallah faydası olur.. size de şifa olsun yaptıklarınız
Farklı olarak bel Agrisi vajinal kuruluk kupkuruydu bildiğin. Sık idrara çıkma adet gecikmesi göğüs ağrısı. Bunlar dışında hiçbişey yoktu .Hamile kalabilmişsiniz.. demek oluyor. İnşallah bu duruma bağlı bir sebep yoktur tekrar gebe kalırsınız siz de ben de .. bu belirtiler başlayınca moralim bozuluyor zaten bu ay da yok diye,
Sizin o gebe kaldıgınız ay bu belirtiler nasıldı?
Yine adetten on gün öncesi yani normal zamanlardaki gibi başladı ama dimi belirtiler?Farklı olarak bel Agrisi vajinal kuruluk kupkuruydu bildiğin. Sık idrara çıkma adet gecikmesi göğüs ağrısı. Bunlar dışında hiçbişey yoktu .
Evet deneyeceğim, ama su an vazgecemem dediğim cok sey var zararlı dediği.. belki zamanla bilmiyorum. Ama cok faydalı oldu yazınız tekrar sağ olunInşallah hepimiz canım..azda olsa kafeinsiz kahve ic..maalesef günümüzde gluten içeren yiyecekler eskisi gibi değil bu yüzden de bunyelerimiz çok daha hassas ve sorun çıkarıyor..en iyi denemeyi makarna da yapabilirsin..bı gün normal makarna diğer gün glutensiz ye farkı goruceksin..normalinde olan şişkinlik ve midede yanma hissi glutensiz makarnada olmuyor hafifsin..bunu herkes deneyebilir..keşke ninelerimizin çağındaki kadar doğal beslenebilsek..maalesef organik hicbirsey yok ya da bulmak çok zor..ürün ilaclanmasa da toprakta olan ilaçlar yıllarca yok olmuyor..saksı degilki toragi degistiresin..o yüzden bunyelerimiz çok hassas ve stresli..
Evet canimYine adetten on gün öncesi yani normal zamanlardaki gibi başladı ama dimi belirtiler?
Evet ben de artık takmayacağım belirtileri bu ay çok şüphelenmiştim bildigin rahmim kasılıyordu heralde tutunuyor bu sefer bebiş dedim öyle bir sey yokmuş olmadı yani gebelik, bu ay belirtilerin dibini yaşadım, artık nasipse gerçeği nasıl olur bilmiyorumMauis ayindan beri yumurtlamadan sonra kasik ageisi batmasi adet gunune kadar cok yasiyorum. Doktor bana da yok bisi dedi ama yani o agri cok fena.neden mayistan beri basladi anlamadim. Her seyi hamilelige yormayayim diyorum ama bu belirtiler de yeni cikti. Hos 1 kimyasalim oldu. Onda da ayniydi belirtiler.
Tamam o zaman ben cok kafama takmıyım belirtiler basladı heralde yok yine diye ya da tam tersiniEvet canim
Adetim geçti belirtiler hala ayni benim umarım hamileyimdir :)Tamam o zaman ben cok kafama takmıyım belirtiler basladı heralde yok yine diye ya da tam tersini
İnşallah buraya da yaz sonucu :))Adetim geçti belirtiler hala ayni benim umarım hamileyimdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?