Gebeliğe Hazırlık Adet öncesi pembe kan geldikten sonra koyu kahverengi yapışkan akıntı gelmesi????Bana bir akıl verin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nihavendd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
267
120
31
Kızlar bana bir akıl verin, 6aylık evliyim, 4 aydır da çocuk için uğraşıyoruz, ben polikistik overim adetlerim düzensizdir ve her adetten önce koyu kahverengi yapışkan, parçalı bir akıntı gelir sonra da adet kanamam başlar,gecen ay adet olduğum tarihten 3 - 4 gün önce ilişkiden sonra ilk defa pembe kan geldi, çok az miktarda, hemen implantasyon geldi aklıma 2 gün falan sürdü, hatta cok umutlandım, gittim kirpiklerime baktım bazıları uçlardan birleşmiş falan, kesin hamileyim dedim ama sonra pembe kandan hemen sonrada normal adet öncemde olduğu gibi parçalı kahverengi akıntı geldi, bu birkaç gün sonra adet olacam demek ama o pembe kan kafamı karıştırdı, sizce hamile olabilir miyim

canım bende pco hastayım bazen erkek organından da leke gelebiliyor .. yinede bi test yapmanda fayda var

canım bende pco hastayım bazen erkek organından da leke gelebiliyor .. yinede bi test yapmanda fayda var
Hastalığım 4 gün sürdü ve cok az kan geldi, normalde dört gün sürmez, hastalığım biteli iki gün oldu şuan göğüs uçlarım çok ağrıyor anlamadım hiçbirşe, Bi tuhafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…