- 14 Mart 2025
- 429
- 58
- 13
- 25
- Konu Sahibi ozlemcikkk
-
Hala mı ihtimal var gerçektenAdet günü adet olmazsanız test yapın daha erken olabilir
Ben adetten önce kan testi vermiştim 1.93'tü beta'm. Yani umutsuzdum negatif sandım adetim gecikince hamile olduğumu öğrendimKızlar adetime dört gün kaldı.
Sabah sıkışık idrarla test yaptım hem kaset test yaptım hem de erken gebelik testi yaptım ama erken gebelik testinin markası farklıydı yani burada hiç duymadım ve çok uygundu dandik olabilir.
İki testim de negatif çıktı gram silik çizgi bile çıkmadı ve adetime dört gün kaldı o kadar çok moralim bozuk ki yani bu ay elimden gelen her şeyi yaptım dikkat etmeye çalıştım hamile kalabileceğimi düşünüyordum ama hamile kalamadım sanırım.
Hani böyle dört gün önce adeti gecik ip sonra pozitife dönen arkadaşlar var mı
Ya normalde yumurtlama 7.08 9 Nisan gösteriyordu ama benim akıntım bir Nisan’da başladı ve altı Nisan’a kadar sürdü ve ben o günleri değerlendirdim sadeceEvet adet gelmedikçe ihtimal hep vardır yumurtlama takibi yaptınızmı
Siz adetten önce vermenize rağmen bir 93 çıkmış yine bir varmış benim bu zamana kadar yaptığım bütün testlerin hepsi negatifBen adetten önce kan testi vermiştim 1.93'tü beta'm. Yani umutsuzdum negatif sandım adetim gecikince hamile olduğumu öğrendim
1.93 negatif sayılıyor yaSiz adetten önce vermenize rağmen bir 93 çıkmış yine bir varmış benim bu zamana kadar yaptığım bütün testlerin hepsi negatif
Siz adetten önce vermenize rağmen bir 93 çıkmış yine bir varmış benim bu zamana kadar yaptığım bütün testlerin hepsi negatifBen adetten önce kan testi vermiştim 1.93'tü beta'm. Yani umutsuzdum negatif sandım adetim gecikince hamile olduğumu öğrendim
Öyle mi ben baş ınca direk pozitif zannediyorum çünkü benim hep başında sıfır olduğundan1.93 negatif sayılıyor ya
Âdetininize kaç gün kala test verdiniz negatif çıktı ve kaç gün gecikİnce pozitife döndü ve belirttilerğiniz neydi yaniBen adetten önce kan testi vermiştim 1.93'tü beta'm. Yani umutsuzdum negatif sandım adetim gecikince hamile olduğumu öğrendim
Adetten ne kadar önce verdiniz kanıBen adetten önce kan testi vermiştim 1.93'tü beta'm. Yani umutsuzdum negatif sandım adetim gecikince hamile olduğumu öğrendim
5'in altındaki değer normalde negatif sayılır ama kendini bilen bir insan yani vücudunu tanıyan bir insan gebe olup olmadığını bilebilir mesela benim Beta HCG hamilelik yoksa 0.2'dir ama bazen yanıltabiliyor hormonlar nedeniyle yani ben velhasıl kelam 5'in altındaki değer negatiftirSiz adetten önce vermenize rağmen bir 93 çıkmış yine bir varmış benim bu zamana kadar yaptığım bütün testlerin hepsi negatif
Öyle mi ben baş ınca direk pozitif zannediyorum çünkü benim hep başında sıfır olduğundan
Adetime tam 3 gün varken rastgele verdim kanı ilaç kullanacaktım gebelikten şüpheleniyordum o yüzden verdim 1.93 çıktı betamÂdetininize kaç gün kala test verdiniz negatif çıktı ve kaç gün gecikİnce pozitife döndü ve belirttilerğiniz neydi yani
3 gün önceAdetten ne kadar önce verdiniz kanı
Üç gün öncesine rağmen bile kanda çıkmamış ve sonra pozitif çıkmış beni sevindirdi.Adetime tam 3 gün varken rastgele verdim kanı ilaç kullanacaktım gebelikten şüpheleniyordum o yüzden verdim 1.93 çıktı betam
Bende zoratin tedavisine başlamak istiyorum ama benimde kan verip kesinleştimem lazım öyle kullanmak istiyorum doktora ne demeliyiz ki kan vermek için? Yada kabul ederler mi3 gün önce
Aynen öyle, bazen geç döllenme olabiliyorÜç gün öncesine rağmen bile kanda çıkmamış ve sonra pozitif çıkmış beni sevindirdi.
En azından hala umudum var
De ki ben tedaviye başlamak istiyorum ama hamilelikten şüpheleniyorum onlar da gerekli tahlilleri yaparBende zoratin tedavisine başlamak istiyorum ama benimde kan verip kesinleştimem lazım öyle kullanmak istiyorum doktora ne demeliyiz ki kan vermek için? Yada kabul ederler mi
Ben de şu an gebelik düşünüyorum normalde benim vücudum İlk ay gebe kalmaz da 2. ayı gebe kalır, çünkü 4 gebeliğimde de öyle oldu ilk çalışmamızda olmadı ikinci çalışmamızda oldu yani ilk ay olmuyor 2.ay oluyor. Ben de şu an çok ağır bir grip atlatıyorum sanırım covit'in farklı bir varyantı. Şu an kan testi versem bile çıkmaz ama mecbur olarak ilaç kullanıyorum yoksa hiç nefes alamamBende zoratin tedavisine başlamak istiyorum ama benimde kan verip kesinleştimem lazım öyle kullanmak istiyorum doktora ne demeliyiz ki kan vermek için? Yada kabul ederler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?