Adet öncesi kanda BHCG <2.30 çıktı. Hanımlar lütfen beni aydınlatın.

ctllmervee

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2023
47
17
27
Merhaba. Eşimle 1 senedir evliyiz ama ilk defa ağustos ayında bebek için denedik. 28`inde yumurtlama günümdü ve değerlendirdik. O zamandan beri karın ağrım kasık ağrım bel ağrım göğüs ağrım ve belden de sol bacağıma vuran ağrım vardı. 10 gündür devam ediyo sadece bu aralar ara ara gelmeye başladı. Bazen şiddetleniyo bazen şiddeti azalıyodu. Ki hiç böyle bir şey yaşamamıştım. (Yumurtlama zamanımı hissederim normalde ve 1-2 gün sürer.) Şuanda adetime 4 gün kaldı ama 2 gün önce tansiyonum baya düştüğü için sağlık ocağına gitmiştim ve dün sabahta kan vermemi istedi doktor. Bu gece öğrendim ki bhcg <2.30 yazıyodu. Sabahta doktora gitmeden önce sol kasığımda 5 dk içinde 3 defa bıçak saplanır gibi bi ağrı yaşadım ve 3. Nün ardından ağrım tek bir noktadaydı bunları ilk defa yaşıyorum. Doktora sorduğumda ise adet öncesi olabilir ama ağrıların devam ederse pazartesi yine bekliyorum seni dedi. Benim gibi böyle bir durum yaşayıpta hamile kalan var mı merak ediyorum siz neler yaşadınız benimle paylaşın lütfen sizce değerim de artma ihtimali var mıdır? Bana vakit ayırdığınız için de şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki belirtilern birebir aynısı benim 0 çıkmıştı adet öncesi adet günüm 28 çıktı sol kasığa vuran ağrıyı biliyorm acillik ediyor ben hamileyim adet gününüzü bekleyip test yapın bana kalırsa hamilesiniz bende yumurtlama günümü değerlendirmiştim

Bazen de şöyle oluyor yumurtlama gününde ilişki yaşayp o ağrıyı hissedersniz garantiye almak için ertesi gün tekrar ilişkiye girin hamile kalırsınız diyorlar bi tık koca karı bilgisi gibi ama bunu diyenlerde var ama benim fikrim hamile olduğunuz yönünde

Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Hamileymişsiniz Rabbim sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü de göstersin size inşallah. Bana da dua edin olur mu Evet dediğiniz gibi beklemedeyim şuanda. Bir nebzede olsa içimi rahatlattınız gerçekten teşekkür ederim size.

Bizimki yumurtlama öncesi ve yumurtlama günüydü. Rabbim nasip etsin bize de inşallah. Ama olurda bir şeyler ters giderse dediğiniz aklımda çok teşekkürler

erken yapmışsın canım bende yumurtlamadan 10 ğün sonra negatifti,adetten sonra pozitifi görmüştüm
Doğrudur, istediğim bir şey değildi aslında adet gecikince yapmak istiyodum ama sağlık ocağına gidince de doktor istediği için yapmıştım adet başlangıcına 4 gün kaldı zaten pazartesi yine tekrar kan vericem inşallah

inşallah canım belirtin varmı?
Evet yukarıda da belirttiğim gibi kimi zaman belden bacağa vuran ağrım daha fazla oluyo sol bacağım uyuşuyor gibi sanki kimi zaman gögsüm olduğum yerde bile çok fazla sızlıyo ve hassaslaşıyo bazen de adet olacak gibi karın ve kasık ağrım daha fazla oluyo yürürken bile kasığımın battığı hissediyorum alt karnım hep şiş zaten hepsi döngü gibi devam ediyo ayrıca(çok afedersiniz) mide gazım çokk ama çokk fazla. Ben adet ağrımı 2 3 gün önceden hissederim ama bunları yumurtlamadan beri hissettiğim ve ilk defa böyle yaşadığım için garip geldi açıkçası vücudum farklı geliyo bana. Umarım güzel haberler alırım

Mrblar var mı gelişme test yapabildiniz mi

Mrblar var mı gelişme test yapabildiniz mi

Merhaba normalde bugün adet günüm ve sabahta kan testine gitmek istiyodum ama vazgeçtim çünkü dün açık kahve mi desem değişik bir renkte lekelenmem oldu bugünde geldi adet öncesi koyu kahve lekelenmem olurdu bu ay farklı mı oldu acaba dedim ama hala kırmızıyı görmedim neyse beklemek istedim belki yarın olurum diye şuanda da çok kötü alt karnım ağrıyor adet olursam da nasip olmamış dicem çünkü kendi vücudumu tanıyorum bu ay gerçekten vücudum bana farklı geliyodu hatta şöyle bir şey anlatmak istiyorum dua etmiştim Allahım eğer hamileysem bana anlayabileceğim bi işaret gönder ki hamile kaldığımı anlayabileyim demiştim o sabah meslektaşım beni rüyasında görüyo ki hiç bebek istediğimden haberleri yoktu rüyada hamile olduğumu söylüyomuşum ertesi gece ise kayınvalidem rüyasında görüyo ki anlatmamıştım haberi yoktu o ise yatak odamda beşik varmış erkek bebeğim oluyomuş falan o yüzden ümit kesmek yok bu ay olmasa bile devam uzun oldu üzgünüm anlatmak istedim

Ben de vücudumu garip hissetmiştim adetime bir kala kahverengi leke oldu sonra dua ettim Allah’ım nasip etmemene bişey diyemem ama keşke o kadar belirti verip umutlandırmasaydın diye sabahına test yaptm hamile çıktım halbuki ilk denememdi daha altı aylık evliydim inşallah sen de duan en güzel yanıtı alırsın

Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim ama benim bu ay olmadı doktora gittim klomene başladım bakalım Rabbim verecek ama zamanını biliyor bekliyoruz bizde o rüyalar boşuna değildi diye düşünüyorum hayırlı haberler alırım inşallah

Mrb aranıza yeni katıldım da benim adetime 11 gün var ama dün kasigimin sol tarafında bişey saplandı bebiste istiyoruz hiç âdet olacak gibi bı his yok bugün başımda çok döndü acaba gebelik varmı yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Geçen ayda adet 2 gün oldum 2 inci günümde pembe si bı leke oldu ondan sonra olmadım ama bu ayda âdet olacak gibi bı rahatsız yok sadece sol kasigima bisyelr batıyor du bıçak saplanır gibi oluyor yere eğilince özellikle oluyor birde sol göğüsum sızlıyor arada sırada

Merhaba normalde de 2 gün mü sürüyordu O zamandan bu zamana hiç test yapmadınız mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…