Adet öncesi kahverengi akıntı :(((

Canım keşke dediğin gibi hamile olsam ama değilim bugün adetim başladı.3 gündür açık kahve akıntım geliyordu, bugün kırmızılar da geldi. Geçen ay da aynısı oldu. :KK43:((
Üstüne görüyor olabilirsin canım

Bazen adetten kalanları böyle atabiliyor diye okumuştum. Bende de oldu birkaç defa. Öyle internette okumuştum. Sonra geçti.

Yarın sabah ilk idrarla yapıcam inşallah canım bakalım. 2 gün kala yaptım çook silik bi çizgi çıktı ama adete yakın böyle çıkabiliyomuş çok ümidim yok aslında🤨

Üzülme canım Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin pes etmek yok yola devam üzme kendini rahat bırak pozitif ol ama önceden bir folik asit kullan canım😉
Tamam canım çok sağol Rabbim sanada en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. Evet folik asitim var aslında ama düzenli kullanamadım bi türlü teşekkür ederim:KK49:

Tamam canım çok sağol Rabbim sanada en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. Evet folik asitim var aslında ama düzenli kullanamadım bi türlü teşekkür ederim:KK49:
Amin canım tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin😁sen düzenli kullan ve bence tüm gebelik isteyenler için bir doktora danışıp kan tahlili yaptırmak lazım önce gebeliğe hazırlık için daha kolay hamile kalınır bence

Merhaba canlar benimde bir problemim var ama tiroidden mi hormonlardan mı neyden kaynaklandıgını bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Adetime 5 gün var ama 2 gündür lekelenmem var hiç böle olmamıştım arada sancılarım oluyor ama geçiyor böle bir durumu yaşayan arkadaşlar var mı
Bemim kız kardeiim 1hafta önce böyle bişey yaşadı dün öğrendik hamileymiş.Allahım istiyen herkese nasip etsin

Amin canım tüm isteyenlere Rabbim nasip etsin😁sen düzenli kullan ve bence tüm gebelik isteyenler için bir doktora danışıp kan tahlili yaptırmak lazım önce gebeliğe hazırlık için daha kolay hamile kalınır bence
Canım aslında ben bir ilaç kullanıyorum ve bu ilacı bırakmam lazım önce hamile kalabilmem için ve geri çekme yöntemiyle korunduğumuzu sanıyoruz yani. O yüzden her ay düzenli hamilelik testi yapıyorum. Çünkü kullandığım ilaç bebeğe zarar verebilir. Ama yinede kalırsam diye umutlanıyorum işte. Benim hikayem böyle:KK14:

Canım aslında ben bir ilaç kullanıyorum ve bu ilacı bırakmam lazım önce hamile kalabilmem için ve geri çekme yöntemiyle korunduğumuzu sanıyoruz yani. O yüzden her ay düzenli hamilelik testi yapıyorum. Çünkü kullandığım ilaç bebeğe zarar verebilir. Ama yinede kalırsam diye umutlanıyorum işte. Benim hikayem böyle:KK14:
Ne ilacı kullanıosun canım :kahve:

Back