- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Aminnn tatlımİnşallah canım inşallah tüm isteyen herkese versin rabbim![]()
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn tatlımİnşallah canım inşallah tüm isteyen herkese versin rabbim![]()
Canım bugün ben adet oldumİnşallah canım inşallah tüm isteyen herkese versin rabbim![]()
Üstüne görüyor olabilirsin canımCanım keşke dediğin gibi hamile olsam ama değilim bugün adetim başladı.3 gündür açık kahve akıntım geliyordu, bugün kırmızılar da geldi. Geçen ay da aynısı oldu.((
Olsun canım inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsınnn dualarıma senide ekliycemmCanım bugün ben adet oldum
Saol canım teşekkür ederim inşallah güzel haberlerini alırızOlsun canım inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsınnn dualarıma senide ekliycemm![]()
Ay bilmiyorum valla adet olcakmışım gibi hissediyorum ama Allahtan umut kesilmezSaol canım teşekkür ederim inşallah güzel haberlerini alırız![]()
Ay bilmiyorum valla adet olcakmışım gibi hissediyorum ama Allahtan umut kesilmez
[/QUOT
Aynen canım test yaptın mı
Yarın anlıcam bakalım canım yaAllah Allah ilk defa duydum onu bence erken olduğu için silik çıkmıştır canım
Canım bende adet oldum bu sabahAllah Allah ilk defa duydum onu bence erken olduğu için silik çıkmıştır canım
Üzülme canım Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin pes etmek yok yola devam üzme kendini rahat bırak pozitif ol ama önceden bir folik asit kullan canımCanım bende adet oldum bu sabah![]()
Tamam canım çok sağol Rabbim sanada en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. Evet folik asitim var aslında ama düzenli kullanamadım bi türlü teşekkür ederimÜzülme canım Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin pes etmek yok yola devam üzme kendini rahat bırak pozitif ol ama önceden bir folik asit kullan canım![]()
Amin canım tüm isteyenlere Rabbim nasip etsinTamam canım çok sağol Rabbim sanada en yakın zamanda sağlıklı hayırlı bir evlat versin inşallah. Evet folik asitim var aslında ama düzenli kullanamadım bi türlü teşekkür ederim![]()
Bemim kız kardeiim 1hafta önce böyle bişey yaşadı dün öğrendik hamileymiş.Allahım istiyen herkese nasip etsinMerhaba canlar benimde bir problemim var ama tiroidden mi hormonlardan mı neyden kaynaklandıgını bilmiyorumAdetime 5 gün var ama 2 gündür lekelenmem var hiç böle olmamıştım arada sancılarım oluyor ama geçiyor böle bir durumu yaşayan arkadaşlar var mı
Amin canım kız kardeşiniz içinde hayırlı olsun sağlıkla kucagına alsın inşallahBemim kız kardeiim 1hafta önce böyle bişey yaşadı dün öğrendik hamileymiş.Allahım istiyen herkese nasip etsin
Canım aslında ben bir ilaç kullanıyorum ve bu ilacı bırakmam lazım önce hamile kalabilmem için ve geri çekme yöntemiyle korunduğumuzu sanıyoruz yani. O yüzden her ay düzenli hamilelik testi yapıyorum. Çünkü kullandığım ilaç bebeğe zarar verebilir. Ama yinede kalırsam diye umutlanıyorum işte. Benim hikayem böyleAmin canım tüm isteyenlere Rabbim nasip etsinsen düzenli kullan ve bence tüm gebelik isteyenler için bir doktora danışıp kan tahlili yaptırmak lazım önce gebeliğe hazırlık için daha kolay hamile kalınır bence
Ne ilacı kullanıosun canımCanım aslında ben bir ilaç kullanıyorum ve bu ilacı bırakmam lazım önce hamile kalabilmem için ve geri çekme yöntemiyle korunduğumuzu sanıyoruz yani. O yüzden her ay düzenli hamilelik testi yapıyorum. Çünkü kullandığım ilaç bebeğe zarar verebilir. Ama yinede kalırsam diye umutlanıyorum işte. Benim hikayem böyle![]()