Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar
Adetime 3gün var. Dün ve bugün ara ara kahverengi akıntılarım oldu ama azıcık. Acaba hamilelik belirtisi midir? Çok fazla kasık ağrımda yok saniyeler içinde ağrıyor geçiyor çok fazla da olmuyor yine hüsrana uğrayacağım diye üzülüyorum..![]()
Sabahları uyandığımda hafif ağrı oluyor. Kararma yok. Ben adet olduğum zaman zaten hiç ağrım olmaz ve adetim sürekli düzenliGöğüs uçlarında kararma varmı hafifte olsa göğüs uçlarından belirti verebiliyomuş
İnşallahBekle bakalım zaten 3 var adetine kan tahlili verirsin inşallah hamilesindir rabbim hayırlısını versin inşaallah![]()
Testiniz varsa yapın hamilelik varsa silikte olsa çıkar inşallah hamilesinizdir.İnşallahAllah isteyen herkese nasip etsin
3gün 1haftaymış gibi geliyor bana
evde gebelik testim var ama 3gün geçsin o zaman yaparım
![]()
Geçen ay ilk defa 5gün erken geldi adetim. Şimdi 25inde olmam lazım adet. Kahverengi akıntım olunca acaba mı dedim testi yaparsamda hayal kırıklığına uğrarımTestiniz varsa yapın hamilelik varsa silikte olsa çıkar inşallah hamilesinizdir.
İnşallah bu defa hayal kırıklığına uğramasınız bende her ay aynı şeyi yaşıyorum o yüzden sizi çok iyi anlıyorumGeçen ay ilk defa 5gün erken geldi adetim. Şimdi 25inde olmam lazım adet. Kahverengi akıntım olunca acaba mı dedim testi yaparsamda hayal kırıklığına uğrarım![]()
İnşallah güzel haberler alırızİnşallah bu defa hayal kırıklığına uğramasınız bende her ay aynı şeyi yaşıyorum o yüzden sizi çok iyi anlıyorum
Şu an tam bu durumdayımMerhaba arkadaşlar
Adetime 3gün var. Dün ve bugün ara ara kahverengi akıntılarım oldu ama azıcık. Acaba hamilelik belirtisi midir? Çok fazla kasık ağrımda yok saniyeler içinde ağrıyor geçiyor çok fazla da olmuyor yine hüsrana uğrayacağım diye üzülüyorum..![]()