• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet öncesi kahverengi akıntı hamilelik belirtisi mi?

Lara67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2022
50
38
3
30
Merhaba arkadaşlar
Adetime 3gün var. Dün ve bugün ara ara kahverengi akıntılarım oldu ama azıcık. Acaba hamilelik belirtisi midir? Çok fazla kasık ağrımda yok saniyeler içinde ağrıyor geçiyor çok fazla da olmuyor yine hüsrana uğrayacağım diye üzülüyorum.. 🥺

Merhaba arkadaşlar
Adetime 3gün var. Dün ve bugün ara ara kahverengi akıntılarım oldu ama azıcık. Acaba hamilelik belirtisi midir? Çok fazla kasık ağrımda yok saniyeler içinde ağrıyor geçiyor çok fazla da olmuyor yine hüsrana uğrayacağım diye üzülüyorum.. 🥺

Testiniz varsa yapın hamilelik varsa silikte olsa çıkar inşallah hamilesinizdir.
Geçen ay ilk defa 5gün erken geldi adetim. Şimdi 25inde olmam lazım adet. Kahverengi akıntım olunca acaba mı dedim testi yaparsamda hayal kırıklığına uğrarım 🥺🥺

Geçen ay ilk defa 5gün erken geldi adetim. Şimdi 25inde olmam lazım adet. Kahverengi akıntım olunca acaba mı dedim testi yaparsamda hayal kırıklığına uğrarım 🥺🥺
İnşallah bu defa hayal kırıklığına uğramasınız bende her ay aynı şeyi yaşıyorum o yüzden sizi çok iyi anlıyorum

Merhaba arkadaşlar
Şu an tam bu durumdayım 😒Allahım yardım et . Umarım sizinki gibi sonuçlanır 🙏🏻

Back
X