Adet öncesi hüzün

Adet öncesi gerginlik sendromu bu, adını da muhtemelen PMS, PMS diye duymuşsunuzdur bazı yerlerde. Tedavi edilebilir, hayat kalitenizi ciddi düzeyde etkiliyorsa bir uzman psikolog/psikiyatrist ile görüşmenizi tavsiye ederim.
klasik tavsiyeler veriyorlar hepimizin bildiği turden

klasik tavsiyeler veriyorlar hepimizin bildiği turden

Kim klasik tavsiye veriyor? Başvurdunuz mu sırf bunun için? Gayet tedavi uygulanıyor hanımefendi, tavsiye veremez size hiçbir psikolog/psikiyatrist. Tavsiye vermesi zaten psikoterapi sürecine aykırıdır, böyle birine gittiyseniz değiştirmeniz lazım keza.

Bu da pms günlugum olsun;

sevgili gunluk, 27. gunun icindeyim, bugun civanpercemi icecektim, unuttum...Tatli olarak cikolata yerine sutlu nuriye yedim azıcık, iyiki cikolata yememisim. boylece migrenim tutmadi.

aksam agriyan karnim icin majezik ictim.

bugun mutlu bir gun gecirdim, hic 27m gün gibi degildi, bu sefer gecicecek sanirim, surundurmese bari beni gunlerce:(

bir dunku bene bak, bir de bugunku...

ey pms maymun ettin beni!

Bende hic olmuyor boyle seyler,oluyorsa da farkinda degilim cunku zaten sinirli ve duygusal problemleri olan bir insanim yani rutinde de asabiyim ama karnım cok ağrıyor üfffff. Ilac aliyorum mecburen.

İki üç gün öncesinde başlar ya çok duygusal olur ağlarım ya çok sinirli oluyorum :mad:birde sürekli uyku basar bu arada hiç yapmadığım ev işlerini yapmaya başlarım mesela giysi dolaplarını yada mutfak dolanlarını temizlemeye :KK69::temizlik: sonra bir bakmışım olmuş:sampiyon: temizlik iştahım kaçar:KK55:

az once 1 bardak civanpercemi ictim, yarim saat sonra agri vurmaya başladı. suan acayip terliyorum ev o kadar sicak olmamasina ragmen.

kahverengi akintim var 3 gundur, bugun kirmiziya dönse de rahatlasam oyyy

Adetime 10 gün kala dibe vuruyorum hiç olmadık seyler aklima geliyor, bazen agladigim da oluyor.

benimle ayni durumu yasayan var mi? cozumunuz ne oluyor
Ben de öyle olurum
Bu dönemde karar almam insanlarla çatışmamaya çalışırım

Sonunda adet oldum, darısı olamayan tüm arkadaşlara,

bu silkus digerleriyle karsilastirdigimda biraz daha rahat geçti diyebilirim. enerji olumlamasi yapiyorum işe yaradi demekki.

şimdi gidip sancimi cekeyim :(

Adet dönemlerim yaklaşınca okuduğum korku kitabındaki hortlayan kediye ağlarım ben. O kadar yani

Her ay aynı döngüyü yaşamak, her seferinde küçük çaplı bir depresyon atlatmak çok zor. Yalnız değilsin :mad:

Her zaman değil ama bazen yaşıyorum. En son adet dönemi öncesinde baya depresyona girdim. Çok zor.

Back