Adet öncesi hüzün

Aha ben. Bir hafta kaldı regle,Yaprak Dökümü izleyip ağlıyorum sabahtan beri :KK61:

Ay bir ara hüzünlü vajina konusu vardı o geldi aklıma

Bende oyleeee ve cozumu yok bunun. Sadece esime uyari veriyorum alttan alsin diye yoksa sonuc kotu oluyo :KK54:

Adetime 10 gün kala dibe vuruyorum hiç olmadık seyler aklima geliyor, bazen agladigim da oluyor.

benimle ayni durumu yasayan var mi? cozumunuz ne oluyor
Cozumu yok saga sola catiyorum
Herkese saydiriyorum sinirden,herseye agliyorum az once korku filminde adam öldu diye agladim sadece bi sahneyi gormekle oda
Esime aciyorum sinirim gecince sinirlendigim seylerin ne kadar gereksiz oldugunu anliyorim

Bende de var son zamanlarda. Çok depresif bir hal alıyorum, insanlara tahammülüm azalıyor kimseyle görüşmek istemiyorum bazen. Çok çabuk kızıyorum rasyonel değil duygularımla hareket ediyorum ve bu beni daha da kötü hissettiriyor..

Ben de öyleyim birkaç yakın arkadaşımda da gözlemledim hatta birinde o kadar emin oluyorum ki tarihlerini anlıyorum yani. Neyse ki geçiyor bu duygu durumları.
Farkında olduğum için de o dönem önemli kararlar almamaya çalışıyorum.

İnan ki abartılmıyor.
Çok iyi anlıyorum konu sahibini.
Normalde üstünde durulmayacak konular bile öyle etkiliyorki insanı.
Gözümün üstünde neden kaş var diye bile sinir oluyor insan :KK53:
Ben genel olarak şalterleri atık biri olduğum için regl dönemleri arada kaynıyordur belki :)

Adetime 10 gün kala dibe vuruyorum hiç olmadık seyler aklima geliyor, bazen agladigim da oluyor.

benimle ayni durumu yasayan var mi? cozumunuz ne oluyor

Adet öncesi gerginlik sendromu bu, adını da muhtemelen PMS, PMS diye duymuşsunuzdur bazı yerlerde. Tedavi edilebilir, hayat kalitenizi ciddi düzeyde etkiliyorsa bir uzman psikolog/psikiyatrist ile görüşmenizi tavsiye ederim.

Back