Adet öncesi hüzün

Her adet doneminde yasarim.asiri sinirli dokunsalar aglayacak moda girerim.dun mesela saatlerce agladim normalde amaan bosver diyecegim bi konuydu ama adet donemi yaklasinca duygularim ele geciriyor beni
evet sinir kismina hic değinmedim bile ama resmen depresyonun dibine vuruyorum. çok feci bir his

Ahh ben :)
Eski konuma bakabilirsin orada arkadaşlar bir sürü tavsiye verdi.
Pms'yi ağır geçiriyorsun sanırım.

Bende bu konuyu takip etmek istiyorum. Regl donemlerim cok agir geciyor, bir ay cok duygusal olup olmadik sey agliyorum, bir sarki dinliyorum agliyorum, bazen cok sinirli ve gergin oluyorum, cok cok gergin hatta. Mesela bu ay cok gecikti benim, muhtemelen stresten olamiyorum ama canli bomba gibiyim, bu mesaji da disarda bi yerde oturdum oyle yaziyorum ha, evde cok gerildim duvarlar ustume geldi de oyle kactim evden. Ben sadece dogal bir sakinlestirici ariyorum aslinda, cozumu var midir ki?

kafami duvara surtup kivilcim cikarmak istiyorum :/

yapmam gereken ama yapamadigim işlerin dusuncesi bile beni ağlatabilir. o derece...

Bu pms (adet öncesi sendrom) östrojen hormonun adet oncesi artmasindan dolayi yaklasik adetten 2 hafta once pms baslar. Her turlu duyguda asirilik, surekli aglamakli hal, sinir vb. olarak kisiden kisiye degisiyor. Ben de bu donemi hassas geciriyorum. Gulecegim seylere agladigim, asla umursamayacagim seylere cok sinirlendigim oluyor. Her seferinde aglamam bitmeye yakin bu ne ya niye bu seye agliyorum deyip sonra regl donemimin yaklastigi aklima gelip sebebini buluyorum :)

kafami duvara surtup kivilcim cikarmak istiyorum :/

Al benden de o kadar. Universite son siniftayim inan hicbirsey bana regl donemindeki kadar koymuyoe yahu, ne finaller ne baska birsey. Takvimde gunu yaklastikca bile nefret ediyorum. Evet 1 haftalik bitsey ama bana cok zarar veriyor, yemin ederim bir onerim yok, bende onlemini alamadim

Benden bahsetmissiniz resmen, benim ne çözüm önerim nede herhangi birşeyim yok vallahi. Adetime bir hafta kala ve bitimine kadar her yerime kramplar giriyor üzüntüden ve gerginlikten.O kadar saçma şeyler için ağlarım ki, hele bir derdim varsa Allaaah yandık daha çok ağlarım. Normaldede kolay ağlayan biri değilim ayrıca.:)

Deneyeceğim bunu, teşekkürler

Yillardir sevgilik donemimzden beri adet oncesi esimle tartismalarimz olur :) o da hemen senin yine gunun gelmis sonra konusurz falan der :) cozum beni kendi halime birakir ne yapsin :)

Aynı durum bende de var ve ne önerim ne de çözümüm var. Bazen tarihin farkında olmasam bile hüzünlü her şeye ağlamaklı halimden anlıyorum adet olacağımı. Erkek arkadaşım daha çok iltifat etsin istiyorum mesela daha çok üstüme düşsün sarsın sarmalasın beni..

evde vardi iyiki hatirlattin 1 fincan yaptim ictim sifa olur ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…