- 20 Şubat 2023
- 4
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi meraklibekleyiss
-
ogüne kadar nasıl bekleyeceğim ilk kez denedim evleneli 10 ay oldu. aslında bebek beklentim yoktu ama AMH değerin 1.07 çıkınca denemeye başladım ve bunun stresi de var. doktor şansımın cok düşük olduğunu söylemiştiacele etmeyin bence kan vermek için. adet gününüzü bekleyin o gün bir kaset test ile deneyin varsa silikte olsa çıkacaktır. ondan sonra kan testi verin. çok erken verince bu seferde beta yükselmesini takip ederken strese giriyor insan. ben adetten bir gün önce test yapmıştım kasette silik erken gebelikte biraz daha belirgin şekilde öğrenmiştim.
Test yaptın mı sonuç neogüne kadar nasıl bekleyeceğim ilk kez denedim evleneli 10 ay oldu. aslında bebek beklentim yoktu ama AMH değerin 1.07 çıkınca denemeye başladım ve bunun stresi de var. doktor şansımın cok düşük olduğunu söylemişti
Sizce ben hamilemiyimacele etmeyin bence kan vermek için. adet gününüzü bekleyin o gün bir kaset test ile deneyin varsa silikte olsa çıkacaktır. ondan sonra kan testi verin. çok erken verince bu seferde beta yükselmesini takip ederken strese giriyor insan. ben adetten bir gün önce test yapmıştım kasette silik erken gebelikte biraz daha belirgin şekilde öğrenmiştim.
ben ikinci çizgiyi göremedim ama hafifte bir dağılma var sanki. idrarı fazla kullanmış olabilir misiniz. gecikmeniz oldu muSizce ben hamilemiyim
İdrarı fazla dagitmisim ikisindede nasıl yapabildiysem sonra hızlı gebelik testi yaptım negatif adetime bir gün var bakalım galiba bu ayda anne olamadimben ikinci çizgiyi göremedim ama hafifte bir dağılma var sanki. idrarı fazla kullanmış olabilir misiniz. gecikmeniz oldu mu
inşallah gönlünüze göre olur umudunuzu kaybetmeyin :)İdrarı fazla dagitmisim ikisindede nasıl yapabildiysem sonra hızlı gebelik testi yaptım negatif adetime bir gün var bakalım galiba bu ayda anne olamadim
evet hamileyim :)Ben de merak ettim
Ne zaman test yaptınız. Hayırlı olsun bu aradaevet hamileyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?