adet öncesi hamilelik öğrenme

meraklibekleyiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2023
4
5
1
29
merhaba hanımlar, adetime 3-4 gün var ve bu ay hamile kalabilmek için döllenme günlerine uyum sağladım. akıntı, bazen şişkinlik,sık olmasada normale göre biraz daha fazla idrara çıkma ve regl gibi bel ve kasık sancıları yaşıyorum son 3 gündür de idrarla erken gebelik testleri yapıyorum ama negatifim. bide bulantısı ve duygusallığın aşırı istemem nedeni ile psikolojik olduğunu düşünüyorum. Sizce yarın kan tahlili yaptırmalı mıyım? bekleyemiyorum 1 haftadır heyecanlı ve stresliyim. 25.1.2023 adet tarihim 23-24 şubat gibi normal regl tariihim. birde reglim bazen gecikir bazen erken olur. evlendikten sonra düzene girdi biraz.

acele etmeyin bence kan vermek için. adet gününüzü bekleyin o gün bir kaset test ile deneyin varsa silikte olsa çıkacaktır. ondan sonra kan testi verin. çok erken verince bu seferde beta yükselmesini takip ederken strese giriyor insan. ben adetten bir gün önce test yapmıştım kasette silik erken gebelikte biraz daha belirgin şekilde öğrenmiştim.

ogüne kadar nasıl bekleyeceğim ilk kez denedim evleneli 10 ay oldu. aslında bebek beklentim yoktu ama AMH değerin 1.07 çıkınca denemeye başladım ve bunun stresi de var. doktor şansımın cok düşük olduğunu söylemişti

ogüne kadar nasıl bekleyeceğim ilk kez denedim evleneli 10 ay oldu. aslında bebek beklentim yoktu ama AMH değerin 1.07 çıkınca denemeye başladım ve bunun stresi de var. doktor şansımın cok düşük olduğunu söylemişti

Sizce ben hamilemiyim

Eklentiler

• GAG-1677713084738.jpg
    90,2 KB · Görüntüleme: 392
ben ikinci çizgiyi göremedim ama hafifte bir dağılma var sanki. idrarı fazla kullanmış olabilir misiniz. gecikmeniz oldu mu
İdrarı fazla dagitmisim ikisindede nasıl yapabildiysem sonra hızlı gebelik testi yaptım negatif adetime bir gün var bakalım galiba bu ayda anne olamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…