InşallahInsallah psikolojik degildir de hamişizdirben salı günü bat a 2 gün kala erken gebelik testi yapacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşallahInsallah psikolojik degildir de hamişizdirben salı günü bat a 2 gün kala erken gebelik testi yapacağım
Sağlık olsun inşallah en kısa zamanda gelir bebeginizDun bat gunumdu biliyorsunuz test yapmistim bekleyememistim bugun regli oldum sonundaama hic yasamadigim agrilar yasiyorum umarim 1-2 gune artik biter. Bir dahaki ay devam ne yapalim
![]()
Tabi ki yazarım ❤Inşallahsunucunuzu yazar mısınız merakla bekliyorum
![]()
Belirtileriniz hala devam ediyor mu peki hiç azalma ya da farklılık oldu mu. Benim sadece göğüs hassasiyetim devam ediyor kasık agrım çok kalmadıTabi ki yazarım ❤
Yumurtlamadan 3 gun sonra başladı. O günden beri bel ve göğüs ağrımın şiddetinde artma azalma oldu fakat tamamen hiç bitmedi.Işte bu şekilde 6 gun geçirdim .kasık ağrısı bende de yok .4 gün kaldı bakalım neler olacak ama dediğim gibi ben salı günü test yapcam dayanamıcam.Bir de eşimden uzakta yaşıyorum görev sebebiyle .eğer hamileysem ondan gizli yapicam testleriBelirtileriniz hala devam ediyor mu peki hiç azalma ya da farklılık oldu mu. Benim sadece göğüs hassasiyetim devam ediyor kasık agrım çok kalmadı
Amiin inşallah. Hepimize nasip etsin Rabbim tez zamandaAnladım çok teşekkür ederim. Benimde yumurtlama tarihinden 2 3 gün sonra göğüs hassasiyetim kasık ağrısı çok yeme isteği gaz problemi vs oldu. Göğüs hassasiyeti hiç geçmedi benimde bel ağrısı ara ara hala var ama bende emin olamıyorum. Hayırlısı olsun hakkınızda sizinde
Amin inşallahAmiin inşallah. Hepimize nasip etsin Rabbim tez zamanda![]()
Bir de kaç gündür sağ üst bacağımda ağrı var.bunun bir bağlantısı var mi bilmiyorum amaAmin inşallah![]()
Onu bende yaşadım yumurtlamadan sonra ama şuan hiç kalmadı hatta benim kollarım bile kalkmıyordu ağrıdan. Ay her şey birbirine girdi bende valla bir yanım ümitli bir yanım hüsran bekliyorum son 8 günBir de kaç gündür sağ üst bacağımda ağrı var.bunun bir bağlantısı var mi bilmiyorum ama
Kafayi yemeden bir öğrenseydik Allah in izniyleOnu bende yaşadım yumurtlamadan sonra ama şuan hiç kalmadı hatta benim kollarım bile kalkmıyordu ağrıdan. Ay her şey birbirine girdi bende valla bir yanım ümitli bir yanım hüsran bekliyorum son 8 gün![]()
BencedeeeeKafayi yemeden bir öğrenseydik Allah in izniyle![]()
Ahh ne guzel konuştunuz amiiin binlerce.Hepimize en hayırlı şekilde ve en kısa zamanda nasip olsun ❤Bencedeeeeinsallah bir bebeginiz vardır ve bekleyen herkes o duyguyu yaşar.
![]()
Canım ya öncelikle hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben sana bişey sorabilir miyim küçücük umudum var onun da kırılmaması adınaValla İnan belirtiler aynıymış inşallah vardır canım olursa haber ver dua edicem senin için İnan bak kaç gün oldu hamileliği öğreneli hala daha dişe dokunur bi belirtim yok akıntım benim her ayki gibiydi hala daha az az sadece adet günümde su gibi akıntım oldu sanki afedersin çiş kaçırmış gibi
İnşallah canım ama ben bu ağrıları yaşayıp hamile olanlari tesadüf olarak görüyorum. Çünkü kendimizi dinlediğimizde meğer ne çok ağrı yasıyormuşuz ben de bunları yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Birkaç gün daha geçsin bi bakalım inşallah hamilesindir.Hayır koku olarak bir değişiklik yok canım .bazı şeyleri yemek istemiyorum mesela et gibi. Ama normalde de ete karşı bir hassasiyetim vardır .hamilelikle bağdaştırmak istemedim ama 2 -3 kişi gördüm belirtisinin benim gibi sadece göğüs ve bel ağrısı olan. Hatta yumurtlamadan 1-2 gün sonra ağrılarının başladığını söylemişlerdi.Umarım ben de onlardan biriyimdir
Canım az önce koyu kahverengi çok az bir leke geldi .4 gün var adetime.hayrolsun inşallahİnşallah canım ama ben bu ağrıları yaşayıp hamile olanlari tesadüf olarak görüyorum. Çünkü kendimizi dinlediğimizde meğer ne çok ağrı yasıyormuşuz ben de bunları yaşadım seni çok iyi anlıyorum. Birkaç gün daha geçsin bi bakalım inşallah hamilesindir.
Ya bende bu ayın 21 inde adet olucam ama kasıklarım ağrıyor sürekli acıkıyorum belim 2 gün önce çok ağrıdı bacağıma ağrı vurdu hatta ara ara yine ağrıyor göğüs uçlarım acıyo ve dün gece çok açık bi pembe bı damla kan geldi bu akşam test yaptım erken gebelik testi ama çıkmadı adetime 10 gün var bide hamile miyim değil miyim meraktan çatlıyorum napıcam bilmiyorumEki Görüntüle 2745192 Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş
Eki Görüntüle 2745192 Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş
Benimde sizin gibi belirtilerim hatta biraz daha fazla ve benimde 8 gün var bekliyorum. Bende 10 gün varken erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Belirtilerim sanki azaldı gibi ama hiç tamamen bitmedi hala az da olsa umudum var siz de son güne kadar bekleyin bence inşallah bebeginiz vardırYa bende bu ayın 21 inde adet olucam ama kasıklarım ağrıyor sürekli acıkıyorum belim 2 gün önce çok ağrıdı bacağıma ağrı vurdu hatta ara ara yine ağrıyor göğüs uçlarım acıyo ve dün gece çok açık bi pembe bı damla kan geldi bu akşam test yaptım erken gebelik testi ama çıkmadı adetime 10 gün var bide hamile miyim değil miyim meraktan çatlıyorum napıcam bilmiyorum