- 4 Kasım 2020
- 78
- 93
- 38
- 29
Amin amin inşİnşAllah ikimizde kesin hamileyizdir canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin inşİnşAllah ikimizde kesin hamileyizdir canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
TesekkurleerrValla gaz sıkıntısı sürekli afedersiniz içimde gaz birikiyor ihtiyaç giderdiğinde hemen sonra tekrar gaz birikiyor . Benim adetten 1 gün önceki akşam erken gebelik testinde pozitif çıktı bazen geç döllenme olduğunda adet gecikmesinden 3 5 gün sonra çıkan da var tabi bilemiyorum
Tebrik ederim gözünüz aydın Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet bugün cuma beta hcg 1432.85 çıktı adet gecikmesinin 4. Günü allah isteyen herkese nasip etsin inşmuhtemelen 4+3 haftalık
![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip eder inşTebrik ederim gözünüz aydın Allah bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın inşallah![]()
İnşallah inşallah allahım sizlere de nasip etsin zaten belirtiler o kadar hafif ki planlı olmasa anlayamayacağım gibiydi hala da afet gecikmesi hariç çok belli bi belirti yok yani umarım güzel haberlerinizi alırızTebrikler darısı başımıza :)
Benim de yumurtlama pazartesi oldu. Sol kasığımda iğne batar gibi acıyor sürekli. Göğüslerim de değişiklik yok şimdilik bakalım inşallah tutar bu ay![]()
İnşallah aminnnn hepimize rabbim nasip etsinİnşallah inşallah allahım sizlere de nasip etsin zaten belirtiler o kadar hafif ki planlı olmasa anlayamayacağım gibiydi hala da afet gecikmesi hariç çok belli bi belirti yok yani umarım güzel haberlerinizi alırız![]()
Hayırlı olsun canım saglıcakla kucağına alırsın insallah bende aynı seyleri yasıyorum bende bas ağrısı var dün gece uyandım istirfa ettim ama daha test yapmadım senin göğüs agrıların nasıldı sürekli mi ara ara mıİnşallah inşallah allahım sizlere de nasip etsin zaten belirtiler o kadar hafif ki planlı olmasa anlayamayacağım gibiydi hala da afet gecikmesi hariç çok belli bi belirti yok yani umarım güzel haberlerinizi alırız![]()
Baş ağrısı bende de oldu 2 güne bir hafif bi baş ağrısı oluyor illaki göğüs ağrısı yumurtlamada bi başladı koltuk altlarımdan başlayarak hiç kesilmeden yayıla yayıla ilerledi adet günümde ağrı iyice azaldı göğüs ucu acısı başladı birdenHayırlı olsun canım saglıcakla kucağına alırsın insallah bende aynı seyleri yasıyorum bende bas ağrısı var dün gece uyandım istirfa ettim ama daha test yapmadım senin göğüs agrıların nasıldı sürekli mi ara ara mı
Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın bende 4 gün önce kasıklarıma agrı girmeye başladı son iki gün kasık agrım çok siddetli oldu dokununca bile çok acıyor tek taraflı sol kasığım iki gün filan bembeyaz katı akıntı geldi bugün 2. Gün bugün de adet olmadım 2 Gün gecikti sabah kan testi verdim pazartesi alacagım sizce olma ihtimaliö varmı benimdeBaş ağrısı bende de oldu 2 güne bir hafif bi baş ağrısı oluyor illaki göğüs ağrısı yumurtlamada bi başladı koltuk altlarımdan başlayarak hiç kesilmeden yayıla yayıla ilerledi adet günümde ağrı iyice azaldı göğüs ucu acısı başladı birden
Herkeste başka başka belirtiler tabi ama inşallah vardır bende ağrı yumurtlama da girdi adete kadar devam etti geçen ay adetim 10 gün gecikti benim mesela gergin adet olacak gibiydim ve oldum bu ay geçen aya göre farklarım da çok fok azdı allahım inşallah biran önce anne olmayı nasip eder sizlere de ben sabah kan testi verdim e nabızdan sürekli baktım sonuca bi bakın belki çıkmıştır e nabızda en azından değeri görürsünüzÖncelikle sağlıkla kucağınıza alın bende 4 gün önce kasıklarıma agrı girmeye başladı son iki gün kasık agrım çok siddetli oldu dokununca bile çok acıyor tek taraflı sol kasığım iki gün filan bembeyaz katı akıntı geldi bugün 2. Gün bugün de adet olmadım 2 Gün gecikti sabah kan testi verdim pazartesi alacagım sizce olma ihtimaliö varmı benimde
Sağlık ocagında tahlil e nabuzda gözükmüyormuşHerkeste başka başka belirtiler tabi ama inşallah vardır bende ağrı yumurtlama da girdi adete kadar devam etti geçen ay adetim 10 gün gecikti benim mesela gergin adet olacak gibiydim ve oldum bu ay geçen aya göre farklarım da çok fok azdı allahım inşallah biran önce anne olmayı nasip eder sizlere de ben sabah kan testi verdim e nabızdan sürekli baktım sonuca bi bakın belki çıkmıştır e nabızda en azından değeri görürsünüz
Bende bugün sağlık ocağından yaptım aile hekimime 10.30 gibi tahlili verdim 1.30 gibi e nabızda gördüm sistem değişiyor demekki şehirden şehreSağlık ocagında tahlil e nabuzda gözükmüyormuş![]()
İnşallahBende bugün sağlık ocağından yaptım aile hekimime 10.30 gibi tahlili verdim 1.30 gibi e nabızda gördüm sistem değişiyor demekki şehirden şehreinşallah allah sana da nasip etmiştir güzel haberlerini alırız pzartesi
Hayırlı olsun bebeğiniz, sağlığıyla gelsin inşallahYazmayı unutmuşum ciddi bel ağrısı var ve çok sık acıkmaya başladım nerdeyse yiyorum hemen geri acıkıyorum gibi
Yani şunu belirtmeyi unutmuşum. Adetim genelde düzensiz oluyor. Geçen ay 2 hafta geç olmuştum strese bağlı olarak. O yüzden yarın mı yapmalıyım yoksa biraz daha beklemiliyimmMerhabalar herkese. Hayırlı olsun öncelikle. Benim de belirtilerim erken başladı şüpheliyim açıkçasj. Sürekli burada ki yazanları okuyorum. Aynılarını ben de yaşıyorum. Bat yarın yani 27si 1 haftdır fena kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Ani baş dönmesi bunu pek yaşamam açıkçası en büyük şüphe bu oldu benim için. Ve 2 gündür felaket kalp çarpıntım ve ateş basmaları oluyor. Akıntım da yumurtlama dönemi şefffa ve yoğundu sonrası bembeyaz bi hal aldı hala devam ediyor. Predictor test aldım adet günü yapılan hızlı ve net sonuç veren bi test. Yarın yapmayı düşünüyorum ama kararsızım hep bi acaba var napmalıyım bilmiyorum. Bu arada 1 yıllık evliyim. Bi kaç aydır korunmjyoruz. Ve ikiz bebek istiyoruzkasık ağrılarım bi sağ da bi solda oluyor sizde ki gibi o yüzden umutlanmalı mıyım bilmiyorum
Öncelikle hayirlisi olsun sizin adiniza cok sevindimEki Görüntüle 2745192 Merhabalar bende burda bütün hamilelik belirtilerini okuyup kendi kendimi acaba bende hamilemiyim sorularında buluyordum yarım saat önce erken gebelik testi yaptım ve direk pozitifi gördüm sizlere kendimdeki belirtileri yazmayı hep planlamıştım yardımcı olmak adına öncelikle yarın adet günüm ben prodoctor erken gebelik testi ile bugün pozitifi gördüm bu süreçte peapep diye bi uygulamadan yumurtlama takibi yapıyordum doğurganlığın yüksek olduğu dönemde iki güne bir ilişki yaşadım ve en doğurgan olduğum günün 3 gün sonrasında şiddetli bi kramp çektim kasıklarımda ve o gün itibari ile kasıklarımda batma hissi sürekli şişkinlik ve gaz problemi (hemde nasıl fena ) oldu aynı zamanda da o süreçten itibaren göğüslerim adet olacak gibi acımaya başladı göğüs uclarımda kaşınma oldu herşey adet belirtisi gibi ilerledi ve sonunda adete 3 gün varken günde 2 3 defa saniyelik baş dönmesi yaşadım oturduğum yerde deprem olur gibi bi his gelmişti başım dönüyormuş ve yine son günlerde birden kahvaltı yaparken ağzıma alıp çiğnediğim şeyi bi anda öğürme isteği geldiği için çıkardım bu bi seferlik oldu mide bulantısı yaşamıyorum ve koku hassasiyeti yine son 3 de başladı bunların hepsi adet belirtisi gibiydi ve kasık sancısı hala devam ediyor . Ha bide normalde olmayan en farklı şey kalbim kasıklarımda atıyor gibi pıt pıt sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım testi aşağı koyacağım cuma günü doktora gidip kan testi ile kesin olup olmadığını da öğreneceğim inş
Ates basmalari ve her iki kasikta felaket batmalar bende de oluyor. Biz de ikiz istiyoruz ailede var mi ikizMerhabalar herkese. Hayırlı olsun öncelikle. Benim de belirtilerim erken başladı şüpheliyim açıkçasj. Sürekli burada ki yazanları okuyorum. Aynılarını ben de yaşıyorum. Bat yarın yani 27si 1 haftdır fena kasık ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum. Ani baş dönmesi bunu pek yaşamam açıkçası en büyük şüphe bu oldu benim için. Ve 2 gündür felaket kalp çarpıntım ve ateş basmaları oluyor. Akıntım da yumurtlama dönemi şefffa ve yoğundu sonrası bembeyaz bi hal aldı hala devam ediyor. Predictor test aldım adet günü yapılan hızlı ve net sonuç veren bi test. Yarın yapmayı düşünüyorum ama kararsızım hep bi acaba var napmalıyım bilmiyorum. Bu arada 1 yıllık evliyim. Bi kaç aydır korunmjyoruz. Ve ikiz bebek istiyoruzkasık ağrılarım bi sağ da bi solda oluyor sizde ki gibi o yüzden umutlanmalı mıyım bilmiyorum