Adet oncesi hamilelik belirtileri

Merhaba benimde bata 4 gün var 5 gün önce başlayan rahimde sızılar oluştu aşırı idrara çıkıyorum sanki idrar zoru gibi bir his baskı var ama ne biz acı ne bir sızı yok işleyiş çok normal bugünde tuvalet sıkıntım başladı kabızlık zorlanınca da kasıkta batma hissi oluştu bende test yapmak için sabırsızlıkla gününü bekliyorum başka belirtim yok inşallah burayla yazarız mutlu haberlerimizi ♥Birlikte bekleyelim
Merhaba test yaptınız mı?

Ya merhabalar lütfen bana bir fikir verin adetime 7 gün var sürekli adet oldum sanıp tuvalete fırlıyorum ama su gibi Bi akıntı memelerim yumuşacık hiç olmadığı kadar ve çok erkenden adet sancısı yaşamaya başladım şiddetli bel ağrısı her an adet geliyor hissi ama olmuyorum onun yerine bol akıntı anlamadım ya.1 yıla yaklaştım çok sıkıntı yapmıyorum aslında yani yapmamayq çalışıyorum ama bunlarda görmezden gelemiyorum
Canim benim de akıntım böyle oldu yani su gibi. Yoğun kıvamlı katı olanı da geldi ama bi süre sonra. Göğüs hassasiyetini gebeeliğni öğrendikten sonra yaşayanlar varmış, bu forumda okumuştum. Herkesi pms belirtileri farklı olduğu gibi bu belirtilerde farklı😊 Şuan test yapsan da çıkar mı bilmiyorum. İstersen yarin sabah bi tane yap, ilk idrarınla. Belki silikte olsa çıkar birşeyler. Eğer yaparsan yaptığın zaman mutlaka fotoğrafını at😊 Hayırlısı olsun İnşallah.

Bugün adetin üstünden 4 gun gcti doktoruma gittim. Pko belirtileri devam ediyor ve enfeksiyon var dedi😑 cipro antibiyotik ve tarlusal söktürücü verdi. Bir de fitil😫 çocuk yapmak hiç kolay bir şey değil artik🤔

Bugün adetin üstünden 4 gun gcti doktoruma gittim. Pko belirtileri devam ediyor ve enfeksiyon var dedi😑 cipro antibiyotik ve tarlusal söktürücü verdi. Bir de fitil😫 çocuk yapmak hiç kolay bir şey değil artik🤔

Ciproyu kesinlikle adet olmadan kullanma sen bebiş istiyorsun ya hamile kalirsan da bilmeden kullanınca bebeğine zarar verirse benim doktorum bana hangi doktor sana çocuk istediğin hale adetin geçmişken bu ilacı verdi diye doktora kızmıştı bebekte sakatlık felan yapıyormuş gebelik olursa

Ciproyu kesinlikle adet olmadan kullanma sen bebiş istiyorsun ya hamile kalirsan da bilmeden kullanınca bebeğine zarar verirse benim doktorum bana hangi doktor sana çocuk istediğin hale adetin geçmişken bu ilacı verdi diye doktora kızmıştı bebekte sakatlık felan yapıyormuş gebelik olursa
Valla kullandım artık. Zaten bir şey çıkmadı. Tarlusaldan sonra belli belirsiz adet gördüm. Şimdi sogan kürü yapıyorum 6. Günüm inşallah ise yarar

Valla kullandım artık. Zaten bir şey çıkmadı. Tarlusaldan sonra belli belirsiz adet gördüm. Şimdi sogan kürü yapıyorum 6. Günüm inşallah ise yarar
Soğan küru kullanırken de aman dikkat edin çünkü bazen ters etki yapıp düz eli hormonlari bile alt üst edebiliyormus ben korktum kullanmaya bu ay bı kaç şeye başladım bakalım nasip

Hamilesiniz 😍😍 nasıl oldu ne zaman oldu. Testten önce nasıl belirtiler vardiii🤗🤗
Evet canım 😊 çok istiyordum daha önce bikere de düşük olmuştu birara baya uğraştım 2 ay klomen kullandım yumurtalarım sağlıklı olmasına rağmen olmadı o ilaç bende kilo yaptı dengem bozuldu bıraktım dedim doğal yollarla olsun sonra her ay beklemedeyim tabi hep negatif bu ay da eşimle konuştuk zaten pandemi sürecindeyiz hastanelere gidip gelmek zulüm seneye kalsın diye üstüne düşmekdik hiç testten 10 gün önce kasık ağrım çok oldu yürüyemşyordum bazen üstünden 5 gün filan geçti şüphelendik dedim Kalk sağlık ocağında kan verelim eğer bebek yoksa bu ağrı ne böyle doktora gideriz kan sonucu pozitif çıktı şok olduk yani bata 5 gün kala şans eseri öğrendim şimdi de alışmaya çalışıyorum biraz zor geçiyor bulantılar huzursuzluk vs darısı başınıza olsun biraz uzun oldu ama 😂

Evet canım 😊 çok istiyordum daha önce bikere de düşük olmuştu birara baya uğraştım 2 ay klomen kullandım yumurtalarım sağlıklı olmasına rağmen olmadı o ilaç bende kilo yaptı dengem bozuldu bıraktım dedim doğal yollarla olsun sonra her ay beklemedeyim tabi hep negatif bu ay da eşimle konuştuk zaten pandemi sürecindeyiz hastanelere gidip gelmek zulüm seneye kalsın diye üstüne düşmekdik hiç testten 10 gün önce kasık ağrım çok oldu yürüyemşyordum bazen üstünden 5 gün filan geçti şüphelendik dedim Kalk sağlık ocağında kan verelim eğer bebek yoksa bu ağrı ne böyle doktora gideriz kan sonucu pozitif çıktı şok olduk yani bata 5 gün kala şans eseri öğrendim şimdi de alışmaya çalışıyorum biraz zor geçiyor bulantılar huzursuzluk vs darısı başınıza olsun biraz uzun oldu ama 😂
Hayirli olsun sağlıkla kucaginiza alın inşallah, cok sevindim😍 darısı başımıza

X