Adet oncesi hamilelik belirtileri

Tekrar merhaba arkadaşlar. Bugünü saymazsak 6 gün kaldı bat a. Beklemeye devam ediyorum. Ancak sol kasıkta geçmeyen bir sanci mi desem sızı mi desem sürekli var. İlk defa böyle bir şey hissediyorum. Belki de onceden de vardı ama korundugumuz için fark etmiyordum

Size sormak istediğim, sol kasık ağrısı başka bir seylerin de habercisi olabiliyor mu?

Tekrar merhaba arkadaşlar. Bugünü saymazsak 6 gün kaldı bat a. Beklemeye devam ediyorum. Ancak sol kasıkta geçmeyen bir sanci mi desem sızı mi desem sürekli var. İlk defa böyle bir şey hissediyorum. Belki de onceden de vardı ama korundugumuz için fark etmiyordum

Size sormak istediğim, sol kasık ağrısı başka bir seylerin de habercisi olabiliyor mu?

Başka neyin habercisi ki?

Merhaba benimde bata 4 gün var 5 gün önce başlayan rahimde sızılar oluştu aşırı idrara çıkıyorum sanki idrar zoru gibi bir his baskı var ama ne biz acı ne bir sızı yok işleyiş çok normal bugünde tuvalet sıkıntım başladı kabızlık zorlanınca da kasıkta batma hissi oluştu bende test yapmak için sabırsızlıkla gününü bekliyorum başka belirtim yok inşallah burayla yazarız mutlu haberlerimizi Birlikte bekleyelim

Üşütme de olabilir her şey olabilir. Bence kendini dinliyosun fazlasıyla belirti için çok çok erken zaten hayırlısını dile canım
Aynen hayırlısı olsun zaten. Ama işte elinde olmuyor insanin

YYaa hayırlısı olur inşallah❤ Bende kabizlik yok, aksine sık gitmeye başladım. Ama sol kasık çok değişik bir his.. Aniden giriyor sancı. Bakalim Pazar günü gorucez kismetse

YYaa hayırlısı olur inşallah❤ Bende kabizlik yok, aksine sık gitmeye başladım. Ama sol kasık çok değişik bir his.. Aniden giriyor sancı. Bakalim Pazar günü gorucez kismetse

Hadi inşallah hayırlısıyla sağlıkla olsun herşeyimiz

Sevgili hanımlar, sabirsizligimi yine konuşturdum ve dünkü sol kasık agrilarindan sonra erken gebelik testi aldım bugün. Ama kahvaltidan sonra yaptım yani kalkar kalkmaz değil. Tabii ki sonuç negatif. Pazar gününü rahatlikla bekleyebilirim artik

Arkadaşlar, dün sol kasık ağrım çok siddetlendi diye acil é gittim. Kan testleri yapildi ultrasonda bakıldı. SONUC: hiçbir şey.. her şey sağlıklı gözüküyormus. Yumurtam falan da iyi durumdaymis. Beta hcg de 0.40 cikti=( adete 4 gun kaldı. Artık bosvermeli miyim

Selam hanımlar, bugün bat günü ve hâlâ olmadım. En son 2 kala test yaptım negatifti. 3 gün daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum. Sizce pozitif é dönme ihtimalı var midir

Selam hanımlar, bugün bat günü ve hâlâ olmadım. En son 2 kala test yaptım negatifti. 3 gün daha bekleyip doktora gitmeyi düşünüyorum. Sizce pozitif é dönme ihtimalı var midir
Kendini fazla dinleme canım olabilir de olmayabilir de hayırlısı olsun hakkınızda inşallah ilk kez bu ay denediniz galiba

Ya merhabalar lütfen bana bir fikir verin adetime 7 gün var sürekli adet oldum sanıp tuvalete fırlıyorum ama su gibi Bi akıntı memelerim yumuşacık hiç olmadığı kadar ve çok erkenden adet sancısı yaşamaya başladım şiddetli bel ağrısı her an adet geliyor hissi ama olmuyorum onun yerine bol akıntı anlamadım ya.1 yıla yaklaştım çok sıkıntı yapmıyorum aslında yani yapmamayq çalışıyorum ama bunlarda görmezden gelemiyorum

Kendini fazla dinleme canım olabilir de olmayabilir de hayırlısı olsun hakkınızda inşallah ilk kez bu ay denediniz galiba
Şöyle ki sene başında yanlislikla olmuştu yumurtlama donemimde. Ama bir şey olmamisti. Bu ay bilinçli ilk deneme

Mrb cnm ben hamilelik belirtilerimi yazayım ama herkeste her belirti olcak diye bisey yok tabiki öncelikle diğer aylarda daha çok kendini hamile sanırdım hamile kaldığım ayda hiç anlamadım adete 1 hafta kala ayağa kalktıgımda ani göz kararması baş dönmesi tansiyonum düşüyo gibi oldu ağızda kuruluk çok şu içmeye başladım göğüslerde dolgunluk farkettim adet günü geldi ilkdefa sivilcelendim adet olmadım ama adet sancim başladı ama bi gelip bi gidiyo tam oldum galba diyorum ama gelen giden yok ama baya ağrılı şekilde böyle 4 gün sürdü 5 gün eşimin ısrarıyla test aldım pozitif adete 1 hafta kalana kadar hicbir belirti olmadi cnm

Çok teşekkürler. Benim ilk defa yumurtlamadan beri kasık ağrım var. Çok uzun sürdü

Çok teşekkürler. Benim ilk defa yumurtlamadan beri kasık ağrım var. Çok uzun sürdü
Cnm o kasık ağrısı batması denilen şey bende öğrendikten bir hafta sonra fln başladı onun için daha erken diye düşünüyorum eğer şiddetli bi ağrıysa kist flnda olabilir bende olmuştu çünkü kit oluşmuştu kaşık agrım olmuştu şiddetli inşallah değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…