Adet öncesi hamile olduğunuzu nasıl anladınız yardım

ezgiiietommmm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
967
609
103
34
Karşıyaka
merhaba arkadaşlar bu konuda yardımınıza ihtiyacım var onbir senelik evlim aşılama femara klomen kullandım ve artık tedaviye yanıt alamayınca ve maddi olarak da beni en göbekten iğneler yorunca üç ay oldu bıraktım biraz ara vermek istedim ilaçlardan vücudum şekli bozuldu iyice kilo aldım pko var malesef ve bu ay ilk defa adet öncesi göğüslerim şişer acırdı ama suan hiç göğüsün acımıo sadece kaşık ağrım var ve belim çok ağrıyor bugün adet geçeli iki gün oldu pazartesi kan vericem allah izin verirse sizden ricam Böyle bir durum yaşayıp hamile olan ark varmı göğüsüm inanılmaz acır normalde ama hiç tık Yok sadece belim ağrıyor ve kasık agrım ara sıra var hafif akıntımda var ve inş hamileyimdir rabbim nerde isteyen varsa tez vakitte mis kokulularımızı bize versin inş çok heyecanlıyım suanda lütfen bu şekilde belirtisi olan ve pozitif gören varsa yazarsa moral olur

Merhaba canım inşallah hamilesin herkesin hamilelik belirtileri farklı olur. Benim de adet ağrısı gibi sancı göğüslerim şişer ve agrir. Kasık ağrısı

Merhaba canım inşallah hamilesin herkesin hamilelik belirtileri farklı olur. Benim de adet ağrısı gibi sancı göğüslerim şişer ve agrir. Kasık ağrısı
Çok sağol cvp için canım okadar heyecanlıyım ki anlatamam ilk defa gögüsüm acımıo normalde adet 5gün kala acırdı anlardım gelicek die ama şimdi sadece kasık agrsı ve belim ağrıyor inş duanı eksik etme olurmu seninde gönlünde ne varsa rabbim onu tez vakitte versin cvp verdiğim için

rica ederim ne demek inşallah hamilesin. Bende çok istiyorum. Bu ay klomen kullandım yine inşallah olur ya. Beklemek çok zor

rica ederim ne demek inşallah hamilesin. Bende çok istiyorum. Bu ay klomen kullandım yine inşallah olur ya. Beklemek çok zor
Tahmin edebiliyorum bunu yapmayan kimse anlamayaz bende İnan okadar çok istiyorum ki anlatamam ve hergece rabbim beni ve ailemi evlat sevgisiyle sına die dua ediyorum allah büyük nasıl nezaman geleceğini bilmiyoruz ama inşallah daha fazla bekletmez bu arada canım klomendense femara kullan daha güçlü bir ilaç femara gibi sadece biraz daha pahalı en son 100tl ben aldığımda suan nekadar bilmiyorum ama kloemn femarayla hamile kalanlar daha fazla int araştır bak inş Buda benim sana vesilem olur

Kizlar merhaba, ben uzun suredir yasmin kullaniyorum fakat gectigimiz ay 3-4 kere unuttum icmeyi ve duzenli ictiklerimide farkli saatlerde ictim hep. Yumurtlama donemim iki hafta onceydi. İki hafta once erkek arkadasimla uc gun onceye kadar hemen hemen hergun birlikte olduk. Ve normalde tam olarak bugun regl olmam gerekirken, 5 gun once gunde iki bazen uc kez gelen kahverengi bi akinti basladi. Normalde kahverengi akinti regl olmadan once bir gun gelirdi en fazla. Ama bes gundur geliyor.. sizce hamile olabilir miyim? Başina bu tarz bisey gelip hamile kalan kalmayan birileri varsa yardimci olursaniz sevinirim. Panik oldum bayağı. Şimdiden çok teşekkürler.

Konuyu farklı biryere açmışsın sanırım

Herkesin belirtisi farkli oluyor canim hic belirtisi olmayip hamile olan da var Rabbim insallah sabrinin karsiligini vermistir dileyen herkese nasip etsin. Pko bende de var hangi durumda gebelik zorlasiyor bu zamana kadar bircok dr.a gittim hepside onemsiz gebelige engel degil dedi korktum simdi bide vajinismusla ugrasiyorum

İşte vakti zamanı geldiğinde eğer nasibimizde varsa inş olucak ama çok uzun zaman oldu ya artık insanların yorumlarından Yada acıyarak bakmaları sinirimi bozuyo yarın kan vereyim diorum ama bekleyim diorum çünkü pko gecikoi ya adet sadece benim göğüslerim çok acırdı suan da şişlik var ama acı Yok denilecek kadar az bir beni o ümitlendirio çünkü normalde onbeş gün önce den başlar benim ağrım

Arkadaşlar sanırım yine adet olucam az önce leke geldi peçeteye çok moralim bozuldu allah büyük evet rabbim nasip ettiği zaman gelicek evladım ama artık dayanamıyorum hayatımda eksik olan şey evladım allhım tüm isteyenlerin sesini duysun rabbim nasip etsin inşallah ama çok çok üzülüyorum artık yapmadığım kür kalmadı kullanmadığım ilaç şimdi allah nasip ederse 41meryem süresine başlıcam

Krem kıvamında ve beyaz renkte olan yoğun akıntı dışında hiçbir belirti yoktu. Normalde akıntısı olan biri değildim.

Arkadaşlar bişey sorucam ben adet oldum sandım ilk ama çok özür dileyerek söylüyorum peçeteye açık kahve bişi geldi ben adet oluyorum zannettim kaşık ağrımda var adet olucam gibi ama gelmedi adetim bune şimdi ki

Aradigim bi konu walla mukemmelsin bende ayniyim pko yok bnde öle bkliom rabbim tez zmnda hayirli saglikli ewlat nasip etsin cnm bnmmmm insallah guzl hber verirsin cidden senin adina cok mutlu olurummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…