Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi hafta kala ağrıdan kıvranırdım hamile kaldığım ay test yapmadan sadece 1 gün önce ağrımaya başladı ertesi gün test yaptım pozitifKızlar adete 5 6 gün kala mutlaka göğüslerim ağrır şişer elleyemem. Şimdi 3 gün kaldı adetime.hala bir his yok.
Çok merak ediyorum. Adet öncesi göğüs ağrısı olmayip hamile olduğunu öğrenen varmi?
Benim göğüslerim aşırı hassaslaşırdı o ay tık yoktu hamiley mişimKızlar adete 5 6 gün kala mutlaka göğüslerim ağrır şişer elleyemem. Şimdi 3 gün kaldı adetime.hala bir his yok.
Çok merak ediyorum. Adet öncesi göğüs ağrısı olmayip hamile olduğunu öğrenen varmi?
Ayyy ne güzell.insallah benimde öyle olur ya çok hevesliyim bu ayy.ama ben 5 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktıBen bi hafta kala ağrıdan kıvranırdım hamile kaldığım ay test yapmadan sadece 1 gün önce ağrımaya başladı ertesi gün test yaptım pozitif
Allahimm umut oldunuz bana:) dua edin inşallah benimde öyle olur hamileyimdir:)Benim göğüslerim aşırı hassaslaşırdı o ay tık yoktu hamiley mişim
Bunun yanında halsizlik ve yorgunluk da vardı. Allah gönlünüze göre versinAllahimm umut oldunuz bana:) dua edin inşallah benimde öyle olur hamileyimdir:)
Bende yaptım hep negatifti erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum adetime iki gün kala test yaptım dikkatli bakınca çizgi vardı ertes gün yaptım gözle görülecek silik çizgi olduAyyy ne güzell.insallah benimde öyle olur ya çok hevesliyim bu ayy.ama ben 5 6 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıktı
Her hamilelik belirsinde göğüs ağrısı olacak diye birşey yok canım. Ben 5. haftamdayım hala hiçbirşeyim yok :)Kızlar adete 5 6 gün kala mutlaka göğüslerim ağrır şişer elleyemem. Şimdi 3 gün kaldı adetime.hala bir his yok.
Amin inşallah.Bunun yanında halsizlik ve yorgunluk da vardı. Allah gönlünüze göre versin
Yaa bende o zaman bir daha yapmicam.belki benide yaniltmistir. Inşallah hamileyimdir ovulasyon testi kullandım bu ay o yüzden umudum varBende yaptım hep negatifti erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum adetime iki gün kala test yaptım dikkatli bakınca çizgi vardı ertes gün yaptım gözle görülecek silik çizgi oldu
Canım ondan değil de yani adet olmadan önce ağrıyor benim . Bu sefer ağrımadı. Adet mı olmucam acaba diyorum. Yani adet belirtisi oluyor benim göğüs agrisiHer hamilelik belirsinde göğüs ağrısı olacak diye birşey yok canım. Ben 5. haftamdayım hala hiçbirşeyim yok :)
Bnde kullandım kaset testin var mı elindeYaa bende o zaman bir daha yapmicam.belki benide yaniltmistir. Inşallah hamileyimdir ovulasyon testi kullandım bu ay o yüzden umudum var
Malesef yok.pazartesi günü alıp yapabilirim.Bnde kullandım kaset testin var mı elinde
Hakkında hayırlısı olsun canımMalesef yok.pazartesi günü alıp yapabilirim.
Canım Ben varım benim normalde göğüslerim çok şişerdi ağrırdı ama 2 hamileliğimdede göğüslerim en ufak şekilde bile ağrımadı adet sancım olmadı hiç hatta kendimi çok iyi hissediyodum. Herkesin belirtisi farklıKızlar adete 5 6 gün kala mutlaka göğüslerim ağrır şişer elleyemem. Şimdi 3 gün kaldı adetime.hala bir his yok.
Yaa duydukça böyle hevesleniyorum:) inşallah benimde umduğum gibi çıkar baya sasirdim çünkü kesinlikle ağrır şişer benim göğüslerim. Ptesi günü artık nasip olursa test yapayım biCanım Ben varım benim normalde göğüslerim çok şişerdi ağrırdı ama 2 hamileliğimdede göğüslerim en ufak şekilde bile ağrımadı adet sancım olmadı hiç hatta kendimi çok iyi hissediyodum. Herkesin belirtisi farklı
Şimdi test yapsan eyer varsa çıkar çünkü adetine az kalmış işallah umudun boşa gitmez test yaptığında yaz merak ederim şimdi. Benimde 2 kızım var biri 4 yaşında diğeri 2 buçuk yaşına girecek bazen üçüncüyü düşünüyorum ama hemen vazgeçiyorum bende çok kararsızım acaba erkenmi diyorumYaa duydukça böyle hevesleniyorum:) inşallah benimde umduğum gibi çıkar baya sasirdim çünkü kesinlikle ağrır şişer benim göğüslerim. Ptesi günü artık nasip olursa test yapayım bi
Benimde bir kizim var 4 yaşında canım:) ona kardeş istiyoruz çok nasip olmuyor 2 senedir.kistim vardı 3 ay önce ameliyatla aldırdım.baska da sorun yoktu.Şimdi test yapsan eyer varsa çıkar çünkü adetine az kalmış işallah umudun boşa gitmez test yaptığında yaz merak ederim şimdi. Benimde 2 kızım var biri 4 yaşında diğeri 2 buçuk yaşına girecek bazen üçüncüyü düşünüyorum ama hemen vazgeçiyorum bende çok kararsızım acaba erkenmi diyorum
İnan bazen okadar çok istiyorum ki ama bazende çok korkuyorum küçük kızım çok yordu beni halende yoruyo oyüzden kendimi pek hazır hissetmiyorum zaten annemlerde şimdi 3.yü yapmamı istemiyorlar. Bide sizin fikirlerinizi alıyım dedimBenimde bir kizim var 4 yaşında canım:) ona kardeş istiyoruz çok nasip olmuyor 2 senedir.kistim vardı 3 ay önce ameliyatla aldırdım.baska da sorun yoktu.
Testim yok elimde ptesi alabilirim.Bence geç değil canim 3.belkide erkek olur :)
Çünkü beraber büyümeleri çok iyi oluyor. Kalabalık aile çok severim bende.Eger bakabilecehinize inanıyorsanız uykusuzluk yorgunluk vs.yapin derim.