eKasik agrilarini yasadigin tarih yumurtlama donemine denk geliyor moralini bozmak istemem ama belirtilerin bunu gosteriyor. Adetine bir hafta varsa kan testiyle kesin bir sonuca varabilirsin adetten hemen 1 hafta sonra bu kadar erken belirti olacagini sanmiyorum cok kafaya takiyorsan psikolojik olabilir
evet var görünüyor 2. çizgi hayırlı olsun...Arkadaslar dun yaptim varmi yokmu anlamadim kafam cok karıştısizce varmi yok mu?
evet var görünüyor 2. çizgi hayırlı olsun...
Canım kasık ağrıların adet ağrısı gibi miydi hani adet oluyomuş gibi
Hayir batma seklinde sag ve sol kasik araliklarla[/QUOT
Sağol canım bu gun hafif sancim var kasik batmalari ve 3 gundur aldimda kasinti var
Kan testi yaptrdin mi canim ne durumdasin?Hayir batma seklinde sag ve sol kasik araliklarla
Saglikli bi kadinda yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet görülür dolayisiyla adetine 15 gun kala yasadigin gogus hassasiyeti hamilelik degil yumurtlama belirtisi oluyor. Eger yumurtlama zamaninda döllenme olursa yaklaşık 10 - 14 gun kadar yerlesme sureci geçer. Yani adete 4 - 5 gun kalana kadar ki yerlesme suresine de bagli dedigim gb hamilelik belli olmaz evet kanda cikabilir adete 4 5 gun kala ama yaptirmanizi tavsiye etmem kimyasal gebelik gibi bi durum yasarsaniz düşük yasadim duygusuyla daha cok uzulursunuz. En uygunu aslinda adet gecikmesi yasamadan test yapmamak ve vucudunuzda belirti aramamaktir. Cunku kendini dinledikce belirti bulur insan. Dolayisiyla su an yasadiklariniz yumurtlama donemi belirtileri + psikolojik beklenti. Ve soyle soliim adet belirtileriyle hamilelik belirtileri gercekten nerdeyse ayni ayirt etmek çok zor. Gogusdeki hassasiyet adet gecikmesinden sonra farklilasio. Gogus uclarindaki koyulasma 3. Aydan sonra oluo. Mide bulantisi 6.haftadan sonra oluyo yani adet gecikmesinden yaklasik 2 hafta sonra.B
e
Belkide ilk defa böyle oldum o yuzden kafam cok karisik göğüslerde dolgunluk bu kadar erken olmazdi nerdeyse adetime 15 gn once basladi ve uclarinda koyulasma var kask agrilari ara ara devam ediyor batmalar oluyor adetime daha 1 hafta var bilmiyorum kafam çok karışık
İnsallah yerlesme kanamasidir tatlim bebegin tutunmaya calisiyodur :) kan tahlili yaptr hemenDün öğlen gibi peceteyle sildim ve kahve rengi leke geldi cok azdi siyah kan pihtisi ip gibi pedimi taktim adet olacam diye pedim dunden bu saate kadar tertemiz adet olsaydi simdiye Sökmesi gerekmiyormuydu inşallah olmam böyle birsey yaşayan varmi
İnsallah yerlesme kanamasidir tatlim bebegin tutunmaya calisiyodur :) kan tahlili yaptr hemen
biraz dinlen uzan insallah bebis tutunmaya çalışıyordur3 gun once sol kasigimda agri vardi bacagim sanki çekiyor gibiydi yolda yürürken elimle arada tutuyordm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?