Adet öncesi gebelik belirtileri nelerdir.

nurmm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
25
0
1
41
Son adet tarihi 27 ksm adet süresi 1 hafta 3 aralık bits şüpheli ilişki 5 aralik iliskiden 5gün sonra kasik ağrıları ve bel agrilari başladı sk idrara cikma 5.gun goguslerde dolgunluk ve dolgunluk devm ediyor halsizlik uyku hali ama uyuyamiyorum 8.gun ara ara bulanti hafif gelip geciyor. aclik hissi midem kaziyor gibi yedikten sonra mideme tas gibi oturuyor beni yediklerim rahatsiz ediyor agri yapiyor surekli sisginlik var karnimda ve son 2 gundur ani kalktigimda yer altimdan kayiyor sanki yürürken sendeliyorum bir yere tutunma ihtiyaci duyuyrum akintimda artis islaklik hissi dudaklarimda kuruma su icme ihtiyaci duyuyorum adetime 1 hafta var sizce bu belirtileri yasayip hamile olduğunu öğrenen varmi yorumlarinizi bekliyormm

Kasik agrilarini yasadigin tarih yumurtlama donemine denk geliyor moralini bozmak istemem ama belirtilerin bunu gosteriyor. Adetine bir hafta varsa kan testiyle kesin bir sonuca varabilirsin adetten hemen 1 hafta sonra bu kadar erken belirti olacagini sanmiyorum cok kafaya takiyorsan psikolojik olabilir

B
e
Belkide ilk defa böyle oldum o yuzden kafam cok karisik göğüslerde dolgunluk bu kadar erken olmazdi nerdeyse adetime 15 gn once basladi ve uclarinda koyulasma var kask agrilari ara ara devam ediyor batmalar oluyor adetime daha 1 hafta var bilmiyorum kafam çok karışık

Kan testi yaparsan varsa ogrenirsin zaten stres yapacagina icin icini yiyecegine yaptir testi bence

Bu belirtilerin çoğu bende olmuştu ama bunlar çok genel belirtiler. İnşallah hamilesinizdir.

Kasık ve bel Ağrılarını yaşadığın gün muhtemelen yumurtladın . Allah gönlüne göre versin .

fs, post: 44175989, member: 430638"]Bu belirtilerin çoğu bende olmuştu ama bunlar çok genel belirtiler. İnşallah hamilesinizdir.[/QUOTE]
Hamilesiniz sanirim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Peki sizde daha baska ne gibi belirtiler oldu adet oncesi

Arkadaslar dun yaptim varmi yokmu anlamadim kafam cok karıştı sizce varmi yok mu?

Eklentiler

• 20151223_090405-1.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 4.190
Saglikli bi kadinda yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet görülür dolayisiyla adetine 15 gun kala yasadigin gogus hassasiyeti hamilelik degil yumurtlama belirtisi oluyor. Eger yumurtlama zamaninda döllenme olursa yaklaşık 10 - 14 gun kadar yerlesme sureci geçer. Yani adete 4 - 5 gun kalana kadar ki yerlesme suresine de bagli dedigim gb hamilelik belli olmaz evet kanda cikabilir adete 4 5 gun kala ama yaptirmanizi tavsiye etmem kimyasal gebelik gibi bi durum yasarsaniz düşük yasadim duygusuyla daha cok uzulursunuz. En uygunu aslinda adet gecikmesi yasamadan test yapmamak ve vucudunuzda belirti aramamaktir. Cunku kendini dinledikce belirti bulur insan. Dolayisiyla su an yasadiklariniz yumurtlama donemi belirtileri + psikolojik beklenti. Ve soyle soliim adet belirtileriyle hamilelik belirtileri gercekten nerdeyse ayni ayirt etmek çok zor. Gogusdeki hassasiyet adet gecikmesinden sonra farklilasio. Gogus uclarindaki koyulasma 3. Aydan sonra oluo. Mide bulantisi 6.haftadan sonra oluyo yani adet gecikmesinden yaklasik 2 hafta sonra.

Dün öğlen gibi peceteyle sildim ve kahve rengi leke geldi cok azdi siyah kan pihtisi ip gibi pedimi taktim adet olacam diye pedim dunden bu saate kadar tertemiz adet olsaydi simdiye Sökmesi gerekmiyormuydu inşallah olmam böyle birsey yaşayan varmi

İnsallah yerlesme kanamasidir tatlim bebegin tutunmaya calisiyodur :) kan tahlili yaptr hemen

3 gun once sol kasigimda agri vardi bacagim sanki çekiyor gibiydi yolda yürürken elimle arada tutuyordm

Canim ayni belirtiler bendede var 10 gun agridi kasiklarim simdide belim agriyo ve reglim bi gun gecikti insallah yazarim sana guzel haberi burdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…