• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet öncesi ağrı

dreamer22

Ol de Olsun ALLAH'IM...
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
582
4
96
İstanbul
kızlarr ben adet olmadan 1 gün önce falan sağ kasığımda çok şiddetli ağrı hissediyorumm ama sadece sağ kasığımda solda olmuyor sizce bu neye işaret olabilirr sizede böle oluyomu kızlarr ???

kızlarr ben adet olmadan 1 gün önce falan sağ kasığımda çok şiddetli ağrı hissediyorumm ama sadece sağ kasığımda solda olmuyor sizce bu neye işaret olabilirr sizede böle oluyomu kızlarr ???

evet cnm bende bugun oldum ve olmadan önce benımde sağ kasıgımda agrı oldu. Agrı şu sebebten oluyor , yumurta hangi over den atılıyorsa o tarafta agrı sızı oluyor. Tabi bu her zaman olacak die birşey yok ben cogu kez agrısızda atlattım bu dönemi. eger üşütme ,agır kaldırma gibi bi durum olduysa oda agrıyı tetikleyebilir :nazar:

evet cnm bende bugun oldum ve olmadan önce benımde sağ kasıgımda agrı oldu. Agrı şu sebebten oluyor , yumurta hangi over den atılıyorsa o tarafta agrı sızı oluyor. Tabi bu her zaman olacak die birşey yok ben cogu kez agrısızda atlattım bu dönemi. eger üşütme ,agır kaldırma gibi bi durum olduysa oda agrıyı tetikleyebilir :nazar:

peki kist olabilirmi acaba :26:

valla cnm seninki normal bi durum ben olmadan 1 hafta bazen 10 gün önceden ağrı çekmeye başlıyorum hemde ne ağrıı bir sürü sebebi var ama doktor 24 saat önceden gelen ağrı için normal demişti bana

valla cnm seninki normal bi durum ben olmadan 1 hafta bazen 10 gün önceden ağrı çekmeye başlıyorum hemde ne ağrıı bir sürü sebebi var ama doktor 24 saat önceden gelen ağrı için normal demişti bana

Allah şifasını versin canım... bende doktora uzun zamandır gitmedm en son gittiğimde yumurtalıklarında küçük küçük kistler var demştii :85:

kist oldugu zaman genelde adette gecikmeler olur.evli misin ? sormamda ki amaç şu mesela eşinle birlikte olurken canın acııyor mu? acıyorsa ( yanma degil) kistten kaynaklanıyordur , yani o dedigin kist ihtimali vardır ..

hayır evli değilimm adetlermde gecikme olmuyor çok şükür sadece 1 gün öncesnde sağ kasığımdA ağrı hissediyorumm :26:

Benim de öyle ama sol tarafta. Normal midir acaba? Böylesi bir durum yaşayan var mı

Üff benimde aynısı oluyor herkes evlenince geçer dedi evlendim gram geçmedi ağrı kesici içmekten artık midem mafoldu herşeyi denedim hala doktorlara gidiyorum adet ağrım için ama geçmiyor tedavisi yok hormonlarım herşeyim çok normal iğneyle geçiyor sadece bazen günde 5 tane ağrı kesici içiyorum :(:(

Üff benimde aynısı oluyor herkes evlenince geçer dedi evlendim gram geçmedi ağrı kesici içmekten artık midem mafoldu herşeyi denedim hala doktorlara gidiyorum adet ağrım için ama geçmiyor tedavisi yok hormonlarım herşeyim çok normal iğneyle geçiyor sadece bazen günde 5 tane ağrı kesici içiyorum :KK43::KK43:
😳 günde 5 ağrı kesici fazla değil mi? Kaç gün alıyorsunuz ağrı kesici

😳 günde 5 ağrı kesici fazla değil mi? Kaç gün alıyorsunuz ağrı kesici
1. Günden itibaren 3 gün alıyorum ilk 2 gün 4 5 tane içtiğim oluyor geçmiyor hastanede serum yiyorum hatta şuan çocuk düşünüyoruz olmamasına koca bir neden diyebilirim

1. Günden itibaren 3 gün alıyorum ilk 2 gün 4 5 tane içtiğim oluyor geçmiyor hastanede serum yiyorum hatta şuan çocuk düşünüyoruz olmamasına koca bir neden diyebilirim
Canım adetten önce sağ kasık ağrın var mı yine? Onu merak ettim sebebi nedir

Back