Adet olurken ciger gibi parçalar gelmesi

Suzi96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
32
8
28
Kızlar merhaba adet olurken küçük et parçaları geliyor nadiren oluyo bu şekilde adet dönemlerimde sizde de oluyor mu ya da bu konuyla ilgili jinekologa giden var mı?

Kızlar merhaba adet olurken küçük et parçaları geliyor nadiren oluyo bu şekilde adet dönemlerimde sizde de oluyor mu ya da bu konuyla ilgili jinekologa giden var mı?
Ara ara bende de oluyor. Zaten adet boyunca akan kanama miktarı sınırlıdır. Bir doktorun videosunda izlemiştim; atıyorum yarım bardak kadar kanama oluyorsa bir sıkıntı yokmuş. Eğer bu parçalarla birlikte aşırı kanamanız oluyorsa bir doktora görünmeniz gerekir. Videoyu buldum, daha detaylı bilgi almak için izleyebilirsiniz.

Ya çok teşekkür ederim izledim şimdi bahsettiği kadar sürekli devam etmiyo bende nadiren oluyo bu şekilde parçacıklar

Bende de oluyordu ama doktor gayet normal diğer adet döneminden kalan kanların pıhtılaşması ile et parçası görünümlü oluyor onlar sert et parçası gibi yapılar değil demişti

Evet sert et parçası değil benimde doktor muayenesi nasil oluyor ne olur ne olmaz gitmek istiyorum da doktor muayenesi beni biraz korkutuyo

Bende çok oldu. Herhangi sorunum yok. Pihtilaşiyor kan bazen. Dogrusu pek araşdirmadim ama zamanla duzene girdi.

Normal bir durum. Her adet de olmasada bazen oluyor . Doktorum normal demisti

Bende genelde her adetimde olur bazen cok geldigi de oluyor, doktora da gitmeye cekiniyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…