Adet olup da beta hcg si 3 kusur çıkan oldu mu

Sillage92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
25
3
31
Merhaba kızlar. Biz geçen ay yumurtlama gününü ovulasyona göre takip edip tam günlerinde birliktelik yaşadık. Bat 2 kasimdi. Herzaman günü gününe düzenli gelir. Döngüm 27 gun
Bu ay 2 kasımda adet olmadım sadece çamur gibi peçeteye akıntı geldi tüm gün. 3 kasımda yine pedimde doğru düzgün adet kanaması yoktu
Leke şeklinde açık kırmızı ve yine çamur rengi lekeler vardı. Ama idrara çıkınca kan geliyor peçeteye oldukça sulu ve açık kırmızı şeklinde. Fakat pedimde hicbisey yok. Normalde idrara çıkmayan ben saat başı da idrara çıkmaya başladım. Kasik ağrım çok fazla. Normalde adet ağrım olmaz. Ama bu ay anormal adet ağrım. Bu yaşadığım şey regl mi değil mi anlamadım. Her ihtimale karşı beta baktırdım dün. Beta 3 çıktı. Ama adet oluyor gibiyim. Pedime gelmesede tuvalete girdiğimde geliyor. Böyle bisey yaşayan oldu mu nedir bu hicbisey anlamadım. Hamilelik belirtileri de var kasik ağrısı bel ağrısı bacağa vuran bir sancı. göğüslerde asiri hassasiyet. Ve çok şık idrara çıkma. Ama iki gün sonra tekrar beta baktırmaya gerek varmi. Çünkü regl oluyorum sadece sokulemedi gibi sanki. Beta 3 zaten negatif tir biliyorum. Ama yine de 3 beni dusunduruyor
1000095475.jpg

Çok arada bir değer. Ben daha çok kimyasala benzettim. İçin rahat etsin diyorsan iki gün sonra tekrar verebilirsin kan

Merhaba kızlar. Biz geçen ay yumurtlama gününü ovulasyona göre takip edip tam günlerinde birliktelik yaşadık. Bat 2 kasimdi. Herzaman günü gününe düzenli gelir. Döngüm 27 gun
Bu ay 2 kasımda adet olmadım sadece çamur gibi peçeteye akıntı geldi tüm gün. 3 kasımda yine pedimde doğru düzgün adet kanaması yoktu
Leke şeklinde açık kırmızı ve yine çamur rengi lekeler vardı. Ama idrara çıkınca kan geliyor peçeteye oldukça sulu ve açık kırmızı şeklinde. Fakat pedimde hicbisey yok. Normalde idrara çıkmayan ben saat başı da idrara çıkmaya başladım. Kasik ağrım çok fazla. Normalde adet ağrım olmaz. Ama bu ay anormal adet ağrım. Bu yaşadığım şey regl mi değil mi anlamadım. Her ihtimale karşı beta baktırdım dün. Beta 3 çıktı. Ama adet oluyor gibiyim. Pedime gelmesede tuvalete girdiğimde geliyor. Böyle bisey yaşayan oldu mu nedir bu hicbisey anlamadım. Hamilelik belirtileri de var kasik ağrısı bel ağrısı bacağa vuran bir sancı. göğüslerde asiri hassasiyet. Ve çok şık idrara çıkma. Ama iki gün sonra tekrar beta baktırmaya gerek varmi. Çünkü regl oluyorum sadece sokulemedi gibi sanki. Beta 3 zaten negatif tir biliyorum. Ama yine de 3 beni dusunduruyorEki Görüntüle 3498621
Adet öncesi pede bulaşmayan akıntı kahverengi siyahımsı akıntım olur benimde 2 3 gün sürer sonra adet olurum galiba rahim duvarındaki kalan kan geliyor seninde adet olursun beta 3 çıkmış ondan diyorum

G
Çok arada bir değer. Ben daha çok kimyasala benzettim. İçin rahat etsin diyorsan iki gün sonra tekrar verebilirsin kan
Teşekkür ederim cevabınız için.yarin tekrar vericem yinede. Dediğiniz gbi içim rahat etsin. Bana da kimyasal gbi geldi. İnş kimyasaldir. Kimyasalsa en azından hamile kalabiliyorum diye teselli edicem kendimi çünkü 🫣

Adet öncesi pede bulaşmayan akıntı kahverengi siyahımsı akıntım olur benimde 2 3 gün sürer sonra adet olurum galiba rahim duvarındaki kalan kan geliyor seninde adet olursun beta 3 çıkmış ondan diyorum
Benim normalde adet bitiminde olurdu kahverengi akıntı. Bakalım hayırlısı artık 😐

G

Teşekkür ederim cevabınız için.yarin tekrar vericem yinede. Dediğiniz gbi içim rahat etsin. Bana da kimyasal gbi geldi. İnş kimyasaldir. Kimyasalsa en azından hamile kalabiliyorum diye teselli edicem kendimi çünkü 🫣
İnşallah hayırlısı olur bazen kimyasal olması bile sevindirir insanı en azından oluyor diye😅 ayrıca kimyasalın arkası gebelik derler inşallah seninde öyle olur😊🙏

X