Adet olunca libido tavan normal sizdede böyle mi

Bunickcokmuuzunoldune

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
1.511
1.555
133
Adet olduğumda aşırı sevişme isteği geliyor. Kocamı rahat bırakmıyorum yapamadığım için tatlı mı geliyor bilmiyorum . Cinsel hayatımız normalde süper adet olunca daha da istekli olan var mı. Adetim bitsede yapsam diye her ay bekliyorum

Evet normal ben de öyleyim ilişki olmasa da sevişerek orgazm olabiliyorum bu da beni rahatlatıyor yani siz de deneyebilirsiniz ☺

Benim eşim de regl iken istemiyor ben de keza yani hijyen ve koku açısından pek zevkli gelmiyor ama yüzeysel de olsa eşim sağolsun yokluğunu aratmıyor 😅
Mart kedisi gibi hissediyorum kendimi, böyle aç kalınca kebap fala halisülasyon görülür ya gece uyanıyorum uyudu mu ki ben daha uyumadım da modundayım

yok be canım benim karnım falan agrıyor hiç canım istemiyor. ama ben o dedıgınhissi hamileyken yaşamıştım sankı boyle 7. 8 . aylarda bri artış olmustu isteğimde, ki sonradan ogrenmıstım hormonlardan olabiliyormus :KK45:

Yasak olduğu için çekici geliyor sanırım. Adet dönemi ve bir yere yatılı misafir gittiğimizde fenalarda oluyorum :D hele doğurganlık dönemi felaket :işsiz:

Back
X