Adet olmuyorum..imdat

• Konu Sahibi Konu Sahibi ozzee
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozzee

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
220
8
318
Diğer
kızlar doğum yapalı 7 buçuk ay oluyor..şimdiye kadar hiç adet olmadım..test yaptım..şükür negatif ama artık doktoramı gitmeliyim diyorum..intten araştırdığım kadarıyşa 10 aya kadar normalmiş..hala emziriyorum yoğun şekilde..doktora gitsem ne testi ister?ilaç verir mi?bu ilaç emzirmemi etkiler mi?kısacası benim durumumu yaşamış olanlar ne yaptılar?

dr ilaç verir canım o senin adetini getirir ama sonraki ayı bilmem arkadaşım gitti emziriyordu ilaç verdi getirdi sonraki ay kendiliğinden adet gördü sonra birdaha görmedi hamile olduğunu öğrendi kızıdaha yaşına girmeden

saol canım..baya moral verdin:))

canım bence hıc bısey yapma cunkum bende senınle aynı durumdaydım ama ben ıkı gun once adet oldum ama uc gun surdu sadece suan bıttı.emzıren bayanların bazıları bebegı sutten kesene kadar adet olmuyolar sende boyle olabılırsın ama ıcınde suphe varsa bence gıt doktora normal bır durum bu surec

canım benim kızım 16 aylık bende 3 hafta öncesine kadar emziriyordum ve adet olmadım

kızım 10 aylıkken doktora gittim emzirdiğim süre boyunca adet olmamamın gayet normal

olduğunu söyledi.3 hafta önce kızımı memeden ayırdım doktora gittim tekrar şuan ilaç

veremem 2 ay sabret eğer yine olmazsan o zaman ilaç yazayım dedi yani meraklanma

adet olmayabilirsin uzun süre ama tabi korunmaya devam et kaza olmasınkaydirigubbakcemile3

benim bir ablamda doğumdan neredeyse 9 ay sonra falan oldu erkek bebeklerde öle oluyomuş galiba erkekmi seninki..

benim arkadaşımda bebeği 1 yaşına girince olmuş benim bebeğimde 5 aylık bene olmadım daha

benim bebeğim 8.5 aylık, ben daha 2 gun once yeni oldum.
bebegi 1 yaşına gelene kadar olmayan da var. hormonal bir şey olduğu için kişiden kişiye göre değişebiliyor. bence de meraklanacak bir durum yok. ama ara sıra bir doktora gorunmekte fayda var bence.

unutmuşum ne illet birşeymiş pedler falan, gece rahat döne döne uyuyamamalar vs... bidahaki hamileliğe kadar çekeceğiz :) tabi olursa hayırlısıyla ilerde :)

saolun kızlar yaa..rahatladım walla..tabi korunuyoruz zaten 2.bebek düşünmüyoruz(rabbim mecbur bırakmasın..ve kızıma sağlık versin)

bende kizlarim 6 aylikken ilk defa adet oldum ama sonraki ay gelmedi.1.5 ay oldu hamilede degilim.bu sekilde de olmasi normalmi acaba arkadaslar bu arada hala emziriyorum.

arkadaşlar bende adet olmadım kızım şuan 14 aylık oldu ben hala adet olmadım bilmiyorum iyimi kötümü anlamadım benimki çokmu uzun oldu ne??olmaması iyi iyide kötü bişey çıkmasında biraz tadını çıkarayım adet olmamanın değilmibenim gibi olan varmı doktora giden??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…