• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet olmaya devam ederken hamile olduğunu öğrenenler...

HONEYBEEE

BALIM
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
99
1
286
İstanbul
mehaba kızlar..bugün bi arkadaşımdan duydum.adet süresi devam ederken 4 aylık hamile olduğunu öğrenmiş ve bu arada adet görmeye devam etmişş ve daha bunu kaç kişinin başına geldiğini duydum.......hiç böyle birşey başına gelen varmı..paylaşırsanız sevinirim..:emir_bebek:

bunlar çok istisnai durumlar.. %1 de olan durummm hiç takılmayınn böyle şeylere...

bende duymustum.yengem de olmus bole bı olay.ustune gormek denılıyo galıba.adet gordugu ıcın nezaman hamıle kaldıgını anlayamamıs.sadece 1 kere duydum boyle bı olayı.

ama adet görürken test yaparsa gebelik testi yine dogru netice verir dimi?

ben duydum arkadşlar hemde o kadr çok kii
ablamında öle olduğunu bliyorum adet görerek hamile kalındığını ama bizde istyoruz bebk malesf bi gün olur ne diyim olmıyanlara versin rabbim

meraba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza çok istyodum katılmak ama bi türlü becermiyodum ama artık oldu çok şükür

Arkadaşlar başıma gelmedi ama belki fikir olur diye yazayım dedim..

Bir arkadaşımdan biliyorum .
Bu bahsettiğiniz üstüne görme denilen olay ama tamamen farklı.Yani siz normal bir adet dönemi yaşamıyorsunuz öyle şarıl şarıl.

Rengi, yoğunluğu ve süresi de çok farklı oluyormuş.Ayrıca çok ender rastlanan bir durum..Genelde hamile kalmak isteypi kalamayanlar için bir umut gibi oluyor ama dediğim gibi siz normal herzaman ki gibi adet görüyorsanız, hamile değilsinizdir büyük bir ihtimalle..

benim teyzemin bir arkadaşı 6.ayına kadar anlamamış hamile olduğunu.iş yerimde çalışan bir bayanda 4 aylıkken öğrenmiş hamileliğini

canım benim hamileliğinin üçüde böyle olmuş.birini yani beni 4 aylık ikisini 3 aylık anlamış.ama tam adet gibi değil bir iki damla kahverengi lekelenmelermiş.bence takılmayın.a.s

evgili balböceği bu tür durumlar çok enderde olsa yaşanıyor,benim bir yakınımda 4 aylıkken mide şikayetiyle dr.a gitmiş ve tesadüf usg de öğrenmişti,ama bu tür durumlarda çoğğunlukla kanamanın miktarı ve süresi azalır,dikkatli hanımlar farkılılğı anlarmış,sevgiler..by by

a.sa.sarkadaşlar benimle bu konuyu paylaştığınız için çok teşekür ederimm,bu aralar o kadar çok duyuyorum ki ....çok dikkat edilecek bir konu mu!!

kızlar bende 23 aralıkda adet olcaktım olmadım ilk defa hayımda gecikme yaşadım dr gittim gebelik yoktu kanda bakıldı.farlutal verdi kullandım 12 gun adet oldum ama digerlerinden farklıydı çok agrılı geçerdi ama hiç agrım yoktu.bugun gun olarak saydıgımda bitmiş olmalı yani kanamam yok ama şiddetli agrım var sanki yeni adet olcakmışım gibi böyle birşey yaşayan varmı ayy çok kötüyüm..

arkadaşim meraba öncelikle benim yengemde adetliyken hamile oldugunu ögrendi ve dr ona bazı kadınlar çoçuklarının üstüne yıkanabilir sorun olmaz dedi ve şimdi bir kizimiz var maşallah saglıklı şükür RABBİME bu yüzden eminim başka bir sorun yoksa korkacak durum yok selam ve dua ile

genelde çift uteruslu olan bayanlarda yaşanma olasılıgı var bu olayın...
yani 1 uterus adet gorurken dıger uterusda gebelık yasanması.
diğer turlusunun olma mantığı pek yok cunkı adet gorulmesı yumurtanın yerleşeceği alanın kanla dısarıya atılması eger adet gorulurse yumurta nereye tutuncak.
Görülen kanamalar gebelik ile ilgili kanamalar olup adet sanılabilir diye dününüyorum.

Arkadaslar bunlar gercekten cok ender olan seyler bence bunları dusunup kendımızı kandırmayalım o yuzden eger hamılelık varsa adet olmaz ama bız bayanlar herseyden umut bulmaya calsıyoz

Arkadaşlar başıma gelmedi ama belki fikir olur diye yazayım dedim..

Bir arkadaşımdan biliyorum .
Bu bahsettiğiniz üstüne görme denilen olay ama tamamen farklı.Yani siz normal bir adet dönemi yaşamıyorsunuz öyle şarıl şarıl.

Rengi, yoğunluğu ve süresi de çok farklı oluyormuş.Ayrıca çok ender rastlanan bir durum..Genelde hamile kalmak isteypi kalamayanlar için bir umut gibi oluyor ama dediğim gibi siz normal herzaman ki gibi adet görüyorsanız, hamile değilsinizdir büyük bir ihtimalle..

Şurda avunuyoruz hayallerimizi yıkma.:1:ama şakır şakır
Adet olanlar yalan sölüyolar ozaman

Son düzenleme:
Back