- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 34
-
- Konu Sahibi nurgulkurtcan
ben varım canım benimkine daha 15 gün var biliyorum cok erken ama yine de sabırsızlnıyorum bende düşük yapmıstım mayıstamrb arkadaslar :) ben 23 haftalıkken gebeliğim Langer Giedion sendromu nedeni ile sonlandırıldı.. 2 bucuk ay oluyor.. Doktor 6 ay korunmamı söyledi.. gecen hafta baska bi doktora daha gittim korunmama gerek olmadıgını söyledi.. tamda yumurtlama günüme denk gelmişti normal sartlar altında... ilişki oldu ama dediğim gibi yumurtlama günümü belki kacırmısta olabilirim.. adetime 9 gün var.. az önce test yaptım sırf meraktan negatif tabikide... :) insallah adet olmamvar mı benim gibi adet olmamayı 4 gözle bekleyen :)
Benjm adetime 2 gun var az once test yaptim negatif :) biliyodum aslinda bu ay olmayacagini cunku yumurtlama zamanimi kacirmistim sanirim doktor gec soyledi korunmayi bitakabilecegimi o yuzden. Bayramdan sonra cok sıkı calismaya gircem ama :)ben varım canım benimkine daha 15 gün var biliyorum cok erken ama yine de sabırsızlnıyorum bende düşük yapmıstım mayısta
aBenjm adetime 2 gun var az once test yaptim negatif :) biliyodum aslinda bu ay olmayacagini cunku yumurtlama zamanimi kacirmistim sanirim doktor gec soyledi korunmayi bitakabilecegimi o yuzden. Bayramdan sonra cok sıkı calismaya gircem ama :)
hayırlısı olsun canım ben adetim bittiğinden beri çalışıyorum:)bakalım neler olcakBenjm adetime 2 gun var az once test yaptim negatif :) biliyodum aslinda bu ay olmayacagini cunku yumurtlama zamanimi kacirmistim sanirim doktor gec soyledi korunmayi bitakabilecegimi o yuzden. Bayramdan sonra cok sıkı calismaya gircem ama :)
Ufff yaa adet oldum :) aslinda bi yandan sevindim 3 ayim bitmia olacak en azindan... adetim bittiktwn sonra atliycam adamin üstüne :) hihihihH
a
hayırlısı olsun canım ben adetim bittiğinden beri çalışıyorum:)bakalım neler olcak
Alla alla neden olmadı acaba yumurtlama dönemi ilişki de olmus ins bu ay olur canım bende cok ümitliyim bu ay 9 gün kaldı bakalım olcak mı yeniden :/Arkadaslar bende bayramdan sonrasi basliycam calismalara gecen ay ilk ayimizdi basarili olamadik moralim bozuldu sanki ilk ayda hemen olacakmis gibi ins bu ay artik yumurtlama tarihimde iliskiye girdik ama olmadi bakalim aliriz ins hayirli haberleri
Olabilir canim...Kizlar ustune gorme diye bi durum varmis yarin test yapicam regl oldum ama normalden kisa surdu ve migde bulantim var annemde bendede kardeslerimdede ustune gormus mumkun olabilirmi acaba
Benimde 11 günüm var reglime daha ilk ayim ama hemen olsun istiyorum verimli bi hafta geçirdim bakalım bebegime kavusabilecek miyim umarım hepimiz için hayırlısı olur[/QUOTE
Umarım ilk ayda bebeğinize kavuşursunuz da bizim gibi her ay ızdırap çekmesiniz. Yinede tabiki hakkımızda hayırlısı.
Benimde 11 günüm var reglime daha ilk ayim ama hemen olsun istiyorum verimli bi hafta geçirdim bakalım bebegime kavusabilecek miyim umarım hepimiz için hayırlısı olur