• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmam gerekiyor ama beyaz akıntı geldi gebelik mi var acaba normal mi bu akıntı?

nejlasonmez

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2024
207
17
13
24
Bugün döngünü 35 günü
Normalde döngüm 28 29 gün bazen 30 olur
Ama şu an 35 gün gösteriyor
Belirtiler bir hafta önce başlardı ama o kadar çok belirti yok aslında sadece belim de hafif bir kramp var adet olacağım gibi ama çokta değil ağrısı oda gidip gidip geliyor
Ayın 24 test yapmıştım negatif çıkmıştı dün testte yaptım yine negatif çıktı

Bugün döngünü 35 günü
Normalde döngüm 28 29 gün bazen 30 olur
Ama şu an 35 gün gösteriyor
Belirtiler bir hafta önce başlardı ama o kadar çok belirti yok aslında sadece belim de hafif bir kramp var adet olacağım gibi ama çokta değil ağrısı oda gidip gidip geliyor
Ayın 24 test yapmıştım negatif çıkmıştı dün testte yaptım yine negatif çıktı
Eğer akıntı süt gibi beyaz ve kokuluysa hamilesindir
Eğer iltihaplanma yoksa hamilelik akintisidir

Eğer akıntı süt gibi beyaz ve kokuluysa hamilesindir
Eğer iltihaplanma yoksa hamilelik akintisidir
İltihap yok çok şükür ama beyaz akıntı yumurta beyazı gibi kokulu birazda bir gün de fark eder mi acaba bu kadar her bir kaç güne test yapıyorum çünkü doktor bir ilaç vermişti gebe kalınca bırak dedi bugünde içtim

İltihap yok çok şükür ama beyaz akıntı yumurta beyazı gibi kokulu birazda bir gün de fark eder mi acaba bu kadar her bir kaç güne test yapıyorum çünkü doktor bir ilaç vermişti gebe kalınca bırak dedi bugünde içtim
Benim üçüncü gün gelmeye başlamişti beyaz akıntı ama testte pozitif çıkması için en az bir aylık olması gerek bebeğin sende kaç gündür beyaz akıntı var

Bu ayı çoğunu değerlendirdik hatta fazlasıyla ben de adet gecekmsinde beyaz akıntı gördüm üç günlük gecekime var
Ben tabiki net bir şey diyemem sadece kendimden pay biçerek yorum yaptım üç günde beyaz akıntı bir haftada falan da yerleşme ağrısı oldu oda adet sancısı gibi hafif 3gun sürdü oda

Ben tabiki net bir şey diyemem sadece kendimden pay biçerek yorum yaptım üç günde beyaz akıntı bir haftada falan da yerleşme ağrısı oldu oda adet sancısı gibi hafif 3gun sürdü oda
Şöyle oldu benim ki adetten sonra 5 Aralıktan sonra çoğunu değerlendirdik ayın 15 gibi lekenme gördüm o da büyük ihtimalle dedim ki eşim karnıma baskı yaptı zedenledi oda öyle tahlil filan hepsi temiz 8 gün sürdü sonra
Ben bundan önce iki defa kimyasal gebelik geçirdim doktor sonra kan sulandırıcı folik asit verdi onu içtim koruma da verdi yaptık
Sonra inostrol ilacı verdi kan sulandırıcıya da devam et dedi onları içiyorum inostrol ise hamile kalınca bırak dedi ama 22 Aralık'ta lekenme bitince zaten belimin ağrısı belli olmaya başladı ara sıra hala devam ediyor ayın 20 kasık bölgesinde sızlama vardı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bugün de akşam üstü geckimde Beyaz akıntı gördüm

Şöyle oldu benim ki adetten sonra 5 Aralıktan sonra çoğunu değerlendirdik ayın 15 gibi lekenme gördüm o da büyük ihtimalle dedim ki eşim karnıma baskı yaptı zedenledi oda öyle tahlil filan hepsi temiz 8 gün sürdü sonra
Ben bundan önce iki defa kimyasal gebelik geçirdim doktor sonra kan sulandırıcı folik asit verdi onu içtim koruma da verdi yaptık
Sonra inostrol ilacı verdi kan sulandırıcıya da devam et dedi onları içiyorum inostrol ise hamile kalınca bırak dedi ama 22 Aralık'ta lekenme bitince zaten belimin ağrısı belli olmaya başladı ara sıra hala devam ediyor ayın 20 kasık bölgesinde sızlama vardı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bugün de akşam üstü geckimde Beyaz akıntı görd

Sonra inostrol ilacı verdi kan sulandırıcıya da devam et dedi onları içiyorum inostrol ise hamile kalınca bırak dedi ama 22 Aralık'ta lekenme bitince zaten belimin ağrısı belli olmaya başladı ara sıra hala devam ediyor ayın 20 kasık bölgesinde sızlama vardı bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah bugün de akşam üstü geckimde Beyaz akıntı gördüm
Doktorunuza bir tanişin isterseniz o daha fazla yardımcı olacaktır her kadının vücudu kendine özel yanlış yönlendirmek istemem

Back
X