- 28 Ağustos 2019
- 93
- 23
- 30
- Konu Sahibi goncannderdi
Değer artıyormuş canım bozma moralini dua et bol bol.. Doktorlar bazen yanılabiliyor ben ilk bebeğimi 8 aylıkken karnımda kaybettim..4 ay hiç adet olmadan hamile kaldım ve hep kahverengi kanamam oldu 3.aya kadar ..Ve sezeryan yerim çok açıyordu doktorlar ameliyattan çıkamazsın çocuğu alıcaz yoksa doğumda ölürsün sezeryan yerinde açık var dediler aldırmadım ölürsem ölürüm dedim ama oğluma da bana da bisey olmadi şimdi 5 yaşında çok şükür..Ve bana bu aldır diye birkaç hastanede birden söylediler..Her şeyi Allah bilir canım.. Daha çok erken kese gözükmez zaten..Belki yerleşme falandır o kanama..Ya da vajinada yara vardır bekle bakalımBen dün az kanama ve sol üstte karın ağrısıyla doktora gittim. beta hcg 74 dü tekrar bir kaç saat sonra yaptılar 85 e çıktı. 2 gün sonra tekrar gel dediler.kan da artık değerler nasıl artıyor diye bakacaklar. Normal adet tarihim daha geçmedi bile ondandır belki kese filan yok... dış gebelik, kimyasal gebelik, ya da düşük dediler.İki hastaneye gittim, normal gebeliğe olasılık veren olmadı sol taraf ta karın ağrım ara ara hep var geçmiyor. hayırlısı diyorum ne yapalım