- 20 Temmuz 2020
- 37
- 4
- 16
- 26
- Konu Sahibi Yikikprenses
-
İdrar testi yapın bence hemenKızlar adet
başlangıç 25 haziran
bitiş 1 temmuz
Kan ve idrar testi negatif tabu birini adet 10 gün geçince birini 20 gün gecince yaptim
25 ağustos hala adet olmadim
33 gün gecikti
1 haftadır aşırı akıntı seffaf ve sarı renkte
2 gün önce kahverengi leke
Dün gece başlayan pembe leke ve bugün bitiş peçeteyle silince farkettim
Sizce gebe olma ihtimali?
Yumurtlama geç olmuşsa yerlesme kanmasi da bu kadar geç gelmiş olabilir dimi ?? Cuma kadın soğuma randevu var ama meraktan da catlıcam
Ama canim diyelim ki bu yerlesme kanamasi hemen testte çıkar mi yerlesme kanamasinda beş altı gün sonra test yapmak doğru değil miİdrar testi yapın bence hemen
33 gün geçti demişsiniz amaAma canim diyelim ki bu yerlesme kanamasi hemen testte çıkar mi yerlesme kanamasinda beş altı gün sonra test yapmak doğru değil mi
Evet 33 gün geçti ama geç yumurtlama olduysa çıkmaz ki kimileri 100 gün sonra felan yumurtlama goruyor33 gün geçti demişsiniz ama
Allah Allah bunu yeni duydumEvet 33 gün geçti ama geç yumurtlama olduysa çıkmaz ki kimileri 100 gün sonra felan yumurtlama goruyor
Sanmıyorum canım kan testi kesin sonuç çünküDün oldu yerlesme kanmasi tabi oysa benim kan testleri 20 gün önce felan yaptim şimdi bir daha kan versem çıkar mi
Kız oluyor bunlar bir sayfa var orada hep gördümAllah Allah bunu yeni duydum
Cuma randevum var bakalım belki kist felan oluşmuştur heveslenmem istemiyorimSanmıyorum canım kan testi kesin sonuç çünkü
Canım inşallah vardır Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnan burada okudukça kendimden çok yazan kişilere dua ediyorumCuma randevum var bakalım belki kist felan oluşmuştur heveslenmem istemiyorim
Yerlesme kanamasi yumurtlama gununde girilen iliskiden kac gun sonra olur sizceYerleşme kanaması olduğu an beta artar zaten. Olsa çıkardı bnce başka bir probleminiz var doktora görünün
Adete yakın oluyor 10 günden sonra bazısı geç geliyo adetten sonra o da aslında yerleşme değil rahim adet olmaya çalışıyo ilk üç ay o yüzden oluyo lekelenmeYerlesme kanamasi yumurtlama gununde girilen iliskiden kac gun sonra olur sizce
o ay yumurtlamamış olabilirsin canım geç yumurtlamada olsa 33 gün az degil bi sorun var belliki sen kadındoguma kesin git canım hamilelikten oldugunu sanmıyorum ama hep bir umut var tabi inşallah o yüzdendirKızlar adet
başlangıç 25 haziran
bitiş 1 temmuz
Kan ve idrar testi negatif tabu birini adet 10 gün geçince birini 20 gün gecince yaptim
25 ağustos hala adet olmadim
33 gün gecikti
1 haftadır aşırı akıntı seffaf ve sarı renkte
2 gün önce kahverengi leke
Dün gece başlayan pembe leke ve bugün bitiş peçeteyle silince farkettim
Sizce gebe olma ihtimali?
Yumurtlama geç olmuşsa yerlesme kanmasi da bu kadar geç gelmiş olabilir dimi ?? Cuma kadın soğuma randevu var ama meraktan da catlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?