• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadim ve kahverengi pembe leke

Yikikprenses

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
37
4
16
26
Kızlar adet
başlangıç 25 haziran
bitiş 1 temmuz
Kan ve idrar testi negatif tabu birini adet 10 gün geçince birini 20 gün gecince yaptim
25 ağustos hala adet olmadim
33 gün gecikti
1 haftadır aşırı akıntı seffaf ve sarı renkte
2 gün önce kahverengi leke
Dün gece başlayan pembe leke ve bugün bitiş peçeteyle silince farkettim
Sizce gebe olma ihtimali?
Yumurtlama geç olmuşsa yerlesme kanmasi da bu kadar geç gelmiş olabilir dimi ?? Cuma kadın soğuma randevu var ama meraktan da catlıcam

Kızlar adet
başlangıç 25 haziran
bitiş 1 temmuz
Kan ve idrar testi negatif tabu birini adet 10 gün geçince birini 20 gün gecince yaptim
33 gün gecikti
Yumurtlama geç olmuşsa yerlesme kanmasi da bu kadar geç gelmiş olabilir dimi ?? Cuma kadın soğuma randevu var ama meraktan da catlıcam
İdrar testi yapın bence hemen

Yerleşme kanaması olduğu an beta artar zaten. Olsa çıkardı bnce başka bir probleminiz var doktora görünün

Kızlar adet
başlangıç 25 haziran
bitiş 1 temmuz
33 gün gecikti
o ay yumurtlamamış olabilirsin canım geç yumurtlamada olsa 33 gün az degil bi sorun var belliki sen kadındoguma kesin git canım hamilelikten oldugunu sanmıyorum ama hep bir umut var tabi inşallah o yüzdendir

MERHABA arkadaslar sizlerden yardim bilgi istiyorum,reglim 6gun gecikti evde gebelik testi yaptim negatif cikti,dun kadin dogum dr gittim ve ulttrosanda bakti rahim duvarin kalinlasmis dedi beta testi yapildi ve negatif cikti ve adet sokturucu verdi.hayatimda ilk kez bukadar gecikmem oldu.simdi sizlere sorum sudur acaba gec döllenme olmus olabilirmi bu durumu yasayan ve sonradan hamile oldugunu ogrenen arkadaslarimiz varmi acaba.sizce ilaci icmelimiyim acikcasi korkuyorum gec dollenme vardir diye

merhaba, ben regl tarihinden 5 6 gün önce idrar ve kan testi yaptırdım negatif çıktı, bugün reglime 1 2 gün var sabahleyin regl ağrısı gibi bir ağrım vardı akşama bişeyler gelmiş ama kan gibi değil çok açık pembe gibi zar zor görünen bi sıvı akmış ne olduğunu anlayamadım ama regl kanı gibi değil çok flu, sizce gebe olabilir miyim? Daha önce gebe kaldım ama bunu bilmeden ilaç kullandığım için kürtaj olmak zorunda kaldım o zaman da regl oldum sanmıştım 1 2 gün yine böyle lekeler olmuş sonra kesilmişti bende regl düzgün olamıyorum diye düşünmüştüm

Evet bugün doktora gittim adetin baslamis gelen lekelenme adet mis daha doğrusu yumurtam olmuş ama catlamamis çatlamayınca kocaman bir kistim olmus😔😔😔yoruldum ya tükendim artik

Back