• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet olmadım ama kan testi ve gebelik testleri negatif :(

ilk_ask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2008
33
0
86
Elazığ
Merhaba arkadaşlar. Biz 5 aydır çocuk istiyoruz ancak bir türlü olmadı. Adetim normalde düzenlidir en fazla 3 gün gecikir ama en son 25 Şubatta olmuşken bugün 8 Nisan ve hala regl olmadım. Kan testi yaptırdım negatif çıktı. Evde de gebelik testleri uyguladım onlar da negatif çıktı:( İlk zamanlar adet belirtileri varken şimdi hiç belirti de yok. Sizce sorun ne olabilir? Geç döllenme ihtimali olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Biz 5 aydır çocuk istiyoruz ancak bir türlü olmadı. Adetim normalde düzenlidir en fazla 3 gün gecikir ama en son 25 Şubatta olmuşken bugün 8 Nisan ve hala regl olmadım. Kan testi yaptırdım negatif çıktı. Evde de gebelik testleri uyguladım onlar da negatif çıktı:( İlk zamanlar adet belirtileri varken şimdi hiç belirti de yok. Sizce sorun ne olabilir? Geç döllenme ihtimali olabilir mi?

canım benzer durumdayız.benim de 2 gün geçti.bende çikolata kisti var.ben gecikmeyi ona bağlıyorum.hala adet olmadım.ama göğüs ağrım falan da yok.sadece arada karnımda karıncalanma şeklinde sızlama oluyor.dün adet olacakmışım gibi geldi,hafif adet sancısı hissettim.ama henüz başlamadı.bütün bunlar psikolojik sanırım.adet olacağız bence yakında :(

Geç döllenme de olsa bu kadar gecikmeyle kan testinde çıkardı. 5 aydır çocuk istiyoruz demişsin, psikolojik olarak yumurtlaman gecikmiş olabilir. Bir iki gün daha gelemzse bir doktora görün.

Canım benim de 12-13 gün adetim geçmiş oluyor. Hafta içi kontrole gideceğim. 2 ay önce de görünmüştüm doktora herşey çok iyi hiçbir sorun yok yumurtalıkların çok iyi çalışıyor demişti:( Bekleyip görelim ne zaman olacaz adet

bende 2 aydır adet olamıyorum canım en son 9 şubatda oldum ve şuan hiç belirtim yok artık menopza girdiğimi düşünmeye başladım idrar testi yaptım negatif doktor ultrosnla baktı kese göremedi sonuçlarım temiz doktorda anlamadı neden adet olamadiğimi benim sadece gögüslerim çok büyüdü ama şişkinlik ve acı yok 9 şubattan beri gögüslerim büyümeye devam ediyor ne yapcağımı şaşırdım kaldım sanırım doktor adet söktürücü vercek başkada bi care kalmadı yoksa benim adet filan olcağım yokk mirmirmirmir

canım seni umutlandırmak istemem ama benin bi arkadaşım en son 18 ocakta adet gördü şubatta görmedi 10 gün falan gecikti idrar testi yaptı negatif çıktı doktora gitti kan testi yaptırdı oda negatif çıktı doktor ultrasonla baktı bişey gözükmedi ve doktor adet söktürücü verdi 1 hafta kullandı gene adet olamadı en son 21 martta yine bi idarar testi yapayım 2 ay oldu dedi bi yaptı çift çizgi hemen doktora gitti ve 4 haftalık hamile olduğunu öğrendi yani adet görmesi gereken tarihte hamile kalmış geç döllenme olmuş yani sende umudunu kaybetme biraz daha bekle olmazsan tekrar gidersin doktora

kesinlikle stresssss... benimde adetim 15 gün gecikti bugün doktora gittim ve doktor stres den kaynaklandigi sööyledi bende 3 defa idrar testi yaptim hep negatif cikmisti :-( ama Allah a sükürler olsunki hicbir sorunum yokmus ins bende en kisa zamanda hamile olabilirim:teytey:

Merhaba kızlar..Benimde bugün 13 gün oldu adetim hala yok..10.günde test yaptım negatif çıktı.ne adet belirtisi var ne de hamilelik.2-3 gün daha bekleyip tekrar test yapıcam çıkmazsa dr.a gidicem..Takvim yöntemiyle korunuyorduk 8 aydır ama bu ay bir gün erken bıraktık korunmayı :)o arada olmuştur diye düşünüyorum ama test negatif çıkınca neye uğradığımı şaşırdım dr.a gitmeyi hiç istemiyorum. umarım ya hastalanırım ya da hamileyimdir :))))

Merhaba kızLar,

Bende de aynı durum oLmuştu.önce idrar testi yaptırdık negatif.Sonra kanda yaptırdık yine negatif.Ben de ewLenmeden önce yumurtaLarımda kist vardı.ŞüpheLendik doktora gittik.Çok şükür herşey temizdi.Doktor bekLeyeLim,herşey normaL görünüyo,adet oLman gerekiyo,bebek de yok dedi.Tam 3 ay böyLe sürdü kısLar.Ama sonunda adet oLdum.Hormonel veya psikoLojik oLma ihtimaLi çok yüksek tatLım.Bir an önce bi doktora git.

canım seni umutlandırmak istemem ama benin bi arkadaşım en son 18 ocakta adet gördü şubatta görmedi 10 gün falan gecikti idrar testi yaptı negatif çıktı doktora gitti kan testi yaptırdı oda negatif çıktı doktor ultrasonla baktı bişey gözükmedi ve doktor adet söktürücü verdi 1 hafta kullandı gene adet olamadı en son 21 martta yine bi idarar testi yapayım 2 ay oldu dedi bi yaptı çift çizgi hemen doktora gitti ve 4 haftalık hamile olduğunu öğrendi yani adet görmesi gereken tarihte hamile kalmış geç döllenme olmuş yani sende umudunu kaybetme biraz daha bekle olmazsan tekrar gidersin doktora

cnm benim arkadaşın bence adet söktürücyü kullanırken hamiLe kaLmı.Çünkü o iLaç yumurttaLarın çatLaması için.Bence ilk_aşk kuLLanıcısında farkLı bir durum var

Kızlar yorumlarınız için sağolun. Yorumlardan sonra doktora gitmem gerektiğini anladım. Bugün ayın 11'i ve hala belirti yok. Salı günü doktora gidip sorunu öğrenecem. Sizlerle paylaşırım sonucu. ınşallah bir hastalığım yoktur:(

Kızlar yorumlarınız için sağolun. Yorumlardan sonra doktora gitmem gerektiğini anladım. Bugün ayın 11'i ve hala belirti yok. Salı günü doktora gidip sorunu öğrenecem. Sizlerle paylaşırım sonucu. İnşallah bir hastalığım yoktur:(
korkma canım bır hastalık yoktur..bende bu ay senın gıbı oldum...20 sınde olması gerekırken olmadım..kan testı ıdrar testı negatıf...doktor ılaç vermedı gebelık yok dedı kan testıne bakıp...olursun..1 hafta bekle olmazsan o zaman gel ilaç yaazarıs demıstı..ama zatten 1 hafta geçmeden adet olmustum...10 gun gecıkmelı oldum bende yanı..bebek ısteyınce kendımızın psıkolojısını alt ust edıyorus sanırım..ve adet dusenımızı de bozuyoruz...
ama inşallah senın kı bebektir canım..
yaz bıse beklıyoruz yarın..

mrb kızlar bugün 12.günüm hala adet olmadım 2 kez test yaptım negatıf cıktı..adet olmadan 1 hafta once göğüslerim şişer kasıklarım ağrırdı hıc bır belırtı yok..normalde düzenlı adet oluyrdm bugüne kdr hıc bu kdr uzun süre gecıkmemıstı. acaba gec döllenme mı oluck? cok merak edıyorm 1 hafta daha bekleyıp doktora gıdıcem bakalım hayırlısı

merhabalar benim adetim de 1 henüz bir gün gecikti hamile miyim çok merak ediyorum, adet olacağım diye ödüm kopuyo valla...

Aynı sorun bendede var en son 10 subatta adet oldum yaklasık 2 aydır adet olamıyorum 3 kez kan 2 kez idrar testi yaptım hepsi negatif cıktı cumaya randevu aldım bakalım hayırlısı streseten olabilecegini düsünüyorum bakalım inş. en kısa zamanda olurum Rabbim yardımcımız olsun..

Kızlar bende yazmıştım gelmedi diye :) ama 16. günün sonunda geldi..Annemlere gitmiştim evin kapısından girer girmez geldi galiba çok özlemişim :) ona bağlıyorum..

Merhaba ..... 3 aya yakindir rengli olmadim gebelik testi yapiorum negatif ciktiyo...bebek yoksa neden rengli olmuorum nedeni bilen varsa yardimci olsun....

Back