- 21 Ekim 2024
- 15
- 14
- 3
- 27
gecen ay da 5 gun gecikmem olunca bu ay umursamadim, cok agrili bi regl donemi gecirdim testlerimde hep negatif cikmisti yine olmaz umuduyla yaptimAmin inşallah teşekkür ederim,9. Gün regl olanları burda okuduktan sonra emin olamıyorum azıcık daha bekliyim dedim kısmet olur belki
Ben hiç gecikmezdim ondan garipsedim ama hiç belli olmuyo gebelik dışında her sebep olabilir gibi geliyo umitlenmek istemiyorum çok da ne güzel siz aşmış oldunuz bunları tadını çıkartıngecen ay da 5 gun gecikmem olunca bu ay umursamadim, cok agrili bi regl donemi gecirdim testlerimde hep negatif cikmisti yine olmaz umuduyla yaptiminsallah rabbim gonlunuze gore verir neler hissettiginizi cok iyi anliyorum
Betam 3 bin kusur geldi, kesemiz olusmus 4+3 haftalikmisizAminn canımın içi aminnnkan ver banada haber ver lütfen
Oyyy maşallah maşallah allahım esirgesinBetam 3 bin kusur geldi, kesemiz olusmus 4+3 haftalikmisiz
Bende test yaptım sabah laboquick ama negatifBetam 3 bin kusur geldi, kesemiz olusmus 4+3 haftalikmisiz
içini açıp bakar mısınızBende test yaptım sabah laboquick ama negatif
Çalışıyorum kuzum evde kaldı eve gidince bakarım anca gece 12 gibiiçini açıp bakar mısınız
Amin insallah Allah razi olsunOyyy maşallah maşallah allahım esirgesinhayırlı olsun canımmm Allahım sağ salim kucağına almayı uzunnn ömürler büyütmeyide nasip etsin
Aminnn canımın içi aminAmin insallah Allah razi olsunRabbim size de en kisa zamanda nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Bende test yaptım sabah laboquick ama negatif
reglden kaç gün sonra geldi bu değerBetam 3 bin kusur geldi, kesemiz olusmus 4+3 haftalikmisiz
21-22si gibi regl olmam gerekiyodu 5/6 gun gecikmis hali bu, eger sati soruyorsaniz 25 ocakreglden kaç gün sonra geldi bu değer
Benim de tam gününde olur hep bu ay 5 gün oldu gecikti. Olacak gibi karnımda hafif ağrı oluyor gibi ama yok. Hamile olma ihtimalim de yok gibi
Regl oldum gecikmenin 8.günündeSonucunuz ne çıktı test yaptınız mı
Benim de tam gününde olur hep bu ay 5 gün oldu gecikti. Olacak gibi karnımda hafif ağrı oluyor gibi ama yok. Hamile olma ihtimalim de yok gibi
Regl oldum gecikmenin 8.günündeSonucunuz ne çıktı test yaptınız mı
Ne durumdasınızBenim de tam gününde olur hep bu ay 5 gün oldu gecikti. Olacak gibi karnımda hafif ağrı oluyor gibi ama yok. Hamile olma ihtimalim de yok gibi
8 gün gecikmeden sonra regl oldumSonucunuz ne çıktı test yaptınız mı
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah8 gün gecikmeden sonra regl oldum
Amin inşallah canım herkes içinRabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
İnsallah Allah gonlunuze gore verirBenimde dört gün gecikmem oldu normalde olmazdı banada dua edin bebek haberi almak çok istiyorum
Bende oldum8 gün gecikmeden sonra regl oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?