Çizgi 5 dk içinde net çıktıysa hamilesin canm tebrik ederimMerhaba arkadaslar umarim sorumla ilgili cvp alirim yumurtlama gunum mayisin 6 ti sindaydi ben ayin 4.5.6 si seklinde birliktelik yasadik esimle bir hafta sonra kasiklarimda agri dolgunluk yasamaya basladim ve arar ara karin Agrim olusuyor. İki defa test yaptim poztifi gordum ama emin Olamiyorum yardimci olurmusunuz tesekkur ederim
Ya hemen mi cikti biraÇizgi 5 dk içinde net çıktıysa hamilesin canm tebrik ederim
İki testinde yanlis pozitif cikarma ihtimali yoktur dimiÇizgi 5 dk içinde net çıktıysa hamilesin canm tebrik ederim
Testi yapıp bırakıp gidiyor musunuz anlamadım. Testi yaptıktan ne kadar sonra baktınız?Yazamadim bir turlu cizginin hemen mi cikti sonrami cikti emin degilim
Kan ver canm hamilesin benceİki testinde yanlis pozitif cikarma ihtimali yoktur dimi
Kan ver canm hamilesin benceİki testinde yanlis pozitif cikarma ihtimali yoktur dimi
Kan ver canm hamilesin bence
[/QUO testlerin resmini atamiyorum bizde sokaga cikma yasagi var bitince insallah verecegim umarim guzel sonuc olur
Uyku sersemiydim sabah bilmiyorum ilk bir kac dakika cizgiyi gorneyince uyumaya gittim sonra uyandigimda bakinca gordumTesti yapıp bırakıp gidiyor musunuz anlamadım. Testi yaptıktan ne kadar sonra baktınız?
Pazartesi kan verin, saat 11den önce gidin sağlık ocagina.Uyku sersemiydim sabah bilmiyorum ilk bir kac dakika cizgiyi gorneyince uyumaya gittim sonra uyandigimda bakinca gordum
Peki tesekkur ederimPazartesi kan verin, saat 11den önce gidin sağlık ocagina.
Regli araligin nedir ben 28 gunde bir oluyorum yumurtlama 14 ncu gundu biz oncesi iki gun ve yumurltama gunu denedikBenim de mayısın 6si yumurtlamaydı 14ü de regl günümdü , regl hala olmadım dun yaptığım testte 1 dakika icinde silik cizgi çıktı , yumurtalama tarihim uzerinden 10 gun geçtiği için mi silik çıktı bilmiyorum adet günüm geçmişti aslında , ben de beklemedeyim. Sizde bir gelisme oldu mu
6 sında yumurtlsma testi pikmiydi yoksa silikkesmeye baslamısmıydıMerhaba arkadaslar umarim sorumla ilgili cvp alirim yumurtlama gunum mayisin 6 ti sindaydi ben ayin 4.5.6 si seklinde birliktelik yasadik esimle bir hafta sonra kasiklarimda agri dolgunluk yasamaya basladim ve arar ara karin Agrim olusuyor. İki defa test yaptim poztifi gordum ama emin Olamiyorum yardimci olurmusunuz tesekkur ederim
Regli araligin nedir ben 28 gunde bir oluyorum yumurtlama 14 ncu gundu biz oncesi iki gun ve yumurltama gunu denedik
Ben ovulasyon testi kullanmadim yumurtlama hesabi ile takip ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?