Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkAdet olmadan yapilan gebelik testtinde pozitif cikmasi
Forumlar sayesinde gaza gelip test yaptım sonuç bu çok silik ama ilk 5 dakika içinde çıktı. Pik günün 6 mayıstı reglime 2 gün var daha. İlk denememizdi o yüzden umudum yok pek.
Merhabalar arkadaşlar yeni kayıt oldum ve fikrinize ihtiyacım var. Ovulasyondan sonraki 12.gündeyim. 16.günde ovule oldum. Merak edip dayanamayıp eczaneden test alıp uyguladım. Çok umudum olmadığı için de ucuz bir test aldım. 4 liraydı. Silik bir çizgi çıktı. Öğleden sonra 3 saatlik idrarla uygulamfım. Sizcr gebelik var mı yok mu? Yardımınıza şimdiden teşekkürler.
Benim de pik 6 mayıstı . Bat 21 mayıs diye bekliyorum. Yapsam da çıkmaz diye. Ama bu yazılanları okuyunca yapsam mı diye düşünmedim değil. Kendime engel olmaya çalışıyorum. Hiçbir belirti yok yapmanın da anlamı yok galiba.
İnşallah siz hamilesinizdir. Bir belirti var mıydı ??
Forumlar sayesinde gaza gelip test yaptım sonuç bu çok silik ama ilk 5 dakika içinde çıktı. Pik günün 6 mayıstı reglime 2 gün var daha. İlk denememizdi o yüzden umudum yok pek.
Bugün kan sonucum cıktı hamileyim 4 bucuk haftalık kızlar dua edin benim hamileliğim çok zor geciyo iki tane bebegım karnındayken kalbi durdu allah rızası için dua istiyorum sizden