Regl olucam
Adet olmaya yakın vajinada kaygan bi ıslaklık oluyor.
Çamaşırıma gelicek bi biçimde değil ama.
Sanki regl olmuşum gibi bi his. Ordaki salgılanan ıslak kayganlı artıyor.
Bu normal mi? Adete yakın böyle hisdeden var mı?
Regl olucam
Adet olmaya yakın vajinada kaygan bi ıslaklık oluyor.
Çamaşırıma gelicek bi biçimde değil ama.
Sanki regl olmuşum gibi bi his. Ordaki salgılanan ıslak kayganlı artıyor.
Bu normal mi? Adete yakın böyle hisdeden var mı?
Evet canım normaldir kadınlar adet oldukları gün itibariyle ovulasyon günleri için hazırlanır vücut. vücut o hormonu salgıladığı günler hamilelik için en yüksek ihtimali olan günler demektir. ben 2 yıldır çocuk istiyorum ve sürekli bunu takıp ediyorum hem kendim hem de doktor kontrolünde. kokusu yoğun ve kıvamına göre mantar yada enfeksiyon gibi de değerlendirilebilr. kokusuz renksiz yumurta kıvamındaysa sadece yumurtlama günlerin demektir.
Evet canım normaldir kadınlar adet oldukları gün itibariyle ovulasyon günleri için hazırlanır vücut. vücut o hormonu salgıladığı günler hamilelik için en yüksek ihtimali olan günler demektir. ben 2 yıldır çocuk istiyorum ve sürekli bunu takıp ediyorum hem kendim hem de doktor kontrolünde. kokusu yoğun ve kıvamına göre mantar yada enfeksiyon gibi de değerlendirilebilr. kokusuz renksiz yumurta kıvamındaysa sadece yumurtlama günlerin demektir.
geç yumurtluyo olabilrsin canım her ay farklı günler olabilr kokusu falan varmı rengi? şeffafsa sorun yok demektir bi kaç güne adet olursun.Ben adetimin 4. günü yumurtlama günüm bile oldu çok nadirde olsa erken yada geç yumurtlama söz konusu olabilr.