-
- Konu Sahibi Zynpslmn12
Anladim , ben bu sabah adet gördumBöyleydi ilk yaptığımda sonra zaten beta hcg testi yaptırdım. Evet bir kaç kişiden daha duydum adet olan. Ama bilemiyorum ki kendimi çok umutlandirmak istemiyorum. Herkesin fizyolojisi farklı çünkü. Hayırlısı olsun diyorum
Senin de mi testlerin silik? Beta kacti en sonBenim doktorumun dediği bekleyeceğiz eğer düşmezse kürtaj dedi sanırım başka umuttanyok zaten hala kanamam devam ediyor
Yerleşme kanaması oluyordur belki cnm kötü düşünmeİnşallah birileri görür ve cevap verirKızlar benim bu ay adetim 6 gün gecikti. Gecikmeden 2 gün sonra kan testi verdim. 3.28 çıktı. Pazartesi günü adet oldum. Aklıma geldi evde yapılan testlerden yaptım ve ikinci çizgi çıktı. Yanlışlık vardır deyip ikinciyi yaptım oda öyle oldu. Gittim kan verdim. 21.88 çıktı bu sefer beta HCG ama hala kanamam devam ediyor. Düşük mü olacak acaba
Anladim hayirlisi olsunBen adet kanamam devam ediyor diye gittim doktora 117 gündür devam ediyor kanda gebelik çıktı 13.3 iki gün sonra 16 çıktı artış pek yok diye öyle dedi doktorum
Malesef benimkide düşük oldu. Bugün ki kan testinde değer 0.525 çıktıBen adet kanamam devam ediyor diye gittim doktora 117 gündür devam ediyor kanda gebelik çıktı 13.3 iki gün sonra 16 çıktı artış pek yok diye öyle dedi doktorum
İnşallah çok geçmiş olsun sizede. Bende zamana bırakmaya karar verdim. Korktum sanırım. Tedirgin oldum birazCok’gecmis’olsun, iki uc gun cok’zor du agrili sancili allah yasatmasin birdaha.
Ben bir ve ya iki ay ara vericem, iki kimyasal ust ust e cok, rahmim iyice temizlensin her iki gun maydonuz suyu iciyorum kaynattiktan sonra. Adet döngum geri gelir ve iyice temizlenir insallah
Saolun, bende ayni doktorum bir ay ara vermemi istedi nide vitamin takviyesiİnşallah çok geçmiş olsun sizede. Bende zamana bırakmaya karar verdim. Korktum sanırım. Tedirgin oldum biraz