- 19 Mart 2024
- 22
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi Zynpslmn12
Dün akşam hastaneye gittim. Alttan ultrasonla baktı. Rahimde kalınlaşma var dedi. Ama kanama neden oluyor bilemeyiz şuan dediKadin doğuma ne zaman gideceksin ultrason icin
Umarım güzel hber alırız hayırlısı ileDün akşam hastaneye gittim. Alttan ultrasonla baktı. Rahimde kalınlaşma var dedi. Ama kanama neden oluyor bilemeyiz şuan dedi
İnşallahUmarım güzel hber alırız hayırlısı ile
Bilmiyorum inşallah öyle değildir. Dünden beri de ağrım bitti korkuyorumCok dikkat edin dış gebelik de olabilir benim de öyle olmuştu
İnşallah değildir ilk gebeliğim tedirginim o yüzdenKimyasal gebelik olabilir mi. İnşallah vardır
Kanamanız leke gibi mi yoksa ped dolusu mu? Leke gibiyse yerleşmedir belki beta takibi yapın mutlakaİnşallah değildir ilk gebeliğim tedirginim o yüzden
Yok ilk günde baya ped dolusuydu. Dün daha az ama dün akşamdan beri ağrım kesildi.Kanamanız leke gibi mi yoksa ped dolusu mu? Leke gibiyse yerleşmedir belki beta takibi yapın mutlaka
Tekrar kan verin bugün gün aşırı takip etmeniz lazım kimyasal yada dış gebeliği elemek içinYok ilk günde baya ped dolusuydu. Dün daha az ama dün akşamdan beri ağrım kesildi.
Ayy inşallah sizinkide benimki de öyle değildir. Bende bu akşam gideceğim tekrar vermek içinMerhabalar benimde adetim 16 gün oldu kanamam devam ediyor koyu kahverengi Dr a gittim beta 13.3 çıktı progeston biraz düşük dedi iki gün sonra tekrar kan testi istedi acaba düşük munyapiyorum
Evet bu akşam tekrar gideceğimTekrar kan verin bugün gün aşırı takip etmeniz lazım kimyasal yada dış gebeliği elemek için
Sizin kanama devam etmiyosa belkide gebelik vardır inşallah gönlünüzce olurEvet bu akşam tekrar gideceğim
Malesef kanamam hala varSizin kanama devam etmiyosa belkide gebelik vardır inşallah gönlünüzce olur
Tuhaf olan hem kanamam var hem gebelikMalesef kanamam hala var
Kimyasal olabilir o zaman aslında sabahtan verseydiniz kanı daha iyi olurdu değer düştüyse kimyasal gebeliktirMalesef kanamam hala var
Eşim birlikte gitmek istediği icin onu bekliyorumKimyasal olabilir o zaman aslında sabahtan verseydiniz kanı daha iyi olurdu değer düştüyse kimyasal gebeliktir