• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adet oldum ama kendimi hala hamile hissediyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mucizebebek

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
181
70
18
30
merhabalar,
aranıza daha yeni katıldım :) benim sizlere sormak istediğim konu geçen ay kendimi hamile hissediyordum, birçok belirtiyi de yaşadım ancak dayanamayıp birkaç kez test yaptım sonuç negatif çıktı :( adetim de bir gecikmeli olarak oldu ama normalde 6 gün sürerken 4,5 gün sürdü. normalde adet öncesinde yaşadığım göğüs ağrısı adet olduktan sonra yavaş yavaş başladı ve bittikten sonra 2 haftadır hala ağrıyor, belim sanki kopacak gibi bacaklarıma ağrılar vuruyor ve normalde akıntım olmazken şimdi çok akıntım oluyor. 3 aydır bebek istiyoruz ama maalesef bir sonuç alamadık daha benim gibi yaşayanlar var mı ? adet olunca ümidimi kaybettim ancak bu belirtiler normalde olmadığından acaba hamile miyim diye düşünmüyo değilim. benim gibi olanlar oldu mu, sonuç ne oldu çok merak ediyorum :) inşallah hamileyimdir, artık test yapmaya korkar oldum :(

merhabalar,
aranıza daha yeni katıldım :) benim sizlere sormak istediğim konu geçen ay kendimi hamile hissediyordum, birçok belirtiyi de yaşadım ancak dayanamayıp birkaç kez test yaptım sonuç negatif çıktı :KK43: adetim de bir gecikmeli olarak oldu ama normalde 6 gün sürerken 4,5 gün sürdü. normalde adet öncesinde yaşadığım göğüs ağrısı adet olduktan sonra yavaş yavaş başladı ve bittikten sonra 2 haftadır hala ağrıyor, belim sanki kopacak gibi bacaklarıma ağrılar vuruyor ve normalde akıntım olmazken şimdi çok akıntım oluyor. 3 aydır bebek istiyoruz ama maalesef bir sonuç alamadık daha benim gibi yaşayanlar var mı ? adet olunca ümidimi kaybettim ancak bu belirtiler normalde olmadığından acaba hamile miyim diye düşünmüyo değilim. benim gibi olanlar oldu mu, sonuç ne oldu çok merak ediyorum :) inşallah hamileyimdir, artık test yapmaya korkar oldum :KK43:
Adet olmuşsunuz. Pek mümkün gözükmüyor maalesef. Hala ümidiniz kaldığından kafaya takıyorsunuz belirtiler o yüzden devam ediyor. Bu ayda olmadı deyip kabullenirseniz belirtiler de geçecektir

Peki niye kan testi yaptirmiyorsunuzda kendi kendinize kafanızda hamileyim diye kuruyorsunuz, siz bu kadar düşündükçe vücudunuzdaki en ufak şeyi ona yoracaksiniz ve sürekli şüphe edeceksini.. en temizi gidin kan testi verin anında öğrenin yani başka bir çözümü yok biz burdan hamilesin yada değilsin diyemeyiz

Adet olmuşsunuz bence artık bu fikri kafanızdan atın. Psikolojik olarak adetiniz erken bitmiştir. Birde gebelik belirtileri ilk dönemde olmuyor. Şehir efsanesi çoğu :)

Adet olmuşsunuz. Pek mümkün gözükmüyor maalesef. Hala ümidiniz kaldığından kafaya takıyorsunuz belirtiler o yüzden devam ediyor. Bu ayda olmadı deyip kabullenirseniz belirtiler de geçecektir
adet olduğumda öyle dedim aslında olmadı dedim sonrasında bu belirtiler olunca tekrar aklıma geldi

Adet olurken hamile olanları duydukça bende öyle hissederdim ama o ihtimal bana uğramamıştı :) size uğrarmı bilemem 🙂

Peki niye kan testi yaptirmiyorsunuzda kendi kendinize kafanızda hamileyim diye kuruyorsunuz, siz bu kadar düşündükçe vücudunuzdaki en ufak şeyi ona yoracaksiniz ve sürekli şüphe edeceksini.. en temizi gidin kan testi verin anında öğrenin yani başka bir çözümü yok biz burdan hamilesin yada değilsin diyemeyiz
çalıştığım için çok zamanım olmuyor hastaneye gitmeye ama belirtiler aklımda tamam olmamış diye kabullendiğimde başladı

Adet olmuşsunuz bence artık bu fikri kafanızdan atın. Psikolojik olarak adetiniz erken bitmiştir. Birde gebelik belirtileri ilk dönemde olmuyor. Şehir efsanesi çoğu :)
Bende de aksine ilk zamanlar oldu 8 ay mide bulantısı dahi yaşamadım. Benim bünyede tersi oldu heralde 😄

Adet olurken hamile olanları duydukça bende öyle hissederdim ama o ihtimal bana uğramamıştı :) size uğrarmı bilemem 🙂
O yerleşme kanaması falandır bence. Bende de adet zamanı başlayan kanama olmuştu 5 gün sürmüştü ama kesinlikle adet gibi değildi. Az az sulu ve kahverengi oluyordu kanamam. Bilmeyen adet oldum sanabilir tabi böyle bi durumla karşılaşıp

O yerleşme kanaması falandır bence. Bende de adet zamanı başlayan kanama olmuştu 5 gün sürmüştü ama kesinlikle adet gibi değildi. Az az sulu ve kahverengi oluyordu kanamam. Bilmeyen adet oldum sanabilir tabi böyle bi durumla karşılaşıp
Evet yerleşme kanamasıda söyleniyor ama bildiğin kaç ay boyunca normal adet gördüğünü söyleyenlerde oluyor bilmiyorum çok garip şeyler 🙂

İnşallah öyledir çok takıntı yapmadım ama çok ister oldum ilk eşim istediği için başlamıştık ama artık ondan daha çok istiyorum galiba 😊 bu göğüs ve bel ağrısı çok garip çünkü 2 haftadır bitmeyen uykusuzluk var mesai bitimini iple çeker oldum 🙈

İnşallah öyledir çok takıntı yapmadım ama çok ister oldum ilk eşim istediği için başlamıştık ama artık ondan daha çok istiyorum galiba 😊 bu göğüs ve bel ağrısı çok garip çünkü 2 haftadır bitmeyen uykusuzluk var mesai bitimini iple çeker oldum 🙈
İnşallah bi mucize olur ne diyeyim. Yine de çok umutlanmayın

Back