- 6 Şubat 2020
- 181
- 70
- 18
- 30
- Konu Sahibi mucizebebek
merhabalar,
aranıza daha yeni katıldım :) benim sizlere sormak istediğim konu geçen ay kendimi hamile hissediyordum, birçok belirtiyi de yaşadım ancak dayanamayıp birkaç kez test yaptım sonuç negatif çıktı
adetim de bir gecikmeli olarak oldu ama normalde 6 gün sürerken 4,5 gün sürdü. normalde adet öncesinde yaşadığım göğüs ağrısı adet olduktan sonra yavaş yavaş başladı ve bittikten sonra 2 haftadır hala ağrıyor, belim sanki kopacak gibi bacaklarıma ağrılar vuruyor ve normalde akıntım olmazken şimdi çok akıntım oluyor. 3 aydır bebek istiyoruz ama maalesef bir sonuç alamadık daha benim gibi yaşayanlar var mı ? adet olunca ümidimi kaybettim ancak bu belirtiler normalde olmadığından acaba hamile miyim diye düşünmüyo değilim. benim gibi olanlar oldu mu, sonuç ne oldu çok merak ediyorum :) inşallah hamileyimdir, artık test yapmaya korkar oldum 
aranıza daha yeni katıldım :) benim sizlere sormak istediğim konu geçen ay kendimi hamile hissediyordum, birçok belirtiyi de yaşadım ancak dayanamayıp birkaç kez test yaptım sonuç negatif çıktı