Merhaba kızlar ben ekim 20 de adet oldum son adetim 23 gün gecikmeyle oldu Aralık 20 de oldum ama yoğun bir kanamayla değil şuan halen gebelik belirtileri yaşıyorum hafif bir göbek de var hastaneye gidip gitmeme konusunda çok kararsızım aranızda bu durumu yaşayan biri yada bı tanıdığı olan var mı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adet oldum ama halen belirtilerim var hamile olabilir miyim
- Konu Sahibi huzurlu1i
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.016
- 48
Hayır şuan adet değilim adetim biteli çok oldu üstüne görme gibi değildi 7 gün süren adet kanamam vardı ama şuan birebir gebelik belirtileri varAdet donemınde şişkinlik oluyor zaten . Bi kana baktırın şüpheniz varsa üstüne görme falan diye düşünüyorsanız
- 7 Aralık 2024
- 219
- 55
- 13
- 35
Canım konuyu anlamadiniz sanırım ben ekim tarihi üstünden konuşuyorum ekimden bu yana belirtilerim var adet oldum ama ona rağmen hala belirtiler var kan testini Kasım başında verdim negatif çıktı yani demem o ki hamile olup adet olan var mı veya bir tanıdığı2 haftada göbek çıkar mı kız ilahi kan verebilirsen ver ama sanmıyorum
- 7 Aralık 2024
- 219
- 55
- 13
- 35
Hamileyken regl olmaz regl olduğunu üstüne gördüğünü söyleyenler de lekelenme şeklinde yaşıyorlar dolu dolu kırmızı renkte ped dolduracak kadar olan âdette hamilelik olmuyorCanım konuyu anlamadiniz sanırım ben ekim tarihi üstünden konuşuyorum ekimden bu yana belirtilerim var adet oldum ama ona rağmen hala belirtiler var kan testini Kasım başında verdim negatif çıktı yani demem o ki hamile olup adet olan var mı veya bir tanıdığı
Daha önce açılan konularda olanları okudum o içime kurt düşürdüHamileyken regl olmaz regl olduğunu üstüne gördüğünü söyleyenler de lekelenme şeklinde yaşıyorlar dolu dolu kırmızı renkte ped dolduracak kadar olan âdette hamilelik olmuyor
- 5 Aralık 2024
- 126
- 82
- 13
- 22
Düşük tehlikeniz mi vardı? Doktorlar hamilelikte kanama şeklinde olan ve 3günden fazla süren lekelenmenin imkansız olduğunu söylüyorlar çünküYok ben regl oldum. Ama hamıleydım. Bazı kadınlarda degisiklik olabılıyor. 5. Aya kadar adet görenler bile var.
Emin olmak istiyorsan idrar testi yap bence ama hamilelikte regl olmanın imkansız olduğunu doktorlar söylüyor. Çevremizden ya forumda duyduklarımızdansa tıbbın ne dediği daha güvenilir bir kaynakDaha önce açılan konularda olanları okudum o içime kurt düşürdü
- 5 Aralık 2024
- 126
- 82
- 13
- 22
İnanın banada garıp geldi. Şuan çok şükür saglıklı bır gebelık. Yasıyorum. 35 . Haftamdayım. Zaten benim adetim 3 gün sürüyordu. Yerleşme kanaması olabılır belki deDüşük tehlikeniz mi vardı? Doktorlar hamilelikte kanama şeklinde olan ve 3günden fazla süren lekelenmenin imkansız olduğunu söylüyorlar çünkü
Bende bu durumdan şüpheliyim bakalım biraz daha bekleyip test yapıcam çünkü vücudumdaki farklılıkları görebiliyorumYok ben regl oldum. Ama hamıleydım. Bazı kadınlarda degisiklik olabılıyor. 5. Aya kadar adet görenler bile var.
Tabi orası öyle bilemiyorum belkide ben çok istediğim için psikolojikmen öyle hissediyor olabilirim ama daha önce hiç bu duyguya kapılmadım çok hissediyorum açıkçasıEmin olmak istiyorsan idrar testi yap bence ama hamilelikte regl olmanın imkansız olduğunu doktorlar söylüyor. Çevremizden ya forumda duyduklarımızdansa tıbbın ne dediği daha güvenilir bir kaynak
Evet regli az süren kişiler ikisini ayırt edemiyormuş zaten. Bebeğin hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallahİnanın banada garıp geldi. Şuan çok şükür saglıklı bır gebelık. Yasıyorum. 35 . Haftamdayım. Zaten benim adetim 3 gün sürüyordu. Yerleşme kanaması olabılır belki de
Haklısın çok isteyince bazen rasyonel düşünemiyoruz aynısını çoğu zaman ben de yaşıyorum. Bence regli kabullenip yeni döngüler için umutlu olmakta fayda var ne kadar az stres yaparsak o kadar çabuk bebeklerimize kavuşuruz inşallahTabi orası öyle bilemiyorum belkide ben çok istediğim için psikolojikmen öyle hissediyor olabilirim ama daha önce hiç bu duyguya kapılmadım çok hissediyorum açıkçası
- 21 Ekim 2024
- 63
- 10
- 3
Hamileyken adet olan çok kadın var bence kan testi verin hemen belirti de varsaMerhaba kızlar ben ekim 20 de adet oldum son adetim 23 gün gecikmeyle oldu Aralık 20 de oldum ama yoğun bir kanamayla değil şuan halen gebelik belirtileri yaşıyorum hafif bir göbek de var hastaneye gidip gitmeme konusunda çok kararsızım aranızda bu durumu yaşayan biri yada bı tanıdığı olan var mı
- 29 Ağustos 2018
- 4.227
- 4.202
- 133
Walla birebir benim bacim ustune gorme denilen seyi yasamis normal adet oldum dedi ama hissediyorum da gittim kan verdim bir bucuk aylik hamileymisim dedi olabiliyor bi tanidik abla 5 ay adet olmus düzensiz gunler yuzunden gidiyor aa kadin cinsiyeti ogrenip geliyor ustelik korunmasina rağmen her sey olabilir kalbinde bi şüphe tohumu var ise git kan ver en fazla zaten adet oldun bu aya odaklanirsin hazir gitmisken hormonlarada baktir miss kontrol ettir kendi iste inşallah üstüne gorme olmuştur tabi dileğim hamile olursun inşallahMerhaba kızlar ben ekim 20 de adet oldum son adetim 23 gün gecikmeyle oldu Aralık 20 de oldum ama yoğun bir kanamayla değil şuan halen gebelik belirtileri yaşıyorum hafif bir göbek de var hastaneye gidip gitmeme konusunda çok kararsızım aranızda bu durumu yaşayan biri yada bı tanıdığı olan var mı
- 17 Aralık 2024
- 29
- 5
- 1
- 29
3 gün bildiğiniz yoğun adet mı oldunuz lekelenme şeklinde mı oldu. Bide bu haldeyken de hamilelik testiniz pozitif miydi negatif miydi ne zaman öğrendiniz tahminiİnanın banada garıp geldi. Şuan çok şükür saglıklı bır gebelık. Yasıyorum. 35 . Haftamdayım. Zaten benim adetim 3 gün sürüyordu. Yerleşme kanaması olabılır belki de
- 5 Aralık 2024
- 126
- 82
- 13
- 22
Yoğun adet olmuştum. Onun oncesınde test yaptım. Cıft cızgı çıktı. Sonra hastalandım üzüldüm. Hastalıktan sonra baktıgım da tekrar cıft cızgıydı. Ultrasona gırdıgımde de çocuk adetten oncekı zamanla gidiyor haftaları da3 gün bildiğiniz yoğun adet mı oldunuz lekelenme şeklinde mı oldu. Bide bu haldeyken de hamilelik testiniz pozitif miydi negatif miydi ne zaman öğrendiniz tahmini