ADET OLDUM 3.GÜNÜ YARIN HAVUZA GİTMEM LAZIM NASIL KESİLİR NOLUR ACİL YARDIMMM

Selincan_823

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
6
0
28
Arkadaşlar denenmiş işe yaramış bişey söyleyin lütfen yarın arkadaşlarla havuza gidiceğiz ve benim adetimin 3.günü yarına geçmesi lazım 1 günde nasıl geçer çok acil yardımmm.

Adet geciktiriciye adetten 1 hafta once baslamak gerekiyor diye biliyorum. Adet olduktan sonra bir faydasi olur mu bilemem

bnde ağrı kesici içiyorum ama kesmiyor 5 gün boyunca devam ediyor.
ama ne yalan söyleyim adetimin 3. ve 4 günlerinde denize girmişliğim olmuştur gerçi senin ki havuz.
tamamiyle kesmek için herhangi bir şey yok malesef. çok akıntı gelmiyorsa günlük ped tak öyle gir havuza.

Adet olmadan 3-4 gün önce olsa doktora git ilaç verir derdim ama adetin başlamış hiçbir şekilde (çok agrın olmadıgı sürece) ilaç kullanma. Doktorun aşırı agrıda yazdığı ilaçlar hariç bu zamanlarda ilaç kullanmak çok zararlı. Karın ağrısından acile gittim agrı kesici sakın içme dedi hastayken. Rastgele diye bir ilaç yazdı. İlk gün çok agrın olursa içersin dye. Onun dışında ilaç kullanmak ileride sorun olur.

Ayrıca adetliyken havuza girme. Havuz denize göre daha da risk taşıyor. Her ne kadar temizlenme bile afedersiniz ama bazı yaratıklar farklı şekilde kirletebiliyor.

X