Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polip, miyom, kist gibi birşey olabilirKızlarrrr 1 hafta önce adetim bitti 5-6 gün sonra tekrar adet oldum
Niye böyle oldu anlamadım hiç böyle olmazdı ilk defa oldu
Böyle olanlar var mı?
Kızlarrrr 1 hafta önce adetim bitti 5-6 gün sonra tekrar adet oldum
Böyle olanlar var mı?
1 ay önce gitmiştim bişe gözükmedi ultrason da falanHormonal bir bozukluk ya da stress kaynaklı olabilir dr görün istersen.
1 ay önce gitmiştim bişe gözükmedi ultrason da falan
Sizde kanama şeklinde mi oldu yoksa lekelenme gibi miBen de gecen hafta yaşadım bunun aynısını,doktora gittim hemen hemorajik kist çıktı 6cm o yapmış
ara kanaman olmuş jinekoloğa gitKızlarrrr 1 hafta önce adetim bitti 5-6 gün sonra tekrar adet oldum
Böyle olanlar var mı?
Bildiğiniz adet kanaması oldu tekrar,3 gün sürdüSizde kanama şeklinde mi oldu yoksa lekelenme gibi mi
Adet olmadan önce olmuştumMerhaba muayeneyi adetlimi oldunuz yoksa adetsiz mi
Benim geçti şu an ya ama geçen ay çok fazla kanamam oldu nerdeyse her gün kanadımBende 1 hafta oldu adet biteli 15 gün önce muayene olmuştum her şey temiz normaldi ilk kez başıma geliyor kahverengi pembemsi leke geliyor
Yazdıklarınıza katılıyorum. Bazen her ay atılması gereken yumurta atılamıyor, kist oluyor, gelecek adet ile atılıyor. O zaman da adet düzensizliği oluyorBenim geçti şu an ya ama geçen ay çok fazla kanamam oldu nerdeyse her gün kanadım
Ben biraz takip edip öyle doktora gideyim dedim bu ay da da adetimi oldum tam gününde oldum üstünden 1 hafta geçti şu an kanama falan olmadı lekelenme falan da olmadı
Bence biraz takip edilmeli ya diğer ayda da aynısı olursa doktora gidilmeli ama kanama olurken ağrı falan oluyorsa hemen gitmek lazım doktora
Regli üzüntü stres çok etkiliyor o yüzden de olmuş olabilir
Benim geçti şu an ya ama geçen ay çok fazla kanamam oldu nerdeyse her gün kanadım
Ben biraz takip edip öyle doktora gideyim dedim bu ay da da adetimi oldum tam gününde oldum üstünden 1 hafta geçti şu an kanama falan olmadı lekelenme falan da olmadı
Bence biraz takip edilmeli ya diğer ayda da aynısı olursa doktora gidilmeli ama kanama olurken ağrı falan oluyorsa hemen gitmek lazım doktora
Regli üzüntü stres çok etkiliyor o yüzden de olmuş olabilir
Sizinki öyleyse ihmal etmeyin o zaman gidin ya önemli konu birde yiyip içtiklerinize dikkat edin bol bol su içmek baya işe yarıyorAnladım canım benim 3- 4 aydır böyle devam ediyor ya o yüzden gidicem bakalım ayarlayıp da