• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Adet düzensizliği

o1sevgi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2023
11
2
6
26
Hanımlar üç aydır devam ediyor bu sorun ilk ay 5gün erken oldum çok önemsemedim açıkçası.geçen ay10 gün erken oldum ve bugün adet adet oldum yine 10 gün erken emzirme dönemindeyim ve kadın hastalıkları bölümüne randevu bulamıyorum

Hanımlar üç aydır devam ediyor bu sorun ilk ay 5gün erken oldum çok önemsemedim açıkçası.geçen ay10 gün erken oldum ve bugün adet adet oldum yine 10 gün erken emzirme dönemindeyim ve kadın hastalıkları bölümüne randevu bulamıyorum
Bende de aynı sorun vardı rahim duvarı kalınlığı teşhisi kondu , doktor küretaj uyguladı şimdi düzene girdi ,ama sizin ki neden olabilir bilmiyorum tabii, uzmanın görmesi en sağlıklısı , yakın bir il veya ilçeye bakabilirsiniz randevu

Dogumdan sonraki ilk reglden sonra duzene girmesi 6 ay surer, 6 ay sonra halen duzene girmemis olursa jinekologa gidin

Back
X