düzenli adet göremiyorsa çocuk olmama probleminin sadece eşinden kaynaklandığına emin misin?Kafayı yicen kaçtane Dr gittim hepsi stres diyor. Ama ben normal bi adet yaşayamıyorum. Muayeneleri mi oluyorum yumurtalıklarımla kadar herşey normal şükür. Ama Drlar stres yapma düşünme diyor.Eşimden kaynaklı çocuğumuz yok bu ay tüp bebek yapıcaz. Ben ilaç içtim adet olayım diye olsam hemen başlanacak bugünde maydanoz sapı suyu içtim imkanı yok olamıyorum.
Bir adet bittiği gibi başlıyorum düşünmeye acaba hamilemiyim diye sonra adet olacakmışım düşüncesi.delirmek üzereyim eşiminde tahilleri kötüydü bu ay şükür biraz iyi çıkıyor tüp bebek denilen ilk kez. Ama bana bişey diyin gece gündüz düşünüyorum.
Çok tşk ederim oturup ağlıyorum olamıyorum diye sonuçta hamile olmadığımı biliyorum.çok büyük bi nimet yaGeçen ay bende olmamıştım ve bunun üzerine aktardan biberiye ve funda yaprağı aldım.Kurutulmuş olanlardan.sabah ve akşam 1 er çay kaşığı karıştırıp üstüne kaynar su döktüm 1 bardak.2. Günün akşamı içtikten sonra adet oldum.bir dene istersen çok geçmiş olsun..
Evet çok kez muayene ve testler yapıldı ama eşimden olmadığı da Dr lar tarafından kanıtlı hala koşturuyoruz hem canlı hücre çıkmıyo hemde varikosel var bakalım bu ay çıktı dondurttukdüzenli adet göremiyorsa çocuk olmama probleminin sadece eşinden kaynaklandığına emin misin?
pko olabilirsin, adet olamamanı neye bağlıyor doktorlar?
Dr.lar beyin stres içinde oldugu müddetçe hipofiz bezi sanırım adı tam olarak diyemiyorum ona tetikleme yapmazmış kesinlikle aklından geçirme çoçuk olacakmış olacakmı filn ama ben çok çektim nasıl düşünmedeyim Rabbim kimseye yaşatmasın eşim 8 sene Dr fobisi yüzünden gitmedi yapmadı tedavisini şimdi yapıyom ama işte bakalımEvet çok kez muayene ve testler yapıldı ama eşimden olmadığı da Dr lar tarafından kanıtlı hala koşturuyoruz hem canlı hücre çıkmıyo hemde varikosel var bakalım bu ay çıktı dondurttuk
Annem guatr hastası acaba olabilirmi ki baktırmadımGuatr hastaligi olabilir mi acaba hic baktirdiniz mi. Benim nerdeyse 3 tane tanıdığım kiside sizin gibi olamiyordu. Bu hastalik yuzundenmis.
Soğan köründe korkuyorum acaba bebek Allahtan olursa bide zarar veririm diye ama artık olmaz sanırım bu ara gidicezaman başlanacak tüp bebekKonu yalnış yere açılmışMune .soğan kürü uygulayabilirsin konu sahibi
Bir derdim var bölümünden açtım ama dert büyükKonu yalnış yere açılmışMune .soğan kürü uygulayabilirsin konu sahibi
Merak etme birşey olmuyor hamile olduğunu ogrendigin anda birakirsin.çocuk oyle kolay düşmüyorSoğan köründe korkuyorum acaba bebek Allahtan olursa bide zarar veririm diye ama artık olmaz sanırım bu ara gidicezaman başlanacak tüp bebek
Tşk ederim ilginize. Peki maydanoz suyu yapanı duygunuzu hiçMerak etme birşey olmuyor hamile olduğunu ogrendigin anda birakirsin.çocuk oyle kolay düşmüyor
Annem guatr hastası acaba olabilirmi ki baktırmadım
Jinekoloji kadin hastalıkları bölümüne acman gerekiyor canım. Degilse konun kapanıyor ve ban yiyorsunBir derdim var bölümünden açtım ama dert büyük
Maydanoz suyu düşük yaptırır canım onu yapma sen hamilelik suphen varsaTşk ederim ilginize. Peki maydanoz suyu yapanı duygunuzu hiç
Bence çok kötü bi dert insan korkuyo acaba 10 yıllık bebek özlemenin arasında menopoz filn erken gelirmi diye. Sonuçta yediğimiz herşey hormonlu artık ve menopoz yaşı araştırmalar içinde 25 e kadar düştü. Allah saklasın hayırlısı ile bebek istiyorumNe guzel dertler var valla keske benimde tek derdim bu olsa.
Testle baktım tarlusall içtim bitti ilaç olurum diye bekliyorum sabahta 1 bardak maydanoz sapı kaynaktır içtim ama tık yokMaydanoz suyu düşük yaptırır canım onu yapma sen hamilelik suphen varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?