Adet olamıyorum!!!

gurbet86

;))
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
368
299
103
Kafayı yicen kaçtane Dr gittim hepsi stres diyor. Ama ben normal bi adet yaşayamıyorum. Muayeneleri mi oluyorum yumurtalıklarımla kadar herşey normal şükür. Ama Drlar stres yapma düşünme diyor.Eşimden kaynaklı çocuğumuz yok bu ay tüp bebek yapıcaz. Ben ilaç içtim adet olayım diye olsam hemen başlanacak bugünde maydanoz sapı suyu içtim imkanı yok olamıyorum.
Bir adet bittiği gibi başlıyorum düşünmeye acaba hamilemiyim diye sonra adet olacakmışım düşüncesi.delirmek üzereyim eşiminde tahilleri kötüydü bu ay şükür biraz iyi çıkıyor tüp bebek denilen ilk kez. Ama bana bişey diyin gece gündüz düşünüyorum.

Geçen ay bende olmamıştım ve bunun üzerine aktardan biberiye ve funda yaprağı aldım.Kurutulmuş olanlardan.sabah ve akşam 1 er çay kaşığı karıştırıp üstüne kaynar su döktüm 1 bardak.2. Günün akşamı içtikten sonra adet oldum.bir dene istersen çok geçmiş olsun..

Kafayı yicen kaçtane Dr gittim hepsi stres diyor. Ama ben normal bi adet yaşayamıyorum. Muayeneleri mi oluyorum yumurtalıklarımla kadar herşey normal şükür. Ama Drlar stres yapma düşünme diyor.Eşimden kaynaklı çocuğumuz yok bu ay tüp bebek yapıcaz. Ben ilaç içtim adet olayım diye olsam hemen başlanacak bugünde maydanoz sapı suyu içtim imkanı yok olamıyorum.
Bir adet bittiği gibi başlıyorum düşünmeye acaba hamilemiyim diye sonra adet olacakmışım düşüncesi.delirmek üzereyim eşiminde tahilleri kötüydü bu ay şükür biraz iyi çıkıyor tüp bebek denilen ilk kez. Ama bana bişey diyin gece gündüz düşünüyorum.
düzenli adet göremiyorsa çocuk olmama probleminin sadece eşinden kaynaklandığına emin misin?
pko olabilirsin, adet olamamanı neye bağlıyor doktorlar?

Geçen ay bende olmamıştım ve bunun üzerine aktardan biberiye ve funda yaprağı aldım.Kurutulmuş olanlardan.sabah ve akşam 1 er çay kaşığı karıştırıp üstüne kaynar su döktüm 1 bardak.2. Günün akşamı içtikten sonra adet oldum.bir dene istersen çok geçmiş olsun..
Çok tşk ederim oturup ağlıyorum olamıyorum diye sonuçta hamile olmadığımı biliyorum.çok büyük bi nimet ya :(

düzenli adet göremiyorsa çocuk olmama probleminin sadece eşinden kaynaklandığına emin misin?
pko olabilirsin, adet olamamanı neye bağlıyor doktorlar?
Evet çok kez muayene ve testler yapıldı ama eşimden olmadığı da Dr lar tarafından kanıtlı hala koşturuyoruz hem canlı hücre çıkmıyo hemde varikosel var bakalım bu ay çıktı dondurttuk

Guatr hastaligi olabilir mi acaba hic baktirdiniz mi. Benim nerdeyse 3 tane tanıdığım kiside sizin gibi olamiyordu. Bu hastalik yuzundenmis.

Evet çok kez muayene ve testler yapıldı ama eşimden olmadığı da Dr lar tarafından kanıtlı hala koşturuyoruz hem canlı hücre çıkmıyo hemde varikosel var bakalım bu ay çıktı dondurttuk
Dr.lar beyin stres içinde oldugu müddetçe hipofiz bezi sanırım adı tam olarak diyemiyorum ona tetikleme yapmazmış kesinlikle aklından geçirme çoçuk olacakmış olacakmı filn ama ben çok çektim nasıl düşünmedeyim Rabbim kimseye yaşatmasın eşim 8 sene Dr fobisi yüzünden gitmedi yapmadı tedavisini şimdi yapıyom ama işte bakalım

Annem guatr hastası acaba olabilirmi ki baktırmadım

Valla baktirmakta bir zarar cikmaz bence baktirsan iyi olur çünkü çevremde hep bu sorundan kisilerde bu hastalik.cikti. hatta halamim hamile kalmasi sikintiliydi ben dedim guatr hastaligina baktir diye bizde de genetik çünkü ben de yok ama baktirdi doktor olac verdi ve artik gununu saatini bile sasmiyor adetim diyor.

Ne guzel dertler var valla keske benimde tek derdim bu olsa.
Bence çok kötü bi dert insan korkuyo acaba 10 yıllık bebek özlemenin arasında menopoz filn erken gelirmi diye. Sonuçta yediğimiz herşey hormonlu artık ve menopoz yaşı araştırmalar içinde 25 e kadar düştü. Allah saklasın hayırlısı ile bebek istiyorum

Back